SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39375)

atrium58 30.08.2015 23:25

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yeni gelen yabancıların tamamı Sergen hocanın deyişiyle vasıfsız topçulara benziyorlar. Ne varsa yine bizim oyuncularda var. Hoca Ümit'i yektayı burhan-ı hazırla bizi kimse tutamaz. Ayağında top tutmayı beceremeyen defans Oyuncularımız neden kale önünde al gülüm ver gülüm gereksiz pas yaparsınız anlamış değilim. Ilerde batuhan var yollayın gitsin. 3 topun 1 ini alsın yeter. Vesselam..

babapiton 30.08.2015 23:27

Kampta sadece kondisyon yüklendiği haberlerini almıştım zaten topla çalışma çok az yapılmış.Takımın sahaya nasıl yerleşeceği nasıl atağa çıkacağı belli değil.Bir duran top organizsyonu çalışmamız yok.Herkes aldığı topu Aatifa veriyo Aatif 2-3 kişiyi çalımlıyacak vuracakta gol olacak.Yanlış transfer politikamız var.Bir kadir gitti yerine 5 tane önlibero alındı hiçbirindende şuana kadar verim alamadık.Taraftar huzursuz takım huzursuz,Sergen isteksiz.Üçüncü hafta daha herşey için erken ama bizi iyi bir sezon beklemiyor gibi.Sergen yakında gidici gibi hissediyorum, hayırlısı.

Sivas70 30.08.2015 23:55

Arkadaslar biraz sakin olalim, takima sans verelim. Ben inaniyorum ki en gec 3-4 mac sonra iyi bir takimimiz olacak insallah.

eyuphulagu 30.08.2015 23:56

Yoruma başlamadan şunu söyleyeyim;yeni gelen ön libero eğer hazırsa mutlaka oynamalı...Çünkü bu takımın acilen orta sahada iyi pas yapan,iyi mücadele eden arkadaşlarını pozisyona sokan,gerekirse ileri çıkıp gol atan bir ön liberoya ihtiyacı var...Sivassporun yarısı Atıf gözüküyor;Atıf iyiyse,markaj altında değilse sivasspor her maçı kazanıp gol atacak gibi gözüküyor...Tersine Sivassporun gol atması sadece Cicinho nun vereceği milemetrik paslara kalmış gözüküyor...Rakibin orta sahasında oynayn iki oyuncu NDiaye ve Musa bizim orta sahaya üstünlük kurunca ilk yarı neredeyse sivasspor sahasında oynandı...Adamlar fazla pozisyona giremese de bizden daha çok pozisyonları vardı...İkinci yarı top bizdeydi ama net pozisyonlara yine onlar girdi..Romen oyuncu defansımızın düzenini bozdu...Yaptığı asistle golü de attılar...Sivasspor kanat ataları iel pozisyon bulan bir takım;başka türlü de pozisyona giremiyoruz..Atıf ve Ciccinho kitlenirse işimiz Allah a kalıyor..Atılan golde rakipten gelen bir topta atıldı..John Boye bu maçta başka bir hakem olsaydı kesin atılmıştı;ama hakem yaptıklarını göremedi herhalde onun için sahada kaldı..Batuhan a top getiremedik onun için nasıl oynadığını bilmiyorum..Baralles takımı tanımıyor,ilerde belki daha iyi olacak..Geçen hafta bir gol atan İspanyol oyuncu bu maçta ortalıkta gözükmedi,çünkü gerçek yeri olan kanat yerine orta sahada oynadı..Bunun içindir ki silinip gitti..Aslında en doğru olan 2. yarı Kanatta oynayan Burhan ın yerine İspanyolun o kanatta oynamasıydı...Sergen hala arayış içinde;bakalım bu kadar ön libero ilerleyen günlerde ne işimize yarayacak...Lig uzun bir maraton neler olacağını hep beraber göreceğiz...Bu takımın istediği oyunu oynaması için orta saha da gerçek bir lidere ihtiyacı var...Kaleci fena oynamadı,bazı kurtarışları da oldu....Lige verilen arada bu takım iyi hazırlanmalı;bu takımda hazır olmayan bir çok oyuncu var..Yine de 1 puan bu maç için çok iyi bir puan..

anadolu5858 30.08.2015 23:56

Burhan.orhan.batuhan bu 3 handan hiçbir cacık olmaz.burhan herzaman söyledim yine söylüyorum yürüyen ceset 90 dk 2 hareket yapacak diye bir adama bukadar yahammül edilmez.forvette de eneramo oynamalı. Atıf forvet arkası serbest oynamalı. Takım ya şampiyon olmuş ya da lige havlu atmış gibi bu kafayla ligin sonu gelirmi. Son olarak şunu söyleyim bu sergenden hoca olmaz yol yakınken gitse iyi olur.

SenSetik 31.08.2015 00:16

Ortasaha denen birşey yok takımda...bugün ilk kez maç bitmeden stattan çıktım sinir krizi geçirmemek için takım gol attı..uzatmalara kadar adam akıllı ne organize bir atak ne bir şut ne kaçırılmış pozisyon kısacası hiçbirşey yoktu olumlu..uzatmalarda gelen 1 puan bu oyun için sevindirici...

onur0634 31.08.2015 00:19

Başkan,Sergen Yalçın ve futbolcular arasında sorun olduğunu düşünüyorum bir takım bu kadar berbat ve ruhsuz olamaz..!!

kolukisa 31.08.2015 00:23

Su anda macin özeti ve önemli pozisyonlarini seyrettim,
Yakismamis Sivasspor beraberligi hak etmemis,15numara kesinliklen kirmizi karti hak etmis,atigimiz goldede biraz ofsayt kokusu var.
15 numara ayrica uyarilmali takimi heran 10 kisi birakabilir.
Kulaga küpe olsun bir ders cikartilsin diye,
dost aci elestiri yapar.

onur0634 31.08.2015 00:25

Sergen Efendi;Öyle çıkıp ulusal kanallarda atıp tutmakla olmuyor bu işler...Takım hazırlık kampında yatmış belli ki 70'dk dan sonra yığıldı kaldı oyuncular bi ara cicinho çatlayacak gibi oldu.Bir diğer konuda kendi sahanda kazanman gereken bir maçta orta sahada mehdi adem ve orhan gülleyle başlayıp orta sahayı kördüğüm ediyorsun bi açıklaması vardır umarım...

onur0634 31.08.2015 00:27

[QUOTE=kolukisa;954616]Su anda macin özeti ve önemli pozisyonlarini seyrettim,
Yakismamis Sivasspor beraberligi hak etmemis,15numara kesinliklen kirmizi karti hak etmis,atigimiz goldede biraz ofsayt kokusu var.
15 numara ayrica uyarilmali takimi heran 10 kisi birakabilir.
Kulaga küpe olsun bir ders cikartilsin diye,
dost aci elestiri yapar.[/QUOTE]

Kardeş boye konusunda aynı düşüncedeyim ancak attığımız golde ofsayt söz konusu değil çünkü top rakipten boyenin önüne düşüyor...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03.