![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][B][FONT="Comic Sans MS"]Skora bakınca memnuniyet verici... İlk yarı oynadı, 2. yarı ise araya kaynadı...
Sitemizde açılan kimler gitmeli anketinde bayrağı taşıyan Batuhan Karadeniz, kendisinin gönderilmesini isteyen taraftarlara nazire yaparcasına; "Ben bu takımdan gitmek istemiyorum" dediğini sahada jeneriklik golü ile isbat etmiş oldu... Batuhan ben gitmek istemiyorum derken, Ahmet Şahbaz ise adeta "Beni gönderin" diye yalvardı. Karşılaşma sonunda ise "küfrettiği taraftarı"nın forma talebini geri çevir(e)medi... Adem'in adam gibi oyunu ile tavrı ise çizgisinden ödün vermeden devam ediyor... Tebrikler Sivasspor, tebrikler Sergen ve takım arkadaşları... Tebrikler Sivasspor yönetimi... Bir tebrikler de, takımını yanlız bırakmayan, bugün stadyumda destek için gelen biz taraftarlara.... [/FONT][/B][/B] |
dıkkat edın kadır stoper oynadı adem lıbero.aatıf serbst .kadır ın hata yapma rıskı azalmış gozuktu
|
[QUOTE=5sekız;929787]dıkkat edın kadır stoper oynadı adem lıbero.aatıf serbst .kadır ın hata yapma rıskı azalmış gozuktu[/QUOTE]
Peki Kadir neden stoper oynadı? Hem Ümit yoktu hem Costa? Açıkçası bu benim aklımda karışıklığa neden oldu? Ayrıca sol bek Fatih'e değinen kimse görmedim. Bence A2 takımını iyi değerlendirmek lazım. Ahmet Şahbaz ve Hakan Arslan çok yeterli gelmiyor bana. Stoper mevkii sıkıntılı noktamız. Son konu Batuhan konusu. Güzel gol attı ama ben bugün de çok iyi bulmadım. Kasımpaşa maçında da oynayabilir belki ama bizde oynayacak bir oyuncu olarak göremiyorum. |
Bu maçı ölçü olarak görmüyorum.
GBB takımı ne kendi ligimizde oynuyor ne de kendi liginde iyi durumda. O da kendi liginin bu sezon kötü takımlarından. Önümüzdeki Kasımpaşa ve Karabük maçları ne derecede olduğumuzu gösterecek yeni hocamızla. Ama gözüme çarpan şu ki alt lig takımı tuzlaya tel tel dökülen takım bugün bişeyler yapmaya çalıştı. Dün Carlos u yiyen futbolcular geçmişte Muhsin Ertuğral ı yediler, gelecekte de Sergen i veya başka hocaları yemeyeceklerinin garantisi yok. O yüzden çeki düzen verilmeli. [B][U]Neşter vurulmalı devre arasında.[/U][/B] |
[QUOTE=50sekiz;929745]Bu macin iki getirisi var.
1- 40 bin dolar 2- Moral Bu maci dogru okumak lazim. Bu skor futbolculari da taraftarlari da rehavete düsürmemeli. Sivasspor ilk defa bir kupa macinda as takimla oynadi. Rakip Antep BB. PTT liginin orta sira takimi. Onlar ne kadar as ne kadar yedek takimla oynadi bilmiyorum. Uzun lafin kisasi bu maci abartmamak lazim. Sergen'in ne kadar elinin degdigini K.Pasa macinda görecegiz. Kasimpasa evinde henüz mac kaybetmedi. Topladigi 19 puanin 17. kendi evinde alindi. Sergen, Batuhan'i erken oyundan aldi bu da demektir ki K.Pasa macinda ilk 11 de oynayacak. Kalede de büyük ihtimal Korcan oynayacaktir. Zaten Korcan'in A2'ye gönderilmesindeki sebebin Sergen oldugunu düsünüyorum. Mac tebrübesi kazansin diye A2 ye göndermistir.[/QUOTE] Aslında maç sonu bende sizin gibi düşünüyordum. evet gerçekten abartmamak lazım skoru ancak diğer taraftan lig lideri beşiktaşın a.demire 2-1 kaybettiğini ve fenerin altınorduyla berabere kaldığını düşünerek takımımız ile ilgili ileriye dönük olumlu düşünceler hasıl oldu. ama tabiki bu galibiyetin taçlandırılması ve ligde konumumuzun daha iyi yerlere taşınması adına kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmamız gerektiği kanaatindeyim. |
[b]öncelikle galibiyetten ötürü takımı ve sergen hocayı tebrik ederim,bu galibiyetin önemi yok,önemli olan ligde galip gelmek,bu galibiyet, takımın unuttuğu kazanma sevincini hatırlatmak,takımın azda olsa kendine olan güvenini kazanması,göreve gelen yeni hoca sergenin işine moralli başlaması ,haftalardır kulübün kasasına azda olsa para girmesi açısından önemlidir,ayrıca sergen hocayı şu açıdanda tebrik ederim ,konuşmaları ,gayet mantıklı ve yıllardır sanki hocalık yapıyormuş gibi kendine güvenen hoca konuşmaları, 3 4 kaliteli oyuncuyla takım rayına oturacaktır,bazı arkadaşlar gibi ümitsiz değilim daha öncedende değildim,iyioyunumuzu skora yansıtamıyorduk, bu maçta skorada yansımış oldu umarım bu moralle kasımpaşayıda yeneriz [/b]
|
galıbıyet gerçekten guzeldı ...bu soğuk havada maça gıden tum yığıdolara bır sıvaslı olarak yurekten teşekkur edıyorummm...merak etmeyın bızde ıstdakı kasımpaşa macında yerımızı alıcaz ınşalah...:)
|
bu galibiyeti iki şey için önemsemek lazım :
1. moral 2.para lakin bizim en önemli maçımız pazar gün ki kasımpaşa maçıdır eger ki kasımpasayı da yenersek o zaman herşey daha güzel olur |
[QUOTE=Djamoka;929798]Bu maçı ölçü olarak görmüyorum.
GBB takımı ne kendi ligimizde oynuyor ne de kendi liginde iyi durumda. O da kendi liginin bu sezon kötü takımlarından. Önümüzdeki Kasımpaşa ve Karabük maçları ne derecede olduğumuzu gösterecek yeni hocamızla. Ama gözüme çarpan şu ki alt lig takımı tuzlaya tel tel dökülen takım bugün bişeyler yapmaya çalıştı. Dün Carlos u yiyen futbolcular geçmişte Muhsin Ertuğral ı yediler, gelecekte de Sergen i veya başka hocaları yemeyeceklerinin garantisi yok. O yüzden çeki düzen verilmeli. [B][U]Neşter vurulmalı devre arasında.[/U][/B][/QUOTE] carlosu yiyenler az da olsa kendilerini belli etti |
Hayirli ugurlu olsun ,ama hem havalara girmemek lagzim ,sonucta karsimizdaki takimda cok güclü bir ekip degil ,
ayrica , bu sanki doganin kanunu gibi her hoca degistiren takimin oyunculari ilk maclarinda aslan kesiliyorlar ,iski devamini getirsinler. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:06. |