SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ALDIRMA SİVAS ALDIRMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3654)

Dağcı 28.11.2005 07:57

Ya Beşiktaş'a gelen vurdu, giden vurdu. Bu maçtan sonra adamlarının moralleri düzeldi. Ben ona yanarım...

Etem-Murat 28.11.2005 10:07

ALDIRMA

Aldırma sivas aldırma yıllardır hep birinciliğde görmek için ne kadar zaman bekledik.biz bu tamın amatör liğ maclarını bile zevkle seyrettik 3 liğ 2 liğ derken yamur camur buzanlara kolay gelmedi tabiki uzun bir maratona liğ maclar 3 sonuclu bir oyun yenmek cok güzel duydu yenilmekte üzücü bir olay ama şu anda keletlenme zamanı yensekte yenilsekte gönlümüz SİVAS SPOR içi atacak BİR KAC MAC İÇİN ÜZMEYELİM ÜZÜLMEYELİM bizim takım buyıl liğde kalacakkadar kuvvetli bir takım

YENSEKTE YENİLSEKTE KALBİMİZ SENİNLE

SİVAS SPOR

shadow3458 28.11.2005 10:33

SATEN 4 HAFTADIR ALDIRMIYOR SİVASSPOR VE FUTBOLCULARIMIZ

CÜSSKB-Aynur 28.11.2005 15:18

Taraftarımızda öyle bir olumsuz hava varki, sanki küme düşmüşüz. Bazı taraftarlarımızda yangına körükle gidiyor, Malup olduğumuz 2 dev takım.
Bence bu kadar gerilmeye hiç gerek. Bunlar normal şeyler.
Lig uzun bir maraton iniş, çıkışlar olacaktır. Morallari bozmadan takımımıza desteğimizi sürdürmeliyiz.

Sarkdakikisla58 28.11.2005 15:27

Aldirma Sivas aldirma aldirmadigimizdan böyle oldu

FASIL-I BAHAR 28.11.2005 23:55

BELKİ BEN BU YAZIYI YAZDIKTAN SONRA HEDEF NOKTASI OLACAK..
SİVASSPOR TEKNİK ADAM YÜZÜNDEN KAYIP EDİYOR HEP..HERSEYİN SEBEBİ LORANT.NEDEN DERSENİZ? EN BÜYÜK HATASI GALİPKEN HEP KONTRA OYNATIYOR TAKIMI.BU GENÇLERBİRLİĞİ,,BŞB ANKARASPOR,FENERBAHÇE,VE SON OLARAK BEŞİKTAŞ MACINDA HAA BİDE RİZE DEPLASMANI VAR..

Bİ DÜŞÜNÜN BAKALIM TAHMİNLERİM DOĞRUMU?
BENİM BİLDİĞİM ANADOLU TAKIM BÜYÜK TAKIMA KARSI OYNARKEN DEFANS TAKTİKLİ OYNAR VE SEN ZATEN GALİPSİN İLK DAKKALARDA..PEKİ SEN NEDEN KONTRA OYNUYORSUN...

CÜSSKB-Aynur 01.12.2005 08:07

[QUOTE=FASIL-I BAHAR]BELKİ BEN BU YAZIYI YAZDIKTAN SONRA HEDEF NOKTASI OLACAK..
SİVASSPOR TEKNİK ADAM YÜZÜNDEN KAYIP EDİYOR HEP..HERSEYİN SEBEBİ LORANT.NEDEN DERSENİZ? EN BÜYÜK HATASI GALİPKEN HEP KONTRA OYNATIYOR TAKIMI.BU GENÇLERBİRLİĞİ,,BŞB ANKARASPOR,FENERBAHÇE,VE SON OLARAK BEŞİKTAŞ MACINDA HAA BİDE RİZE DEPLASMANI VAR..

Bİ DÜŞÜNÜN BAKALIM TAHMİNLERİM DOĞRUMU?
BENİM BİLDİĞİM ANADOLU TAKIM BÜYÜK TAKIMA KARSI OYNARKEN DEFANS TAKTİKLİ OYNAR VE SEN ZATEN GALİPSİN İLK DAKKALARDA..PEKİ SEN NEDEN KONTRA OYNUYORSUN...[/QUOTE]

Aynı fikirde değilim.
Hoca mız bugüne kadar hep defansif oyun seçtiği için eleştirildi. bana göre, hocamız elindeki imkanlarla yapılabileceğin en iyisini yapıyor.

FASIL-I BAHAR 03.12.2005 04:01

......

[QUOTE=Nilay]Aynı fikirde değilim.
Hoca mız bugüne kadar hep defansif oyun seçtiği için eleştirildi. bana göre, hocamız elindeki imkanlarla yapılabileceğin en iyisini yapıyor.[/QUOTE]

ABLACIM SAYGI DUYARIM BU SADECE BENİM FİKRİM..
AMA BU TAKIM HEP İLK GOL ATIYOR AMA SKORBORK 90 GÖSTERDİĞİ ZAMAN DA SİVAS YENİK OLUYOR...

5841 03.12.2005 06:57

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HERZAMAN SİVASSPOR UN YANINDAYIZ !.. GERCEK TARAFTAR DA BÖYLESİ GÜNLERDE BELLİ OLUR ZATEN....

YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTE !..[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
İMZA........

karsli_yigido 05.03.2007 11:45

-->: ALDIRMA SİVAS ALDIRMA

HARIKA OLMAK VE SİVASSPOR AYNI KELLIMEDE KULLANILIR.BU MACI ALAMAYABILIRIZ AMA ONUMUZDE DAHA COK MAC VAR ONLARI ALIRIZ INSALLAH...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:10.