![]() |
Cevap: Sivasspor - Elazığspor
korcan
cicinho navratil ümit ziya adem mehdi burhan aatıf aydın utaka |
[B][COLOR="black"]yazık oluyor sivasımıza - takımımıza ve taraftara
teknik yönetim ve yöneticiler Allahtan korkun bu kadar rezilliğe hiçte hakkınız yoktur. şunların kulağını çekin artık bir maç diğerini kesinlikle tutmuyor takımda en ufak bir istikrar yoktur heleki şu pislik aydın karabulutu def edin takımımızdan bu kadar aptalca oynamaz bir insan elazıg falan bizi ilgilendirmez adam gibi oynasınlar 3 puanıda çatır çatır alsınlar dileğim bu yediğimiz 6 gole gelince 2 si aydına 1 ini kaleciye 1 ini yeni santrofor bozuntusu aykut mudur nedir 1 ini santrofor müsveddesi oldoniye 1 inide istediğinize siz yollayın kısacası YİGİDO yu üzmeye kimsenin hakkı yoktur[/COLOR][/B] |
Harika giden, kaliteli bir Sivasspor iste boyle amator takima cevirilir yaziklar olsun ne haliniz varsa gorun !!!!!!
|
[QUOTE=karamik;899985]Kasımpaşa'dan altı tane yediğimiz bir haftanın sonunda Elazığ'dan alınacak bir mağlubiyet beni üzmez umarım kazanır gakkoşlar biz bu takımla bir yere varamayız.[/QUOTE]
yaziklar olsun bu zihniyetteki taraftarlara. Cekirdekci mi demeliydim yoksa |
Hatırlarsınız Rıza çalımbay zamanında Samsun'u orada yenerek düşürmüştük Antalya Lig'te kalmıştı şifo Mehmet e rıza kıyak yapmıştı Ogün Samsun'a çok üzülmüştüm bu maçta Elazığ kazansın isterim gün gelir onlara biz muhtaç oluruz
|
Sivasspor Kazanır.
|
Yıl olmuş 2014 hala bıraķın kazansınlar diyen arkadaşlar var:)
Elazıĝ kazanırmı bilmem ama puan kaybedersek gram üzülmem anasını satıyım,kaybedersek gakkoslara kaybedelim..hedefi olmayan zihniyetin prim yapmasını istemiyorum:mad: eee gravatlı arkadaslar bu isler boyle nidecegen,ha birde transfer haberlerini tvden izleyip gülüyorum ne yapacaksın... |
Elazığ dün galibiyeti son anda kaçırdı.Kalecileri çok formda Ivesa,zaten birçok puan kaybını da yerli kaleci diye Zülküf sevdasından yaşadılar.Defansı Samba Sow toparlıyor öbür yabancı da fena değil,Vlenjas.Forvetde Deniz ve Serdarlara dikkat etmeliyiz.Ortasahaları kırılgan;Bilica önlibero oynuyor tekme tokat idare ediyor,Mehmet Nas iyi niyetli ama güçsüz.Onur Ayık ve Tello iyiler,Onur Fenere harika bir gol attı.
|
İç sahada farklıyız bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum. inşallah fark atarız da averajı toparlarız biraz
|
sivassporlular elazığsporlularla beraber maç izlemek istiyor inşallah güvenlikler burnunu sokmazlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |