SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37542)

SAKARYA750 06.02.2014 20:27

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın en iyisi Cihandı ama biraz daha şans bulup kendini geliştirirse banko ilk 11 in değişmez ismi olur. Bunun dışında mehdi iyi oynadı. Aydın çok bencil bilerek top kaybediyor gibi ben olsam 2 hafta dinlendiririm akıllanır biraz. Pedroyu ilk 11 e almak bile hata adam koşamıyor bile. Navratil yavaş. Abdurahman kötü. Ahmet şahbaz alışması lazım tecrubesiz. Kaleci Nihat idare eder. Utaka da eskiye göre biraz iyileşmiş gibi duruyor. Sonuç bu sene ilk 5 zor gibi

noname87 06.02.2014 20:28

Maçın taktik kısmında oyuncu bazında değerlendirsem:
Oldoni,Apo,Navratil'de bir ışım yok bunlardan bize fayda gelmez oynatılsalarda 1-2 maçla bu oyunlarının üstüne bir şey koymaları zor.
Oldoni geldiğinde demiştim böyle adamlar Ptt 1 de dolusuyla var diye yanılmadım.Buca'daki Rickets bu adamı katlar. Tokat maçında Emin Yalın diye bir topçu izledim Oldoniyi çarpar böler.

Cihan'ın kumaşı kaliteli ama nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor.Aydın'da öyle ama Aydın için iş geçmiş top tekniği iyi ama atakların çoğunu öldürüyor.Grosicki çok daha iyiydi.

Ahmet Şahbaz için şu söylebilir biraz ağır gözüktü bana 3.ligde bu hız normal olabilir ama Süperligde işi zor hız kazanması da zor o zaman daha çevik olacak ama bence süperligde oynaması zor.
Son olarak da Utaka bence kanat değilde ileride tek forvet ya da 2.forvet gibi oynarsa etkili olur defansa gelmemesi lazım çünkü yoruluyor o etkinliği gösteremiyor.Ben bugün beğendim açıkçası forvet almadık diye üzüldük ama Utaka böyle oynasın gerek kalmaz gibi.

poolat58 06.02.2014 20:29

bu takım artık denetlenmeli, kim bu pedro, bu nasıl futbolcu olmuş, kimin torpillisi de gelmiş bu takıma, ben oyununu bile görmeden demiştim, bu basketçi kılıklıdan birşey olmaz diye. Yahu yazık paralara yazık. Beni koyun bari beleşe dururum forvet. Onun da durmaktan başka yaptığı birşey yok.

barbarakis 06.02.2014 20:32

Yazıkya koca Sivasspor nehallere düşmüş nedir Sivasspor'un oyun mantığı yazık ya oyun mantığı topharcamaktan başka bişey yok?

kızıldağ 06.02.2014 20:33

Bizimki züürt tesellisi altımızdaki takımlar 30 puanla sollamaya sinyal verdiler karşımızda fener Paniklemiş inişe geçmiş bir sivas şu Aydın bencili düşene yada kaptırana kadar zorlama lan desin pas ver orta yap. transferler gidenleri aratıyor

eyuphulagu 06.02.2014 20:36

Bu amç yedekler açısından iyi bir idman maçı oldu;her kes boyunun ölçüsünü aldı..Cihan geldi günden beri belki de en iyi maçını oynadı..Cihan adete ben ancak forvet arkasında serbest oynarsam başarılı olurum mesajını verdi...Cihan ın iyi oynamasında kadroya yeni katılan ama bu maçta kadroda olmayan yeni gurbetçimizin de etkisi olduğunu düşünüyorum....Cihan şansını iyi kullandı umarım bir daha eski maçlardaki gibi pısırık ,güçsüz futbolunu oynamaz...Yeni gelen gurbetçi geldiği Almanya nın Erfurt takımında bu yıl 19 tane resmi amça oynamış ve son 3 maçta da cezalı olduğu için oynatılmamış...Almanya da Spor Mahkemesinden cezalı diye bir not gördüm transfermarkt.de futbol sitesinin istatistiklerinde...Ben Öztürk ün bu maçta oynamasını bekliyordum..Oldini maalesef her maç geriye gidiyor ve verilen şansları hiç kullanamıyor..Utak iyileşirse Oldini 18 kişilik kadroya bile zor girer...Oldini nin antremanlarda çok çalışıp ,gerkirse A-2 takımının maçlarında bile oynatılıp üzerindeki ağırlığı atması gerekiyor..Eğer atamazasa Brezilya ya en erken olan uçağa binip görderilmeli diyorum..Bednar ve Rengifo dan 3. bir ağır oyuncu vakasıyla karşı karşıyayız..Oldini nin son oynadığı takımın 40 maçının sadece 5 in de oynayıp; 2. yarıları sonradan oyuna neden girdiğini şimdi daha iyi anlamaya başladım...Oldini oynamaya oynamaya çok ağırlaşmış;bu haliyle takımıa nasıl faydalı olur onu da Carlos ve ekibi düşünecek...R.Carlos Oldini herkesi çok şaşırtacak diyor;gerçekten de çok şaşırdık; o kadar şaşırdık ki bu arkadaşı son 2 maçta sahada göremedik adeta görünmez adam gibiydi...Takımda bugün herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı..Ahmet Şahbaz çok ürkek oynuyor;hala kendini 3. ligde zannediyor;bir an önce kendini toparlamalı...Genç Fatih e hoş geldin diyorum;Abdurrahman a artık Güle Güle demenin zamanı geldi...Aydın a ayrı bir top verilip sahada kendi haline bırakılmalı;Aydın böyle oynamaya devam ederse yeni gelen gurbetçi Öztürk her an formayı kapabilir..Utaka nın futbolu özlediğini hissettim..İnşallah bir daha sakatlanmaz..Nihat inşallah bundan sonra daha iyi olur..Eskişehir maçına böyle bir kadro bekliyoruz...

Ferhat06 06.02.2014 20:42

Pedro Oldoni futbolcu ise ben de Buhurizade Mustafa Itri'yim.:)

savaş2 06.02.2014 20:45

Maçta göze çarpanlar :artık golcumuz CİHAN olmalıdır,tatbiki utaka dan kurtulmamız gerekir,yada sakatlanmasını bekliyeceğz .

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :mehdi oyun kurucu olabilir. ilk kez takım atak oynadı ,yani direk rakip kaleye gittik bu macda.

Maçın en iyisi kimdi :mehdi ve cihan

Maçın en kötüsü kimdi :aydın yine 4 kişinin arasına dalıp her topu oldürdü.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :kötü

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :hic bir zaman olmadıkı,sadece bu gün 3 oyuncu deşiğişklinide kullandı.

rezi 06.02.2014 20:48

Transfer işini kim yapıyorsa hemen bıraksın gitsin.Özellikle Pedro denen ve eminim PTT liginde dahi oynatılmayacak bir ''futbolcu''yu getiren şahıs size sesleniyorum.Brezilya'ya gittinizde mi beğendiniz yoksa kasetten mi izlediniz.You Tube de bile neredeyse attığı golünü göremediğimiz birini nasıl aldınız.Yönetimi eleştirmeyin diyorsunuz bu adamı görünce ne yapmamızı bekliyorsunuz.Allah rızası için hiç mi yoktu bunun gibi biride taaa oralara gittiniz.Çok ciddi söylüyorum üste para almadan bu adamı transfer ettiysek zarardayız.

buraks58 06.02.2014 20:54

önce şunu belirteyim. 2-3 as oyuncumuz olsaymış biz bu bursayı rahat yenermişiz. 7-8 as oyuncusu olmasına karşın bursa çok dağınıktı. maçın genelinde ortada geçen bir maçtı. yeni oyuncularımızı(aykut dışında) tam manasıyla görmüş olduk. bu yönden bence faydalı bir maç oldu.

-özellikle çok eleştirdiğim [B]cihanın[/B] etkili oyunu beni mutlu etti. hızı,şutları ve enerjisiyle bundan sonraki haftalarda daha çok süre alacağını gösterdi. ilk önemli kazanımımız belkide bu oldu.

-ikinci kazancımız bence son 20 dakika oynayan [B]fatih[/B] oldu. kanat bindirmelerini ve yaptığı 1-2 ortayı çok beğendim(bir tanesinde cihan kafayı vursa 2-1 öne geçecektik).oda kendine yedek kulübesinde yer açtı bence. maçların son 20-25 dakikalık bölümlerinde hocamız cicinhoyu önce çekip fatihi sağ bekte görevlendirebilir.

-tabi bu iki kazancın dışında iki de hayal kırıklığı vardı benim açımdan. birincisi [B]oldoni.[/B] tamam hız yok ama vücudunu kullanıp ne top tutabiliyor nede boy avantajını kullanıp hava topu alabiliyor. tam bir fiyoskoydu açıkçası.(bu maçtan sonra her ne kadar aykutu izlememiş olsakta hem istatistikleriyle olsun hemde söylentiler doğrultusunda bu oldoniden çok daha faydalı olacağına eminim).ikinci hayal kırıklığıyla [B]Ahmet Şahbaz'dı.[/B] tabi oldoni kadar kötü bir görüntü çizmese de, ürkek oyunuyla her an hata yapabilecek izlenimini verdi.zamanla daha iyi olacaktır inşallah.

-utakanın takıma dönmesi güzel olmuş.inşallah ikinci yarıda biraz daha kalitesine yakın bi oyun oynarsa takımımıza önemli katkısı olacak.aydında yine değişen bir şey yok.çok iyi çok kalite bir oyuncu ancak çalım hastalığından ve ciddiyetsiz oyundan bir türlü kurtulamıyor.

sonuç olarak kupadan elenmiş olsakta ligdeki diğer maçlarda hocamızın takımla ilgili düşüncelerine önemli kazanımlar kattığı bir maç olduğu düşünüyorum. inşallah ilk serimizde fb maçıyla başlayacaktır...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05.