![]() |
Cevap: Gölge Düşürdüler
[QUOTE=MHAKAN;898501]:mad:Ne zaman Sivasa ve Sivas Spora yakışır, akıllı,bilinçli, bir taraftar grubumuz olacak ? Bize ne aziz Yıldırımdan..maçta 2-0 öndesin..keyfini çıkar.. yaptığın tezahürata bak, daha doğrusu rezilliğie..daha maça giderken, onca insanın, ailenin yanından geçerek,lider eşliğinde, koro halinde küfür ederek istasyon caddesinden geçen taraftardan Sivasa ve Sivasspora ne fayda gelir..taraftar da denmez ya bunlara..gruplar böyle..diğerleri de sinema, tiyatro izler gibi..yazık, çok yazık.. bu kadar başarılı olmadığımız dönemlerde bile taraftar bundan çok daha iyiydi..[/QUOTE]
Arkadaşım çok haklısn. Cadeye sığır sürüsü koysan daha medeni davranırdı Alenen fenerbahçeye küfrediyorlardı O kadar bayan aile çoluk çocuk içinde O cahil cuhalayla sivassporun işi olamaz Onları stada almamak lazım . Gelen takım hangisi olursa olsun başımızın tacı olmalıdır oyununla yenip gönderirin en güzel yanı bu olur |
adamsın bitanesin başkan
|
[QUOTE=58fast58;898509]Arkadaşım çok haklısn.
Cadeye sığır sürüsü koysan daha medeni davranırdı Alenen fenerbahçeye küfrediyorlardı O kadar bayan aile çoluk çocuk içinde O cahil cuhalayla sivassporun işi olamaz Onları stada almamak lazım . Gelen takım hangisi olursa olsun başımızın tacı olmalıdır oyununla yenip gönderirin en güzel yanı bu olur[/QUOTE] Al sana bir sığır daha. tamam küfür ve sövmenin her türlüsüne karşıyım ama senin gibi sığırlar (sen taraftara dediğin için bende sana diyorum) küfüre karşı olduğunu söyleyip insanları ve aşağılamadan yorum bile yapamıyorsun, bu yorumum sadece sana değil, sen gibi burada insanları aşağılarayak ve söverek yorum yazan herkese . Siz önce kendi taraftarınıza sövmeyin bırakın fb, gs,ve bjk'lilere sövülmesini . Sevme ve aşağılama her kentte var sadece sivasta değil . Sen hiç dışsahada karşılaşma izlememişsin galiba . Küfürü ve sövgüyü, küfür ederek çözemezsiniz. |
[B][QUOTE=58svs58;898445]doğu sen buradan herkesin şahsına hakaret etmekle görevlimisin.[/QUOTE]
bilinçsiz tezahüratı eleştirenlere siz fb yalakası diyorsunuz bundan büyük hakaret mi olur? aynaya bak, kapının önünü süpür sonra kelam et...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;898673][B]
bilinçsiz tezahüratı eleştirenlere siz fb yalakası diyorsunuz bundan büyük hakaret mi olur? aynaya bak, kapının önünü süpür sonra kelam et...[/B][/QUOTE] ben fenerliyim de başım üstüne ama ben sivaslıyım deyipte sivas gol yesin diye dua eden dallamalara sözüm. feneri sevebilirsin bunda sorun yok fener aşkıyla sivas forması yan yana gelince içime sindiremiyorum. bizim fenerle senede iki maçtan başka organik bağımız olmamalı. yaşın kaç bilmiyorumda biz çocukken normaldi sivas alt liglerde idi ama sivasla fener eşdeğer durumda hatırlatayım. |
öyle bağıranlar zaten gs fb bjk lı zaten sivasa zarar vermek için yaptılar..tek sivassporu tutan yiğidolar bunu yapmaz yapmadılarda..
|
[B]Kasımpaşa sonrası ilk iç saha Elazığspor maçında bu müptezelleri almazlar olur biter.
Uzatmaya da gerek yok.[/B] |
[QUOTE=gogohan;898829][B]Kasımpaşa sonrası ilk iç saha Elazığspor maçında bu müptezelleri almazlar olur biter.
Uzatmaya da gerek yok.[/B][/QUOTE] senin müptezel dediğin benimde gururumdur. kim almayacakmış , yada hangi sebeple almayacakmış. |
[B]Yönetim uyuma taraftarı sahip çık ne hikmetse bu müptezeller yine stadyumda yerini aldı maraton A bloğunda neler oluyor[/B]
|
ne diye biletsiz girmeye çalışırlar anlamıyorum bir yandan destek olmak için geldiğini söyleyip diğer yandan maça biletsiz girmek istiyorsunuz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07. |