![]() |
Cevap: Passolig al vatandaş!
grafikte verilen sivasspor taraftarının aldığı passolig kart sayısına itibar etmeyin.doğru bilgi değil çünki.günlük rahat 200 ila 300 kişi arası passo lig kart alıyor.Birçok kişide gişe sayısı yetersiz diye geri dönüyor sicakta beklememek için ögleden sonra satılan kart sayısı 2500 civarıydı
|
Gise de biri bilgi alabalirmi, kac passolig karti satildi acaba
|
Arkadaşlar elinizi çabuk tutun ben dün vip a komibinemi aldım kuyruk vardı taraftarlar sabah 8 de geliyorlar kuyruk oluyor.
Bu arada eski kombinesi olan kişilere tanına süre diye birşeyde yok benım geçen sezon kombinem yoktu ben dün gitti. İstediğin yerden aldım bana kimsede geçen sene kombinem var diye sormadı 7 gün boyunca hergün açık stad önündeki gişeler NOT:UNUTMADAN ARKADAŞLAR İNTERNETEN ALACAK VATANDAŞLAR AYIN 20 sinden SONRA SİSTEM AÇILACAKMIŞ SIVASSPOR İÇİN ELINIZI ÇABUK TUTUN VE KOMBİNEZİ ALIN ŞAMPIYON SIVASSPOR |
Şuan 3000 civarıymis facebokta sivasspor sayfalarında yazan rakam bu
|
[QUOTE=kursad1981;916896]grafikte verilen sivasspor taraftarının aldığı passolig kart sayısına itibar etmeyin.doğru bilgi değil çünki.günlük rahat 200 ila 300 kişi arası passo lig kart alıyor.Birçok kişide gişe sayısı yetersiz diye geri dönüyor sicakta beklememek için ögleden sonra satılan kart sayısı 2500 civarıydı[/QUOTE]
kardeş millete yalan bilgi vermiyoruz. kafadan da rakam uydurmuyoruz. iki gün öncesinin rakamları bunlar idi. yeni rakamlar geldikçe onları da paylaşacağız. |
[QUOTE=sebasteia;916903]kardeş millete yalan bilgi vermiyoruz. kafadan da rakam uydurmuyoruz. iki gün öncesinin rakamları bunlar idi. yeni rakamlar geldikçe onları da paylaşacağız.[/QUOTE]
Kardes rakamlar nerede aciklandi ? Link atta bizde takip edelim.. Sagolasin! |
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;916905]Kardes rakamlar nerede aciklandi ?
Link atta bizde takip edelim.. Sagolasin![/QUOTE] [url]https://www.facebook.com/Passolig/app_1454915598090419[/url] |
sabahtan öğlene kadar sıra bekledim önce passolig sonra kombine için bi kişi 12 dakijka sürüyo.sadecepassolig almmak içn.ve kuyruk uzun ama çalışan sadece birgişe var diğerleri kapalı.içerde sohbet ediyolar görevlileramagişeyi açıp işi çabuklaştırmıyolar.gelen tepki üzerine bir tane daha açtılar birikikişi işlem yaptı makine bozuldu diye yine kapattılar. kaldık tek gişeye yine.ben ve bi kaçkişi daha kızarak söverek sıradan çıktık ve gittik..kim kardeşim bu işin tAKİPÇİSİ YÖNETİMMİ KULÜPMÜ YOKSA BEDEN TE3RBİYESİMİ . TARAFTARA BÖÖLE ZULMEDİLİRSE KİMDE PASSOLİG FALAN ALMAZ BEMİM GİBİ
|
YETERARTIK BİRİSİ EL ATSIN ŞU PASSOLİG İŞİNE
taraftarına zulmeden başka bi yer görmedim ben..diğer şehirlerde gördüm adamlar bi ssürü gişe açmış ve taraftarı bekletmeden satış yapıyolar bizde ise gişe var ama personel içerde sohbet ediyor.sadece bir gişe açık ve taraftar sırada bekletiliyor.bir işlemin 12 dakika sürdüğü bir ortamdaki bu sadecepassolig i,çin kombine hariç tüm gişelerin açık olması ve taraftarın bekletilmemesi gerekirken bizde personeliçerde sohbet ediyo ve gişeyi açmıyor.gelen tepki üzerine zorlanarak bi tane daha açtılar.iki işlem sonra makine bozuldu diyerek kapattılar.yine tek gişeye kaldık.bunun üzerine ben ve bi kaç kişi daha söverek sıradan ayrıldık .bu işin sorumlusu kimse lütfen denetlesin bu işi taraftara daha fazla zulüm etmeyin. sonra çok ağlarsınız passoligde son sıradayız diye kimse almıyor diye
|
Cevap: YETERARTIK BİRİSİ EL ATSIN ŞU PASSOLİG İŞİN
kardeş bende dile getirdim ama orda beklemeyen sivassporlu olamıyormuş öyle tepkiler geldi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14. |