![]() |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Sivasspor gördügü ucuz kartlarla kendi dalini kesti.Hakemler gösterdigi kartlarda hakliydilar.Da Costa ve Ciciho´nun olmayisi Sivasspor icin büyük bir kayip.Kadir icin ayni seyi söyliyemiyecegim.Kadir´in olmamasi bir eksiklik degil aksine bir kazanc.
Bu arkadasimiz futbolu Belcika´da ögrenmis ama üzerine bir sey katamamis malesef.Macdan önce demec verdinde ne oldu ? Elinin hakemin sirtinda isi ne elin uzun ise bu sekilde kisaltirlar ,sende sasirdin bu olaya degilmi adir.Hakem o hareketini ona vuruyormus gibi algiladi ve kirmizi karti yedin .Cicinho ise eliyle hakeme sen manyaksin hareketi yapti,oda rahatladi.Sonrada eliyle Allah yukarda o herseyi gördü hareketi yapti ama o hareketini hakem kacirmadi ve kirmizi kart dogruydu. Bu haliyle Trabzon Sivasspor´u avlar.Zaten gol atamiyoruz,birde defans zayifladi,Ciciho´nun bindirmeleride olmiyacak.Bu mac kagit üzerinde Trabzon olarak görülüyor. Benim anlamadigim sey mademki Uiaka sakat neden Cihan forvet hattinda oynatilmadi ,oynatilmiyacaksa neden bu oyuncular kulüpte tutuluyor.Daha Cihan´a gelene kadar takimda ise yaramayan o kadar cok oyuncu varki ve hala takimda tutuluyor caresizlikten.Sözlesmeli oyuncuyu kapinin önüne koyamazsin mecburen besleyeceksin.Bunlar yanlis transfer politikasinin sonucu.Bu oyuncular oynamiyacaksa neden kulüp bünyasine katarsin.Sivasspor bunu hep yapiyor nedense.Bize oyniyacak futbolcu lazim,türbünde oturan onsekizlik kadroya giremeyen oyuncu degil,Sivasspor´un böyle bir lükse ihtiyaci yok. Carlos Sivas taraftarini sasirtmaya devam ediyor,yenilgiler pespese geliyor.Baslangici iyi yaptik ama ligi bu gidisle nerede bitiririz bilemiyorum.Sivasspor dogru yolda degil bu kesin.Dün Sivasspor rakibin attigi golle 1-0 öne gecti ,buna dahi sevinemedim.Cünki biz gol atamiyoruz ve gol yllarinda üretken bir takim degiliz. Üzülerek söylüyorum su andaki önemli eksikleriyle Sivasspor´u süperligde hangi takim yenemez? Bu haliyle Sivasspor yogun bakimda yatan bir hastaya benziyor resmen.Bizi bu hale getiren oyuncular resmen utanmali. Pembe bulutlarda yürümemeli gercekleri kabullenmesini bilmeliyiz.Bu haliyle kendi sahamizda önce Trabzon,sonra deplasmanda Erciyes bizi yener.Bu yenilgilere simdiden hazirlikli olmaliyiz. |
Sahaya [B]santraforla[/B] çıkarsak kazanabiliriz. Öyle[B] 4+6+0 [/B]taktiğin de, Aatıf Chaheuchohue ile değil. Ya [B]santrafor[/B] görünümün de[B] Utaka[/B] ile yada [B]BURHANAEŞER[/B] santrafor mevkiin de, [B]sağ kanatta[/B] Aatıf, sağbekte [B]Fatih Kıran[/B] ile.
[B]Mehdi Touil[/B] mutlaka oynamalı. Orta saha da [B]Kadir[/B] zaten yok, artık [B]hiç olmamalı[/B]. Adem'e biraz daha fazla sorumluluk yükleyip orta sahayı toparlamasını beklemeliyiz. [B]Çok zor[/B] bir maça çıkacağız. İnşallah Allah yanımız da ve yardımcımız olur. Trabzonspor'u [B]Avrupa'ya[/B] göndermek için şartlar oluşturuldu. Tıpkı Galatasaray maçında [B]olduğu gibi [/B]takım tırpanlandı. G.Saray maçı sonrası [B]Antalyaspor[/B] maçına [B]yolunmuş tavuk[/B] gibi atılmıştık önlerine. Şimdi hem G.Birliği [B]kurtarıldı[/B], hemde [B]Trabzonspor önüne[/B] yolunmuş, temizlenmiş tavuk gibi hazır edildik. Şimdi esas[B] bombayı[/B] bu akşam bekliyorum. Trabzonspor [B]döve döve[/B] Fener'i yenerse(/yendirirlerse) Trabzon maçımız çok çok [B]zor[/B] geçecek. Eyy, [B]TFF[/B] !.. Eyy, [B]MHK[/B] !.. Allah sizi [B]bildiği gibi[/B] yapsın. Lige çıktığımızdan beri yediğiniz hakkımızın haddi hesabı yok.[B] Haklarımız haram [/B]olsun.. . |
Çok güzel tasarlanmış düzmece oyunlarla, masa başında projesi senaryosu hazırlanmış bir eser ile sahaya yansıtılmış perde almış bir tiyatro oyunu ile herkesin ağzı ile güldüğü bizlerin g.....müz ile güldüğümüz çok şahane bir oyun sahnelenerek bizi bu hale getirip Trabzon maçını oynamadan kaybettirme pahasına hakkımızı çaldılar. Garibim Cicinho bile hakeme yukarıda ALLAH var diyerek işaret etmesi gözümden kaçmış değil. Yukarıda ALLAH var ama bu hakemlerde ALLAH korkusu hak yeme korkusu yok. :mad:
|
Gerçek taraftarı bu maçta göreceğiz bakalım kaç tane gerçek Sivassporlu var..
|
Hakemleri ve Roberto CARLOS'un inadını yenersek Trabzon'u da yeneriz.
|
ne edip edip bu maçı almamız gerekiyor carlos yeterki takımı akıllı oynatsın. ben deplasmanda artık sivasın gol atmasını istemiyorum çünki gol atınca kesin biz gol yemeye başılıyor vede macdan mağlup ayrılıyoruz
|
Yiğidolar emek hırsızları iş başına geçmiş. Kim ne yaparsa yapsın ne söylenirse söylensin, ayar verilmiş bu sıralamayı kesinlikle iyioyunla emekle değiştiremeyiz. busene korkulu rüya görmeden ligi bitirttiklerine dua edip bidahaki yıla bakalım ne olur. Bu gün fener lazları yenerse kesin hafta sonu bizi yendirirler. Lazlar yenerse bizde hafta sonu yeneriz. Saygı ve sevgilerimle tüm yiğidolara hayırlı günler.
|
[B]carlosda bu inatçılık olduğu sürece Trabzon maçından açıkçası beklentim yok beraberlik alabilirsek öpüp başımızakoyalım iş ne hakemde ne de mhk da bitiyor iş Carlosda ve sahaya çıkan topçularda bitiyor[/B]
|
İçimde hiç ümit yok. Üzgünüm yorgunum. Ama ne yaparsın atsan atılmaz satsan satılmaz. Gidip istanbul takımlarınıda tutacak halim yokya.
Kızacağızda eleştireceğizde gerekirse protestoda edeceğiz. Ama geleceğim tribündeki yerimi alacağım. İçimdeki ümidin sesini dinleyeceğim. Belki kendimi kandıracağım ama, içimdeki kıvılcımın hevesiyle geleceğim. Ne olur, ne olur yönetimi, oyuncusu teknik kadrosu biz sizin dediğinizi yapıyoruz. Sizde bizim dediğimizi yapın. Kazanın siz kazanın ki biz kazanalım. Biz kazanalım siz kazanın. |
bu maçtan umdum kalmadı bugünki ts-fb maçını ts kazancak 4.sıraya yükselecek sonraki sivas-ts maçına şeref yoksunu hakem verecekler ve bu maçı bi şekilde trabzona kazandıracaklar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27. |