SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39476)

Djamoka 25.10.2015 22:17

Cevap: Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı

Darısı yönetimin başına

ihtiyar yiğido 25.10.2015 23:43

[B][I]Sergen yalçın dönemi günahı ile sevabı ile sona erdi, biz taraftarlara da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek düşer, yolu açık olsun.
Yeni hocamız Okan Buruk'a da canı gönülden başarılar diliyorum, çünkü Okan hocanın başarısı Sivasspor'un başarılı olması demek.[/I][/B]

by_hunter 26.10.2015 06:27

Aldığı gibi bıraktı vesselam...

by_hunter 26.10.2015 06:29

[QUOTE=Djamoka;958215]Darısı yönetimin başına[/QUOTE]

Teknik adamın yeri dolar fakat bu yönetimin yeri dolmaz.

Sergen gidecek dedik herkes aklındaki teknik adamı yazdı.

Darısı yönetimin başına diyorsun Mecnun başkan ve ekibi gidince yerine kimin gelmesini istersin veye yönetimi kim alır bir yazın da bizde bilelim...

58 Amsterdam 58 26.10.2015 12:51

Saglik olsun Sergen hocamiz bizi gecen yil kurtardi ve onun icin tesekkur ederim ama bu sene cok havaliydi bana gore.

Herseyi ben bilirim diye bir havasi vardi. Tabiki Mecnun baskanimiz tum yetkiyi antrenorleri verdigi icin kontrol de zaman zaman elden gidiyor du.

Oncelikle her yil dedigim gibi bize adam akilli bir scouting ekibi LAZIM.
Okadar iyi oyuncular var ki ya bostalar ya da cok ucuzlar ama bizimkiler gider Karabukten 3 tane dandik oyuncu getirir.
Orhan, Hakan, Yigit ve bu 3 adamin 2 yillik kontrati var, soruyorum size bu bos adamlarin bize maliyeti ne kadar ?
Asgari durum 2,5 milyon TL ve bunu cope attik ve bunu her transfer donemi cope atiyoruz.

Yani hata hem Sergen'de hem de bizim yonetim'de. Sergen bu Cicinho'ya karsi tavirlari felan hic dogru degildi. Sanki butun golleri Cicinho'nun yuzunden yedik adami yedek birakiyor.

Baskanimiz gercekten iyi has ama biraz da profesyonel kulub olmak icin bu scouting ekibi sart.

Bedava oyuncu gelebilir ama iyi oyuncu olsun. Karabukten alacaksan
Ahmet Ilhani al Rizespora kaptirma.

3 kotu oyuncu aldik Karabukten ozaman bedava olan Urby Emanuelsson'u al.
Adam Ajax'da yillarca oynadi ve ondan sonra yillarca AC Milan da zaman zaman oynadi, bazen de yedekde kaldi ama temeli saglam oyuncu.

kaplanlı 26.10.2015 17:11

en son ts maçında izlediğim takıma fatih terim gelse fazla birşey yapamaz.okan buruk tercihi ne kadar doğru tartışılır.inşallah başarılı olurda sezon sonuna doğru kabus görmeye başlamayız.

stain 26.10.2015 17:33

[QUOTE=by_hunter;958235]Teknik adamın yeri dolar fakat bu yönetimin yeri dolmaz.

Sergen gidecek dedik herkes aklındaki teknik adamı yazdı.

Darısı yönetimin başına diyorsun Mecnun başkan ve ekibi gidince yerine kimin gelmesini istersin veye yönetimi kim alır bir yazın da bizde bilelim...[/QUOTE]

yönetimin hataları yüzünden her sene aynı sorunu yaşıyoruz .

tamam yönetim alternatifsiz olabilir ancak bu kötü yönetilmek için bir sebep değil . yönetimde işi futbolcu karşılamak teknikdrektör yolcu etmek olan vasıfsız ara eleman bolluğu var . yönetimde futboldan anlayan adamların olması çekirdek yiyip bizim gibi maç izleyeceklerse bizde girelim yönetime :)

by_hunter 28.10.2015 06:34

[QUOTE=stain;958312]yönetimin hataları yüzünden her sene aynı sorunu yaşıyoruz .

tamam yönetim alternatifsiz olabilir ancak bu kötü yönetilmek için bir sebep değil . yönetimde işi futbolcu karşılamak teknikdrektör yolcu etmek olan vasıfsız ara eleman bolluğu var . yönetimde futboldan anlayan adamların olması çekirdek yiyip bizim gibi maç izleyeceklerse bizde girelim yönetime :)[/QUOTE]

Paran varsa buyur kardeşim malum bu işler onsuz olmuyor.

Sana ilk başkanım diyecek kişide ben olurum.

Çok kriz yaşadık fakat bir şekilde yönetim teknik heyet futbolcular çalışanlar ve tarftar olarak atlattık.

Unutmayalım ki bu lige çıkan bir çok takım ertesi sene veye bir sezon sonra düşüyor.

Bizde yaşadık düşme korkusu fakat bir şekilde atlattık sıkıntı ları inşallah yine atlacağız....

A.Turan Korkmaz 28.10.2015 14:17

10 hafta bekleyelim demiştim. Sabırla bekledik. Olmadı. Hayırlısı böyleymiş. Verdiği emekler için teşekkür ederiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27.