![]() |
Cevap: Sergen Yalçın 3 bilet kesti
sergen hoca futboldan hakikaten anladığını çoğu kez gösterdi.ama hatırlarsanız antepe ilk gittiğinde ilk işi uğur kavuk u kadro dışı bırakmıştı futbolculuğunu bir kenara bırakırsak o gün hoca hakikaten futboldan anlıyor diye düşünmüştüm şimdide yıllardır nasıl takımda olduğunu anlayamadığımız cihan kardeşimizide haber doğruysa kadrodan çıkararak futbol bilgisininin gayet yüksek olduğunu göstermiştir.ama bence mehdi konusunu tekrar düşünmeli.mehdiyi göndermesinin tek nedeni büyük ihtimalle yabancı sınırlamasıdır diye düşünüyorum tabi haber gerçekse..
|
Şu forvetlerden yediğimiz kazığı hiçbir mevkiden yemedik
|
mehdinin gönderilmesi felaket olur
|
Mehdi çok iyi bir oyuncu ama ona uyacak futbol kapasitesine sahip oyuncu sayımız az. Atıf o potansiyele sahip oda oynamak yerine hovardalık yapınca pasları hep zor verip kendisine verilen pasları da harcayınca Mehdi etkisiz görünüyor. Mehdi oyunu çok iyi okuyor ve oyunun yönünü çok çabuk değiştirebiliyor. Kadir, Batuhan vb diğer oyuncular takımda tutulurken Mehdi'nin gitmesi ilginç. Chrisantus da genç ve potansiyeli olan bir oyuncu şu an iyi performans göstermeyebilir ancak bir Oldoni Rengifo değil şans verilirse kullanacaktır. Her zaman söylediğim gibi transfer işi sadece hocanın keyfine bırakılamaz. Zamanında Rıza Hoca'nın keyfine bıraktılar gönderdiği oyuncuları daha sonra kendi çalıştırdığı takımlara aldı.
|
Adem Koçak ilk geldiğinde sahayı enlemesine kullanıyor isterse başarılı olur gibi bir yorumum vardı.Ama görüyorumki Adem Koçak Bursaspordaki halinden daha vasat hiç bir şey yapmadı yapmayacak gibi...Eğer bir transfer olursa orta alana Ademin yerine bulunabilecek bir futbolcu olınmalıdır...Bir başka deyişle takımdan ilk gönderilecek futbolcu Adem Koçak tır...
|
[QUOTE=migroArmis;930937]Adem Koçak ilk geldiğinde sahayı enlemesine kullanıyor isterse başarılı olur gibi bir yorumum vardı.Ama görüyorumki Adem Koçak Bursaspordaki halinden daha vasat hiç bir şey yapmadı yapmayacak gibi...Eğer bir transfer olursa orta alana Ademin yerine bulunabilecek bir futbolcu olınmalıdır...Bir başka deyişle takımdan ilk gönderilecek futbolcu Adem Koçak tır...[/QUOTE]
Adem Kocak beyefendi ve eski Hocamizin vazgecemedigi tek oyuncuydu. Ibrahim Toraman , Kadir Bekmezci gibi oyuncular varken , Adem'in gönderilmesi cok sacma olur. Merak ettim abi , Adem'de senin begenmedigin veya eksik gördügün nedir? |
[QUOTE=migroArmis;930937]Adem Koçak ilk geldiğinde sahayı enlemesine kullanıyor isterse başarılı olur gibi bir yorumum vardı.Ama görüyorumki Adem Koçak Bursaspordaki halinden daha vasat hiç bir şey yapmadı yapmayacak gibi...Eğer bir transfer olursa orta alana Ademin yerine bulunabilecek bir futbolcu olınmalıdır...Bir başka deyişle takımdan ilk gönderilecek futbolcu Adem Koçak tır...[/QUOTE]
Bursali kardeşim Belliki sivasspor maclarini pek izlemiyon adem bu takimin en iyi oyuncularından biri şuan |
[QUOTE=34yigido34;930939]Bursali kardeşim Belliki sivasspor maclarini pek izlemiyon adem bu takimin en iyi oyuncularından biri şuan[/QUOTE]
Yeterlilik anlamında ne anladığınıza bağlıdır Benim kriterim orta sıralarda küme düşmemek için oynayan bir takımdaki iyi futbolcuyla üst sıralara oynayan bir takımın iyi futbolcusu aynı değildir...Adem Koçak playmaker statüsünde bir futbolcudur ki bunun yerinde oynayan futbolcu çok daha fazla verimli olmalıdır...Kafanızı karıştırmak istemem her yılın başında dediğim gibi benim Sivasım şampiyonluğa oynamalı bu yönden baktığım için Adem Koçak size göre ne kadar iyi geliyorsa bana yeterli gelmiyor umarım anlatabilmişimdir... |
[QUOTE=Morten58;930938]Adem Kocak beyefendi ve eski Hocamizin vazgecemedigi tek oyuncuydu.
Ibrahim Toraman , Kadir Bekmezci gibi oyuncular varken , Adem'in gönderilmesi cok sacma olur. Merak ettim abi , Adem'de senin begenmedigin veya eksik gördügün nedir?[/QUOTE] Kardeşim beyefendilikle iyi futbolcu olmak çok ayrı şeyler....Volkan Şende özünde harika bir çocukturama yakından takip ettiğiniz zaman faydasından çok zararı vardır .Bunu başka bir başlıkta yeri geldiğinde anlatabilirim.. |
Bursalı arkadaşın ifadesini anladım. Adem gelirken kendisiyle ilgili en çok duyduğumuz yordumdu. Şu aşamada aynı yorumu ben de benimsiyorum. Kişilik olarak çok iyi bir insan ve takımımıza uyuyor. Oyun anlamında şu aşamada takımın en iyilerinden birisi olarak görünüyor. Bu durum pas alışverişini sağlamasından kaynaklanıyor. Pas yönü genellikle yatay. Takımın şu aşamadaki durumuna göre bu iyi gibi görünüyor. Ama bir tık yukarda olsak yeterli gelmez. Carlos'un çok pas anlayışı Türkiye'de tutan bir tarz değildi. Çok pas yapmak sonuca gidileceği anlamına da gelmiyor. Pas yüzdesi çok olur ama pozisyona dönüşmüyorsa hiçbir anlamı yoktur. Ama şu anda baktığımız zaman top kaybı yapmayan ve defansif görevlerini iyi yapan Adem Koçak bizim için iyi bir isimdir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:31. |