![]() |
Cevap: Beşiktaş - Sivasspor
Atifin oynamamasi cok büyük bir dezavantaj olacagini düsünmüyorum cünkü takim bir takim gibi oynar...atif son maclarda biraz bencil oynuyor onun icin takim biraz acilacagini düsünüyorum
|
Beşiktaş'a karşı İstanbul'da üstünlüğümüz vardı ben yine deplasmanda daha iyi oynayacağımızı tahmin ediyorum.
|
Maçta ofansı organize edecek oyuncuların Atıf'ın oynamamasından ötürü daha fazla sorumluluk almaları gerekecek. Chrisantus tipik santrfor görevinde olmalı. Utaka, Burhan, Mehdi ve Adem'in çok daha hızlı ve hareketli olmaları ve gerçekten artık iş yapmaları lazım. İbrahim Toraman, BJK'nin nasıl hücuma çıktığını, oyun sistemini iyi biliyor. Duygusal davranıp aşırı hırs yapmazsa bu bilgi ve tecrübe Sivasspor'un lehine olabilir. Geri dörtlüde Ziya,Costa,Ümit ve Cicinho artık basit hatalara izin vermemeliler. Kalede Ertuğrul için de vitrin maçlarından biri olur.4-1-4-1 gibi düşündüğüm kadro, rakip analizini iyi uygular, haddini bilerek oynar, fazla açık vermezse, oradan puanla dönebiliriz. Keşke Atıf da olsaydı tabii. Allah yardımcıları olsun.
|
Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?
Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::) |
[QUOTE=Soyözen;921724]Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?
Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::)[/QUOTE] Pasolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin sormak için.Ben aradım hemen yardımcı oldular.08507243344 |
[QUOTE=Soyözen;921724]Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?
Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::)[/QUOTE] Passolig kartı olan her maçı zileme hakkı var denildiydi ama kart bjk ait olunca rakip takım tarafından izlenmesine müsade edilirmi bilmem. bana kalırsa o maça eşin gitmesin daha iyi. kendini bilmez birileri çıkıp moral bozabilir.yinede sen bilin |
[B][I]Bir sürpriz yapıp gitmek lazım..:)
Ama bilmiyorum ki nasıl yapsak..?[/I][/B] |
[QUOTE=Ferhat06;921732]Pasolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin sormak için.Ben aradım hemen yardımcı oldular.08507243344[/QUOTE]
Eyvallah abi sağolasın, en mantıklısı bu olsa gerek. [QUOTE=gogohan;921733]Passolig kartı olan her maçı zileme hakkı var denildiydi ama kart bjk ait olunca rakip takım tarafından izlenmesine müsade edilirmi bilmem. bana kalırsa o maça eşin gitmesin daha iyi. kendini bilmez birileri çıkıp moral bozabilir.yinede sen bilin[/QUOTE] Biz çok maçı böyle Sivas tribününden izledik, bir sorun olacağını pek sanmıyorum. Yine de sağolasın. |
[B]ATIFIN oynamayacak olması BJK İçin nekadar şanssa,sosanın ,m pektemeğin,dembambanın oynamayacak olmasıda sivasspor için şans ,maç istanbulda oynansaydı sivasspor daha şanslı olurdu,ankaradaki maçlarda özeliklilede sincan stadında şansımız tutmuyor,3 maç oynadık,şampiyonluğu gs ye verdiğimiz maçı bu stadda oynadık bu 3 maçın 2 sinde gol bile atamadık bizim için kabus gibi stad ,neticede futbolcular oynıyacak,burhanın bizahmet bu maçta iyioynamasını bekliyorum,r.carlosdan batuhana hiç değilse 1 devre şans vermesini atıfın yerine utakayı oynatmasını bekliyorum ,ben berabere kalacağımızı sanıyorum ,forvetler gününde olursa galipte geliriz[/b]
|
biraz akıllı oynayıp pozisyonları boşuna kaçırmazsak kazanabiliriz diye düşünüyorum yani 8 pozisyona girip 1 ini atarsak bu iş olmaz. ben rakibin eksiklerine yada oyununa bakmıyorum bizim takımımızın önce iyi oynaması gerekiyoki sonra rakibi değerlendirelim ayrıca Sivassporumuz iyi oynarsa da rakip ne kadar iyi oynarsa oynasın biz bu maçı kazanırız....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |