![]() |
Cevap: Volkan Şen gözyaşlarına boğuldu
Aklima recep ivedikin 3.filmindeki paintball sahasinaki repligi geldi
-Oynamiyorum yaaaaaa:)) |
benzer şeyler geçen yıl bizim stadımızda da oldu..taraftarların futbolculara tepki göstermesinin yolu bu değildir..."Volkan'a iyi olmuş" şeklindeki yorumlarıda hayretle karşılıyorum...bu nasıl bir spor anlayışıdır nasıl bir düşmanlıktır!!! birkez olsun kendinizi onun yerine koyun...Türk futbolunun önündeki en büyük engel, futbolcuya küfür ederek herşeyi çözeceğini sanan cahil taraftarlar ve onlara destek olan yöneticilerdir...trabzonsporu da Volkan Şen'i de bitim kadar sevmem...ama bu yapılanın yanında olmaktan da utanırım...
|
[QUOTE=58sinan58;873555]burak yılmaz engin baytar ve volkan şen türk futbolunun en karaktersiz en çamur futbolcuları zerre kadar üzülmedim yaptığı çirkeflikler daha dün gibi hafızalarımızda[/QUOTE]
Emre belozoglu, volkan demirel, sabri sariogluda eklenebilir. Burak bence haketmiyor bu listede yer almayi bursa macindan sonra gitti enesi attigi golden dolayi tebrik etti biraz fazla yumusak bir oyuncu ama bence kesinlikle bunlarla ayni listeye konulmaz |
[QUOTE=58g0kberk58;873572]Emre belozoglu, volkan demirel, sabri sariogluda eklenebilir. Burak bence haketmiyor bu listede yer almayi bursa macindan sonra gitti enesi attigi golden dolayi tebrik etti biraz fazla yumusak bir oyuncu ama bence kesinlikle bunlarla ayni listeye konulmaz[/QUOTE]
evet bu saydığın adamlarda o listeye giriyor ama burak yılmaz da her maçta faul almak için yerlerde yuvarlanıyor üstünü başını yırtıyor en ufak bir temasta kendini yere atıyor her pozisyonda hakeme itiraz ediyor senin fikrine saygı duyarım ama benim şahsi görüşüm böyle |
[QUOTE=58sinan58;873578]evet bu saydığın adamlarda o listeye giriyor ama burak yılmaz da her maçta faul almak için yerlerde yuvarlanıyor üstünü başını yırtıyor en ufak bir temasta kendini yere atıyor her pozisyonda hakeme itiraz ediyor senin fikrine saygı duyarım ama benim şahsi görüşüm böyle[/QUOTE]
Hocam Burak son zamanlarda kendine çeki düzen verdi kendini yere atma konusunda.Bilmiyorum pek takip etmiyorum ama.. |
Sadece Sivas'a değil birçok takıma yaptığı ahlaksızca hareketlerinin cezası elbet bir gün çıkacaktı, çok sevindim bu olaya ...
|
Bursaspor yönetimi ve taraftarından da Volkan'a destek gelmiş, Bursaspor'a geri dönüş söz konusu olabilir.
|
Kendisini hic sevmem ve oynadigi oyunla tepkiyi hak ediyordu zaten ve bizim türk insaninin ilk basvurdugu tepki tarzi küfürdür ve trabzonlulardan geldigini düsünürsek hic sasirmadim ve üzülmedim bu olaya. Insallah Sivassporumuzda böyle durumlarla karsi karsiya gelmeyiz bizim taraftarimiz can'dir
|
Allah´in sopasi yok.
|
[QUOTE=bahbaba58;873509]Zamanında yaptıklarından dolayı bu yapılanı başka futbolcuya yapılacaksa kınardım ama sana hak
çünkü 2 sene önce deplasmandaki maçta kaanın az daha ayağını kırıp ve oyunda 90 dk kalıp haksız yere iki gol atman bizi delirtti ayrıca bursasporda oynadığın zaman SİVAS deplasmanında gol attığında elinle taraftarlara bir hareket yapmıştın o olayda gözümün önünde iyi olmuş ÇİRKEF VOLKAN DAHA BETER ol[/QUOTE] Volkanı sevmediğimi bir önceki yorumumda belirttim lakin dün gibi hatırlarım Sivas maçında yaptığı hareket Sivas halkına değil sevgilisine yapmış olduğu çok masumane bir kalp işareti hareketiydi ...açınız arşivlere bakınız....Saha içerisinde lanlara çok fazla takılmamak gerek...Volkanı sevmeyen ben bile Volkana gelene kadar o kadar fazla istenmeyen adamı gösterebilirimki ...Volkan demırel emre belezoğlu engin baytar burak yılmaz ibrahim toraman ellı tane daha sayabilirim ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01. |