![]() |
Cevap: Okan BURUK istifasını verdi...
Bülent hoca başka çare yok
|
Asker yola çıktı geliyor....
|
Bulen basga?nnnnnnnn ne olursa. Olsun
|
Haydi Sivas titre
Kendine dön |
Mesut Bakkal'a bu tepki niye?
Beş sezon önce, yine aynı durumda bizi düşmekten Mesut hoca kurtarmamış mıydı? Geçen sezon Gençlerbirliği'ni de o düzlüğe çıkarmamış mıydı? Mesut Bakkal doğru karar. |
[QUOTE=Poyrazcan;967321]Mesut Bakkal'a bu tepki niye?
Beş sezon önce, yine aynı durumda bizi düşmekten Mesut hoca kurtarmamış mıydı? Geçen sezon Gençlerbirliği'ni de o düzlüğe çıkarmamış mıydı? Mesut Bakkal doğru karar.[/QUOTE] İçerde dışarda acil 3 puanlara ihtiyacımız var. Mesut Bakkal bizle uyum sağlamıştı evet ama o seneki şartlar da çok önemli. 7 veya 8 beraberlikle ligde kalmıştık. Ertesi sene Gs galibiyetiyle başlamamıza rağmen savrulduk. Tribünler Mesut Bakkal'ı istifaya davet ettiğinde Mesut Bakkal'ın maç sonunda basın toplantısındaki halini hatırlıyorum. Bu sene transfer yasaklı Mersin'de de başarılı olamadı. Ama yine de bana soracak olursanız hali hazırdaki bu şartlar altında tercih edilecek 5 isimden birisidir. |
Mesut Bakkal mı bizi kurtaracak bırakın yahu bu işleri illallah ettireceksiniz bize yine...
Umarım ben pişman olurum bu söylediklerim için umarım. Yönetim kendine bir kukla arıyor anlaşılan. Bu teknik adam tercihinden sonra benim için yönetim de vizyonunu kaybetmiştir. Dediğim gibi umarım ben yanılırım ben söylediklerim için pişman olurum... |
Bizim gelin kilim dokur döner döner yine dokur Mesut bakkalında ömrü uzun olmaz
Yine günü birlik düşünceler |
Şükürler olsun sonunda gitti bana görede Bülent uygun gelmeli çünkü o Adamın hedefleri var şimdiye kadar Mesut bakkal vb hedefleri olmayan çok iyi hoca olsalarda takımı şampiyon yapacağına inanmayan td ler yüzünden çile çektik bizler Bülent uygun'la coştuk domingez li roberto carlosla coştuk bu nedenle hedefinde şampiyonluk Avrupa ligi olan td istiyoruz (tabi bu sezon bu ligde kalabilirsen gelecek sezona, ligden dussekte yeniden super lige çıkarması icin)oda bana göre Bülent uygun
|
Teşekkür ederiz yinede inşallah ligde kalmayı başarırız...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50. |