SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Sponsor firma ismi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38647)

derin58 11.01.2015 05:42

Cevap: Sponsor firma ismi

Konu hakkinda bir cok guzel yorumlar var..

Bence ismin onune takimimizin menfaati icin ek gelecekse gelsin. Yeter ki Sanica Boru gibi isimler olmasin o bize yeter :D .. Ayrica bende isim sponsorlugun ve küme düsmenin orantili bir durum olmadigini dusunuyorum.. Bizim yonetimimiz Allahtan takimi cok guzel yonetti.. Hatalarda oldu elbet.. Ama herseye ragmen sinirli imkanlarla, kitlesi kucuk bir takimi en iyi sekilde yonettiler...

Yonetimin bu konuyu cok iyi dusunumesi lazim.. Medicana da saglik skandallari ciksa ya da ne bileyim medicana ile alakali olumsuz haberler bizim ismimizin de zedelenmesine sebep olabilir.. Ayni sekilde medicana prestijli bir marka hale gelirse bundan takimizda faydalanir

Merak ediyorum isim sponsoruna karsi cikanlar buyuk prestijli markalarin isim sponsorlugunu kabul ederlermiydi? Mesela apple sivasspor gibi, yahut sivasspor google, armani sivasspor, THY sivasspor?

Yonetime guveniyorum.. Sivasspor icin en hayirli karari verirler insallah.

blacksky 11.01.2015 11:39

Sadece Sivasspor'un degil hic bir takimin isminin onune sponsor yakismiyor bence. Ayrica sponsor firmalara da gercekten bir getirisi oluyor mu emin degilim. Ayrica ligimizdeki bu 'parasizligi' anlayamiyorum.. havuz diye bir sey uydurdular maclara sifre koydular dunyanin parasini aliyor her takim.. futbolseverlerden cikiyor bu para ustelik.. parayi sacma sapan kullanan takimlar yuzunden adam gibi futbol izleyemedigimiz gibi bir de takimlarin cogu borc icinde yuzup agliyorlar.. besiktas-gs 800 er milyon tl borca girmis.. bunlarin borclandigi paraya 10 ar tane sampiyonlar ligi ayarinda takim kurulurdu.. menajerlik sistemi, futbolcu transferleri denetim altina alinmadan.. kulup yoneticilerinin mal varliklari yakindan takip edilmeden bu ulkenin futbolunda para sorunu cozulmez.

CILGINSiVASLINL 11.01.2015 22:36

katilmiyorum bundan onceki sponsorlar boyle bisey istemedi neden simdi boyle bisey cikti sponsor formalarin on yada arkasina her zaman olabilir ama sivasspor isminin basina olmamali

alboran 12.01.2015 00:17

bence alınması iyi olur.bir kere başka sponsor olmaz diyen arkadaşlara soruyorum sivasspor'un sanki şu an çok mu sponsoru var ? marka dışında sponsor bulamadık siz daha neyin derdindesiniz ? hayır zaten diğer sponsorlardan da doğru düzgün bir para geldiği yok.o sponsor alıp batan kulüpler de zaten borçları olan kulüplerdi.gelen destekle borçlarını kapatmaktansa daha fazla para harcamayı tercih ettiklerinden destek çekildiğinde battılar.bu kadar basit.

hayır bir de manchester united örneği veren arkadaşlar var.arkadaşım o manchester united premier league'in en büyük kulübü.dünyada en çok forma satışı yapan kulüp.bak dünyada diyorum.tüm kıtalarda forma satıyor bu adamlar.bu adamların ne gibi bir para ihtiyacı olabilir ki isim sponsoru alsın.ayrıca bir marka değerin olması için.büyük ve devamlı başarılar elde etmen gerekir.marka değerini yıldız oyuncu ve hocalar sağlamaz.ligde şu anda bir değerimiz varsa, bu birkaç yıl önce şampiyonluğa oynadığımız günlerden dolayıdır.kimse carlos vs demesin.sivasspor'un bu ligde kalıcı bir isim elde etmesinin nedeni budur işte.medicana'nın başka şehirlerde de hastaneleri var.neden sivas ? çünkü kabul edelim bu ligde isim olarak 4 büyükler ve bursa'dan sonra geliyoruz son yıllardaki başarılara bakıldığında.

muspol58 12.01.2015 08:29

bu nasıl mantık arkadaşya isim sponsoru oldular diye her takımı küme düşürdünüz valla helal olsun sizlere,o küme düşe takımların yöneticileri sırtını sponsora dayayıp zannettilerki bu durum ömür boyu sürer diyip har vurup harman savurdular kulübü yönetemediler ileriyi düşünmediler anın zamanın tadını çıkarmaya kalktılar eeee sonuç ortada hepsi küme düştü,ben şahsen isim sponsorunun çok faydalı olacağı kanaatindeyim büyük başkan mecnun odyakmazın da tecrübesiyle sivassporumun daha iyi yerlere gelecegini düşünüyorum.

aozdemir 12.01.2015 12:49

iyi para getirecekse neden olmasın

Abdullah DuMaN 12.01.2015 13:39

İsim önüne gelmesini hiç istemem formaya olabilir örn: Sanica Boru Elazığspor Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor göze hiç hoş gözükmüyor Sivasspor ismi zaten markadır başka markayı ön ad yapmaya gerek yok

tykinik58 12.01.2015 14:24

İsmimiz çok güzel bir marka zaten "SİVASSPOR"

Hiç lüzum etmez ismimizin başına Medicana gelmesi

Formaya versin ismini, yeni statta bir loca alsın oraya versin ismini. Reklam olarak olabilir ama ismimizin önüne asla.

Yapacağı yardımı yapsın. SİVASSPOR!a gelir sağlasın karşı değilim.

Kendi reklamını bizim üzerimizden yapacaksa SİVAS Medicanaspor takımı kursun liglere katılsın :D :D :D (Şaka Şaka)

58_Buğra_98 12.01.2015 14:25

Ben de istemem İsmin önüne Medicana gelmesini.

kkemal58 12.01.2015 14:50

ya boru moru olsa kötü ama medicana sivas güzel duruyor, medikal park Antalya da fena değil mesela. Ama sanica boru elazığ gibi olmasın daha iyi :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:02.