SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   E-Bilet için son günler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37750)

eurovision 10.04.2014 15:22

Cevap: E-Bilet için son günler

peki passolig kartını alabilmek için para ödemek gerekiyormu

DoomsDay58 10.04.2014 16:13

Antalya maçı kart uygulamasına geçildikten sonra ki haftaya denk geliyor kart çıkartmak mecburi oldu. Ya zaten senede toplasan 2-3 maça anca gidebiliyoruz bir de bu karta para ödeyeceğiz boş yere :mad:

svsli585858 10.04.2014 16:37

[FONT="Comic Sans MS"][B]internetten kayıt yaptım 1 saat öncede ptt den 20 tl yatırdım kart kargo ile eve gelecek dediler[/B][/FONT]

sinan-58 10.04.2014 18:41

resmen soygunculuk boş yere ek ücretler alınıyor kimin cebine gidiyor bu paralar

ROMANTİK KATİL 10.04.2014 19:00

İnsanların takım sevgilerini kullanarak soygun yapmaya calısıyorlaar. O zaman bi kart uygulaması gerceklestirilecekse kulupler gerceklestirsin. Verdigimiz paraların hepsi kulube olsun. Hırsızlık yapanlar bile bunlardan daha sereflidir. Yazıklar olsun bunlar gibi haysiyetsiz insanlara.

Caner POLAT 10.04.2014 23:25

Müşteri değil taraftarız biz.Tutkunuzu 'Rant'a yem etmeyin!

izecson_ea 18.04.2014 13:56

Bir sorum olacak şimdi ben bu kartı aldım kendim gidip izliyom maçları sorun yok... ben yurt dışından gelen yiğenlerim memleketteki yiğenleri maça götürüyorum.. şimdi onlarada mı kart almak gerekiyor yoksa ben kendi kartımdan onlarınkinide çekebiliyor muyum?

chatlaq 18.04.2014 14:12

[QUOTE=izecson_ea;906661]Bir sorum olacak şimdi ben bu kartı aldım kendim gidip izliyom maçları sorun yok... ben yurt dışından gelen yiğenlerim memleketteki yiğenleri maça götürüyorum.. şimdi onlarada mı kart almak gerekiyor yoksa ben kendi kartımdan onlarınkinide çekebiliyor muyum?[/QUOTE]

Bildiğim kadrı ile kendi kartınla kimseye maç izletemezsin. Herkes kendi kartı ile izler

SenSetik 18.04.2014 15:08

[QUOTE=ivancrayz;905109][B]çok gereksiz milleti zorla küresel sermaye malı yapıyorlar bıraksınlar ağaç sevgilerini amaç borçlandırmak boşa uğraştan başka bişey değil.[/B][/QUOTE]

rantçılar dışarıda bedava aldıkları biletleri parayla satamayacaklar hocam...ve artık gerçek taraftar kim göreceğiz...

izecson_ea 18.04.2014 15:43

[QUOTE=chatlaq;906663]Bildiğim kadrı ile kendi kartınla kimseye maç izletemezsin. Herkes kendi kartı ile izler[/QUOTE]

eger böyle bi durum varsa vatandaş ailesine kart mı çıkartacak her yıl 15 lira ücretmi ödeyecek kart için böyle saçma bişey olmamalı eger herkesin kartı kendine özelse ben almıyorum kendi çapımda protesto ederim hatta hiç kimse almasın Türkiye'de

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21.