SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 2-1 Sivasspor -2.devre - (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37166)

münihli_58 10.11.2013 21:35

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

[B]Bu macta 2 avantaj, 3 dez avantajimiz var bana göre

Dezavantajlar:
Galatasarayin bugün derbide yenilmesi bizim icin kötü oldu, üst üste gelen 2 yenilgiyi (Kopenhag,Fenerbahce) milli takim arasindan sonra bize karsi telafi etmek isteyeceklerdir :confused:

Deplasmanda oynuyoruz, karsimizda seyirci destegini almis bir takim olacak ve maca liderle aralarinda acilan 9 puani indirmek icin mutlak galibiyet parolasiyla cikacaklardir :confused:

Ziya cezali, Eren Aydina güvenmiyorum ve galiba Ümit sol bek Navratil ve Costa göbekte oynayacak. Böyle olursa daha iyi ama agir defansimiz olacak. Burak veya Drogba yüzünden hiz sikintisi cekmeyiz ama Bruma veya Amrabat sag acik oynarsa Ümit sorun yasayabilir :confused:

Avantajlarimiz:

Moralimiz üst seviyede, golümüzüde yedik uzun bir aradan sonra ve gol yememe serisini devam ettirme stresi olmayacak takimimizda :)

Milli Takimin 2 hazirlik maci icin muhtemelen Galatasaraydan en az 4-5 oyuncu kadroya cagirilacaktir, bu oyuncularin hepsi (veya cogu) onlarin kilit oyunculari (Mesela orta sahada Selcuk, defansta Semih, ileride Burak gibi) onlarin yorgunlugunu göz önünde bulundurursak ve bizim kondisyonumuzun üst düzeyde olduguna göre bu durumu lehimize cevirebiliriz :)

Önümüzde zorlu bir fikstür var (Galatasaray,Antalya,Kupa maci,Besiktas,...) ve bu zorlu deplasmandan 1 puan alirsak iyi, 3 puan alirsak süper olur :)

Allah yar ve yardimcimiz olsun, ordada bol bol secde yapariz insallah :)[/B]

Rallim58 10.11.2013 21:38

[B]Kendi oyun düşüncemizi, Antep'e ve Bursa'ya karşı yaptığımız gibi sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz takım yoktur...[/B]

HALIL 10.11.2013 21:40

her zamanki gibi olursak neden olmasin bence gs bizden daha çok çekiniyor

DOGU_BEY 10.11.2013 23:40

[B]eğer şu milli maç arasında gs şu oyun anlayışını değiştiremezse ki öyle olacak ben bu maçtan puansız dönmeyeceğimize inanıyorum...hele ilk golü biz atar ve takım savunmasını iyi yaparsak büyük bir galibiyete imza atabilirz....[/B]

kadirakin58 10.11.2013 23:52

Barselona gibi ayağa paslarla harika oynuyoruz, ayağa paslar sırasında oyuncularımız harika bir şekilde boşa kaçıyorlar ve topu oldukları yerde beklemiyorlar. Roberto Carlos bu işi iyi öğretmiş. bu stili devam ettirirsek GS'yi ezer geçeriz. GS'de moral bozukluğu var, şampiyonluk hedefi uçup gitti GS'de. Taraftar yönetimi istifaya çağırdı, futbolcuları mutsuz. Biz ise kendimize güveniyoruz, harika koşuyoruz, çabalıyoruz, ben 3 ihtimalli bir maç olacak diyorum:

1-0 Sivas Yener
2-0 Sivas Yener
3-0 Sivas Yener

ihtiyar yiğido 10.11.2013 23:53

Arkadaşlar içdenliklen söylüyorüm ALLAH'ın izni keremi ile biz bu Galatasarayı kendi saha ve seyircisi önünde yenecegiz yiğido kardeşlerim musterih olsun

58_Buğra_98 11.11.2013 07:37

Bursaspor'a yaptığımız tarifeyi G. Saray'a da uygulayacağız. G.Saray -1 SİVASSPOR -2

Kokomo 11.11.2013 08:00

Millet yine UÇMUŞ !

Fenerbahçe deplasmanını ve öncesini unutmayın arkadaşlar !

Sonuçta G.Saray deplasmanı ...

Bence son derece kapalı bir defans anlayışı ile 1 puana oynamalıyız ...

1 puan başarıdır.

68yasar58 11.11.2013 09:11

Galatasarayı yenecek gücümüz var. Takımımızı etkileyen fb. maçında olduğu gibi atmosfer, ilk on onbeş dakika o atmosfere sakin kalırda gol yemeden birde gol bulursak, seyirci baskısına bu sefer cincon girecek buda bize avantaj sağlayacak, Yiğidolar maçıda 2-0 alacak.

muspol58 11.11.2013 09:39

1-0 olsun sivasımın olsun bir aksilik olmazsa arenada izleyecegim maçı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:07.