![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
K.Erciyes'in kendi evinde mağlup olması sonucu ortaya çıkan 7 puanlık fark ile, ligde kalmamızın kesinleştiği maç oldu.
Aynen Rıza Çalımbay'ın son sezonu gibi UCUZ ATLATTIK ! Balıkesir, K.Karabük ve K.Erciyes gibi çok kötü takımlar sayesinde bu durumdayız. Kimse bu 4-1 üzerine PEMBE tablolar çizmesin ! Takım iyi değil, seneye çok takviyeye gerek var. Özellikle Orta ileri ve forvete en az 3-4 iyi oyuncu gerekli. Bugünkü maçta bile durum 1-0 iken Bursa'nın kaçırdığı 3 adet %100 gol pozisyonu var. Bunlar unutulmasın ! |
Galibiyet çok gerekli idi ve çok çok güzel oldu...
Biraz rahatladık... Ancak düşme korkusu bir galibiyetle tamamen bitmedi... Daha fazla puanlara ihtiyaç var... Rehavete kapılmadan tüm maçlara ciddi hazırlanmalı ve gerekirse kupayı ihmal etmeliyiz...daha doğrusu kupa maçlarına as kadro ile değil yedeklerle çıkmalıyız... |
[B]sankı aylardır bu maçı beklıyomusuz gıbı saldırarak basladık ben boyle baslıycamızı dusunmuyordum kesınlıkle batuhan benı cok sasırttı fakat bunu devam ettırmesı lazım 1 hafta oynayıp 3 hafta yatarsa ısler kotu olur bızım ıcın
utaka bıraz daha canlıydı fakat bıtırıcılıgı yıne vasattı burhan ve atıf cok ısteklıydı boyle devam ederler ınsallah boyle oynadıgımız surece yenemıycegımız takım yok bu lıgde yeterkı hep boyle ısteklı olalım [/B] |
Sergen Hoca bu sefer dogruyu yapti. Oyun kurucu Adem in yanina mucadeleci Hakan i koydu. Hakeza Aatif i forvet arkasi oynatti. 3 lumuz bu sekikde olaun gerisi kolay oluyor. Ne zaman ki Batuhan cikti yerler degisti ondan sonra mac bizim icin gariplesti yoksa bu kadar baski yemezdik.
Neyse cok onemli bir haftada cok onemli galibiyet... |
[QUOTE=Kokomo;940550]K.Erciyes'in kendi evinde mağlup olması sonucu ortaya çıkan 7 puanlık fark ile, ligde kalmamızın kesinleştiği maç oldu.
Aynen Rıza Çalımbay'ın son sezonu gibi UCUZ ATLATTIK ! Balıkesir, K.Karabük ve K.Erciyes gibi çok kötü takımlar sayesinde bu durumdayız. Kimse bu 4-1 üzerine PEMBE tablolar çizmesin ! Takım iyi değil, seneye çok takviyeye gerek var. Özellikle Orta ileri ve forvete en az 3-4 iyi oyuncu gerekli. Bugünkü maçta bile durum 1-0 iken Bursa'nın kaçırdığı 3 adet %100 gol pozisyonu var. Bunlar unutulmasın ![/QUOTE] Sivassporun bizi yenerek ligde kalmayı garantilemesi bana ayrıca bir mutluluk verdi diyebilirim..Ama maçtan öncede demiştim Sivasspor galibiyete bir parça daha yakın diye..Umut ediyorum önümüzdeki sezonlar artık bu ligde kalma sıkıntıları tekrar yaşanmaz...Sivasspor futbol takımı vetaraftarlarını tebrik ediyorum |
maçı izleyemedim ama aldığımız 3 puana acayip çok sevindim çünkü bu hafta altta erciyesle karabük kaybetmiş balkes kazanmış puan farkını açmamız için bize altın tepside bir maç geldi ve çok şükür bu fırsatı tepmedik ben skora takılmadım ama ekspresso ya takıldım :) iyiki yabancı sınırlaması kalktı yoksa seneye bizim ekspresso yabancı kuralına takılırdı :)
haftaya eskişehirden en az 1 puan alır ve balkeside yendikmi değmeyin keyfimize sonra kupaya bakarız ayrıca sivassporumuzun gelecek sezon için şimdiden ilk 11 e 4-5 futbolcu bakması lazım yoksa kadromuz çok yaşlı ... |
Bu sezon izlediğimiz en harika maçti.stadda olmak büyük ayricalikti.tarihi fark kaçtı en az 7-1 olurdu
|
[B] rakiplerin kazandıgı bu maçda üç puan almamız güzel oldu ama herşey bitmiş degil lig daha bitmedi gelecek senenin hesaplarını şimdiden yapmak eksik olan mevkilere gerkli ve saglam transferle yapmak için şimdideen kolları sıvamak lazım[/B]
|
Skor güzel Burhan şahane idi ama bir parantez açmak istiyorum hemde en kocamanından .....Atıf resmen resital yaptı..Ne çalımlar ne driplingler yarabbim zevkle huşu içinde izledik.[B]Teşekkürler SİVASSPOR ..Teşekkürler ATIF....Teşekkürler BURHAN....Teşekkürler SİVAS....[/B]
|
Gercekte bu günki skordan memnun olduk ama ikinci yari biraz acik verdik utaka o besinci goluda atsaidi hersey cokdaha mükemmel olurdu bunada sükür ama hersey bitmedi 35 puanin üzerine cikana kadar bize rahat yok alt takimlarla aramizda cok fazla puan farki yok onun icin bir cicekle bahar henüz olmadi ama bu gün nevruz basladi baharda gelecek buna icten inaniyoruz fakat yönetim biraz iktisatli davransa idi bu sikintilar asgaride kalacakti bu da gecer yahu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57. |