SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-0 Gaziantepspor..ikinci devre (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39493)

Dark Force 06.11.2015 10:53

Cevap: Sivasspor - Gaziantepspor

Bu maçta iyi oyunla üç puanı alıcaz inşallah

fark58 07.11.2015 19:01

Allah'ın izniyle bu maçı 3-1 alacağımızı düşünüyorum...

sebasteia 07.11.2015 20:06

antep iki sallar, üç puanı alır.

biz de es es'le birlikte kümeye yollanan iki takımdan birisi oluruz.

her yıl ligde kalma mücadelesi vermek beni yordu. gerçekten bu sene artık düşelim ve kurtulalım istiyorum.

sivas'ı vasat ve dandik bir kulüp haline getiren mecnun başkan ve ekibi de bırakıp gitsinler artık. nankörlük etmiş olmayalım, geçmişi de yazalım. sivas'ı büyük kulüp haline getiren de mecnun başkandır. ancak son 3-4 yılda sivas'ın önünü kapatan, zarar veren ve bize acı çektiren de mecnun başkan ve ekibidir.

beyefendice kümemize düşelim, mecnun bey ve ekibi de beyefendice çekip gitsinler artık.

Ferhat06 07.11.2015 20:37

Antep takımı oldukça sağlam bir ekip öyle çok kolay geçeceğini sanmam ama biz de bu sene iyi oyunlar oynamamıza rağmen şanssız puan kayıpları yaşadık.Efendice kümemize düşelim diyen dostlar bu şehir sevincini kaybeder öyle kolay değil.
Şampiyonluğa oynadığımız zaman da çevreme ;düşmeyelim biz şampiyonuz diyordum.Bizim de hedefimiz bu;ligin gediklisi olabilmek.Düşelim diyenlere:düşmanımız düşsün.:D

batur0658 07.11.2015 20:51

yarin stadda yerimizi alip takima destek olmamiz lazim.en kritik macimiz bu maci oyle yada boyle kazmamiz gerek ...hakkimizda hayirlisi

otceken58 07.11.2015 20:57

[B]Yarın maç sonunda neşeli bir şekilde eve donmek istiyorummmm uzuuuun bir aradan sonra [/B]

34MUAMMER58 07.11.2015 21:28

[b]Yarın sivassporun kader günü bence,kazandığımız takdirde ligde kalmak adına önemli bir adım atmış oluruz,geride bıraktığımız maçlara baktığımızda sivassporun bulunduğu yeri haketmediğini düşünüyorum,son ts ve bursa maçındaki futbolu 70 dak, oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum,buna futbolcularımız karar verecek ,ne yapın edin 4 galibiyet alın başka birşey istemiyorum,sezon başında iyi bir forvet ,sol açık alınmamasının ceremesini çekiyoruz ,yoksa şimdi ilk 5 içinde olurduk,antepi havada ,karada ,uzayda hertürlü yenecek gücümüz varda ,bu takımada son zamanda şansımız tutmuyor,8-0 yeneceğimiz maçlarda, ya yeniliyor yaberabere kalıyoruz,busefer farklı olacağına inanıyorum,atıf ve burhan adam gibi oynasın rahat kazanırız inşallh,ne pahasına olursa olsun sivassporun düşeceğine inanmıyorum,oynadığımız futbolla bunu haketmiyoruz ,şans biyerde bizede dönecektir,2.yarıda bu takıma eli ayağı düzgün 1 stoper, 2forvet,1solaçık alınırsa yukarılara doğru tırmanırız,avrupa hayaliyle başladığımız ligde bizi ligin dibine demirleyen zihniyet utansın:mad: [/b]

Dark Force 07.11.2015 23:16

[B][I][COLOR="Red"]Galibiyet almamız şart antep maçından sonra çok zor maçlar var...[/COLOR][/I][/B]

savaş2 08.11.2015 09:17

***Takım oyununu oynarsak kazanırız,bu gun inşh seso ve burhan takım için oynar derimm yoksa yine 3 puana hasret kalırız..mehdi ve ibrahim akın ilk 11 de olmalı. Bu liğde 4 sezondur tek kanatla oynuyoruz. burak hoca inşlh çozer bu durumu

58YIGIDO58 08.11.2015 10:37

Bu macida alamazsak artik kesin düseriz gözüyle bakacagim.
Ne yapip edin bu maci kazanin !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46.