![]() |
Cevap: Sivas'tan Pektemek bombası
KASİMPASA bu haliyle (ligdeki konumu)şimdiden Mersin'den nakulma ya takmış biz düşme potasında elin kullanmadığı kadroya bile almadığı futbolcuyu konuşuyoruz.
|
Kulüp doktorlarına fazla mesai yaptırır.
|
sivas sporun bu zor durumdayken kurtarıcı diye mustafa pektemeği getirecekse bu tam anlamıyla intihar olur
|
Mustafa bana göre iyi niyetli bir futbolcu. Ona ''Mustafa Pektemek Gol Demek'' pankartları açılsada, bana göre ''Mustafa Pektemek GEÇ Gol Demek'' tir.
|
Kahır Yazısı......
Arkadaşlar son 3-4 sezondur diğer takımların elde kalan futbolcularını alan (kaça alındı gösterildi ise ) ve taraftarlara ızdıraplı yıllar yaşatan yönetim acaba takımı düşürüp gitmeye niyetli de mi ki Pektemek ve benzer transferlere yönelmeye devam ediyor transfer ücretini farklı mı gösteriyorlar acaba giderayak masrafları mı çıkarmak istiyorlar... Yukarıdaki düşünce sadece beyin fırtınası doğru olma olasılığı yok gibi, öyleyse niye yazıyorsun derseniz işin püf noktası burası işte Transferlerdeki inatla yararsız futbolcuların toplanmasıdır, takımın sürekli düşme potasında oynaması taraftarlara kahırlı günler yaşatması, sivassporun yararsız oyuncular toplama kampına çevrilmesidir. |
Bu yazı Sivasspor düşmanları tarafından hazırlanmış bir beynin alt kosesine şimdiden koyalım nede olsa Sivasspor sever elde kalmışları top yüzü görmeden buyuk takımda oynayan(oynamadan) adamları edasıyla hazırlanmış bir yazı bence takım düşme potasında yoneticilerden hiçbir transfer cabası görmeyen futbol medyası biz yapalım haberleri demiş !!!
|
bu takımda transfer işleri ile kim uğraşıyorsa acilen istifa etmesi lazım.tam bir rezalet.
|
Yönetim Kesin almalı bu müthiş kurtarıcıyı!!!
|
evet mustafa iyi oyuncuydu ama yaramaz adam hep sakat ondan hic bir fayda saglanmaz reklam icin de almanin bir anlami yok 14 macta 10 dakika oynamis tüm sezon ona verilecek paraya yazik
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |