![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takim her zaman forumda olamaz forumda olmayan birleri varsa oda forvert isini cözememis umursamaz gayretsiz vurdumduymaz yönetimdir?????????????
|
biri bu maçların bana devre arası hazırlık maçı olduğunu söylesin ne olur
Antalyada hiç maç yapmadı mi bu takım Eksikleri görmek için illa resmi maç yapıp transferin son dakikasını mı bekleyelim |
Yazik ediyolar yazik taraftara oyunculara yazik ediyolar hala takimda forvet yok olmaz boyle .bi sirkelenip kendine gelsin transferle ugrasan yoneticiler
|
ya forvetsiz mac oynatilirmi hic :mad::mad::mad:
ben hic bir takimda böyle taktik görmedim ve böyle oynadigiz maclarda 6dan 5ini kaybettik, bu nasil bi sey eger daha halen forvete ihtiyacimiz yok veya 1 forvet alacagiz derlerse bir daha maca bakmam benden bu kadar |
Takim goll yada goller atamazsa hakemle ugrasmag fazla faul yapmaga sitrese girer bunun sebebi forvertsizlikten kaybediyoruz:confused:
|
[QUOTE=UltraYigido58;892599]Bu berbat ezik futbolla bu takimdan bir halt olmaz !!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
Yapici elestiri yapacaksaniz yapin kimsenin moralini bozmaya hakkiniz yok maci iyi seyret hicte ezik futbol oynamadik ikinci yari rakibden daha ustunduk, ama eksiklerimiz cok bu eksikler biran once giderilecektir |
[B]•En az 3 hatta 4 transfer şart ve bunlardan 2 tanesinin mutlaka forvet olması lazım...
•Kupada birşeyler yapmak istiyorsan sahanda 3 puanı vermeyeceksin alamıyorsan da en azından 1 puanı alacaksın.. •Atıf, Aydın efendilere bulutların üstünde gezmemesi gerektikleri sert bir dille anlatılmalı.. •Bazı oyuncular Cicinhodan, Da Costadan ders alıp utanmalı!!! •Carlosa 1 değil 3 oyuncu değiştirme hakkına sahip olduğu söylenmeli, yedek kulubesi fakir olsa bile taze anlamında oyuncu sürmesini öğrenmeli! •Adem, Hakan Ve KADİR efendiler bir zahmet şut çalışması yapmalı!!! •Bilinçsiz seyirci topluluğu artık her ne olursa olsun Atıfı alkışlamayı kesmeli, 2 yıldır adeta kendileriyle dalga geçip yata yata para alan Kamili poh pohlamayı bırakmalı!!! •Borjan denen ve kendini kaleci zannede zır deli bir an önce bu takımdan uzaklaştırılmalı ve kalecilik yerine palyaçoluk yapması gerektiği söylenmeli!!! [/B] |
[b]ilk yarıda sahada sivassporu göremedik,ikyarı bitmeye yakın pozisyon bile olmayan pis bir ortadan borjanın hatasıyla yenik duruma düştük,2.yarı oyuna giren groseçkiyle rakip sahaya yerleşip iyi tempo kurduk fakat eskişehir takımı oyunu soğutmasını bilip hızımızı kesti,sivassporun oyun kurgusu ve dizilişi bu maçı kazanmaya yetmedi ,forvetsiz maça çıkarsan ,4 bek 3 önlibero 3 ortasaha oyuncusuyla çıkarsan maç kazanamazsınız,eskişehir takımını tebrk etmek lazım,doğruyu konuşmak gerekirse,eskişehirin kadrosu sivasspordan hem daha tecrübeli ve kaliteli hemde yedek kulubesi daha zengin ,bu maçada çok iyi hazırlanmışlar konsantre olmuşlar ,ilk yarıda sivassporu oynatmadılar boş alan bırakmadılar atıfı kilitlediler zaten ilkyarıda ne eskişehirin nede sivassporun pozisyonu yoktu,2.yarıdaki ilk 30 dakkadaki oyunumuzu 60 70 dak oynamalıyız 2.yarıda eskişehirin 1 pozisyonu var,sivassporun 4 net pozisyonu var takımıda bu kadar kötülemenin anlamı yok,ilk golüde 2.golüde eskişehir atmadı biz yarattık ve attırdık ,hakeme bağlamıyorum yenilgiyide çok rezil maç yönetti,kartlarda standartı yoktu ,rakibin sert oyununa kartını esirgedi,takdir haklarını rakipten yana kullandı ,maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ederimde, bu şehirde yaşamayı haketmeyen çok yaratık var,böyle bir havada böyle birmaçı 2 -5 tl vermeyip stadı boş bırakanlara yazıklar olsun,r.carlos takımı yanlış taktikle oynattı elinde malzeme yo0k 2.yarı hakanın yerine mehdiyi soksa maçı çevirebilirdik ,neticede büyük bir avantajı kaybettik,costa ,ümit,groseçki iyiydi,borjan burhan atıf aydın kötüydü umarım lige kadar hazır oluruz [/b]
|
bir musibet bin nasihattan iyidir.
bu sözün açıklamasını yapmaya gerek yok |
***carlos hoca liğin 2 yarısına antrenmansız ve hazırlık macı yapmadan 2 önemli macındada hüsranla sonuclandı . takımın yaptığı tek şey top cevirmek oldu buna durdiyen yokmu acaba.daha önce bir cok mactda ön libero gibi oynayan borjani,66 mac yürüyen kamili,8 haftadır ne yaptınığını bilmeyen şeşoyu ve hakanı golcu diye sahaya sürüyorsa,aynı zaman takımın golcuya ihtiyacı yok diyorsa tabiki gecici belge verirler dış ülkelerde......ben şimdi YILMAZ VURAL HAKLI CIKTI DİYORUM.gelse fena olamz derim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18. |