![]() |
Cevap: Aydın Karabulut
Artik Aydin kesin uyarilmali her mac ayni bencil oynuyor pas atmiyor 5 adamin arasina giriyor kendisini Messi saniyor.
Ne zaman kendi icin degilde takimi icin oynarsa iste o zaman gozumde iysin Aydin Karabulut. |
lütfen oy verelim yiğidolar haftanın golü olmaya çok yakın. Videonun altındaki 5.yıldıza basın.
[url]http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/26/sivasspor/aydin-karabulut-13612[/url] |
Bu gidiclen büyük takima gider süper oyuncu helal olsun
|
bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....
|
Aydın sezon başında iyiydi, sezon ortası biraz bocaladı çok top ezdi vs. ama son haftalarda toparladı harika oynuyor inşallah performansı böyle devam eder. Grosicki gittikten sonra elimizde kalan en önemli 2 kanat oyuncusundan biri o inşallah sözleşme uzatır ve seneye de bizimle devam eder.
|
[QUOTE=DoomsDay58;906295]Aydın sezon başında iyiydi, sezon ortası biraz bocaladı çok top ezdi vs. ama son haftalarda toparladı harika oynuyor inşallah performansı böyle devam eder. Grosicki gittikten sonra elimizde kalan en önemli 2 kanat oyuncusundan biri o inşallah sözleşme uzatır ve seneye de bizimle devam eder.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum Aydın sene başında fırtına gibi başladı sonra bir ara milli takıma çağırılması ve oynatılmaması dönemi oldu o dönemden sonra artık bunun nasıl bir etkisi olduysa çok bencil bir Aydın geldi son haftalardaki aşırı puan kayıplarımızdan sonra hem Carlos'un uyarması hem de Aydın'ın kendine yaptığı bir çeki-düzen verme sonrası yine son 2-3 haftadır düzgün oynamaya başladı. Seneyi böyle bitirirse yönetim hiç düşünmeden sözleşme uzatsın. Hele birde sene sonunda önümüzdeki sene için rekabet edeceği kaliteli bir kanat alırsak bu Aydın'ı daha hırslandırır ve takıma katkısı da artar diye düşünüyorum |
Beşiktaş sezon sonunda tekrar alacakmış Aydın'ı öyle söylentiler var doğru mu ?
|
[QUOTE=atabey58;906276]bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....[/QUOTE]
Son bir ay içerisinde kim hangi uğraşms aydınla bir göstersene! Asıl ben senin gibi taraftarı anlamıyorum yazıları okurken tarihine de bak bi! |
aydini en cok elestitenlerden biri de bendim arkadaslarin dedigi fibi iyi baslamisti bir ara gercekten cok kotu oynadi ama son 3 haftadir hakkini vermek lazim insallah boyle devam eder
|
Son hafta şunu gösterdin: Şahsi oyunun çok çirkin görünümdeydi. Ne zaman kollektif oynamaya başladın. Işıl ışıl parladın eski futbolcu hüviyetine döndün. İşte Aydın Karabulut budur.... Hep böyle devam etmelisin!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:14. |