SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GİDECEKLER BELLİ OLDU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3998)

rallicifurkan 14.12.2005 16:00

bu takımla bu kadro ilen çok süperiz ama birkaç oyuncu düzeni bozuyor bunlarıda göndermek gerekiyor tabiki

twity_58 14.12.2005 16:01

[B][COLOR="Red"]bencede bu sene bu devre yapılacak bi transfere ihtıyacımız yok lıgde kalmayı garantıledık ılk senemızde bu da sımdılık bıze yetmelı ve uzun vadede planlar kurmak için düsünmelıyız!![/COLOR][/B]

erhan5834 14.12.2005 18:13

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor’da devre arasında takımda kalacak ve gidecek futbolcular belirlendi.

Teknik direktör Werner Lorant, Önceki gün listesini Yönetime sundu.

Geçtiğimiz haftalarda transfer arayışlarına hız veren Sivasspor’da Teknik heyet devre arasında gidecek futbolcuların listesini hazırlayarak Yönetim Kurulu’na sundu.

Yönetim Kurulu Teknik heyetin listesini alırken yapacağı Yönetim Kurulu toplantısı ile Lorant’ın bu kararını değerlendirecek ve devre arasında bu futbolcularla yollarını ayıracak.

Bunun yanı sıra Alman teknik adam devre arasında ihtiyaç duydukları mevkiiler için gerekli futbolcuların listesini de Yönetim Kurulu’na sundu, Yönetiminde bugünden itibaren çalışmalarına hız verildiği öğrenildi.[/QUOTE]
[COLOR=RED]GİDENLER : MUHAMMET, ERTUĞRUL,YUSUF AKBEL, YUSUF PEKER, KALECİ AKIN, SEZGİN, MUHAMMET VE ERTUĞRUL BURSA YUSUF PEKER İSE ELAZIĞ SPORLA GÖRÜŞÜYO MUHTEMELEN ANLAŞMA SAĞLANACAK...GEÇEN YIL TRANSFERİ ÇOK İSTENEN FAKAT GERÇEKLEŞMEYEN İSTANBUL SPORLU CEM CAN İSE SİVASSPOR RENKLERİNE BAĞLANDI...[/COLOR]

GuNaY 14.12.2005 18:18

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR=RED]GİDENLER : MUHAMMET, ERTUĞRUL,YUSUF AKBEL, YUSUF PEKER, KALECİ AKIN, SEZGİN, MUHAMMET VE ERTUĞRUL BURSA YUSUF PEKER İSE ELAZIĞ SPORLA GÖRÜŞÜYO MUHTEMELEN ANLAŞMA SAĞLANACAK...GEÇEN YIL TRANSFERİ ÇOK İSTENEN FAKAT GERÇEKLEŞMEYEN İSTANBUL SPORLU CEM CAN İSE SİVASSPOR RENKLERİNE BAĞLANDI...[/COLOR][/QUOTE]
[B]bravo erhan nerden edindin bu bilgileri :)[/B]

ofgurleyuk78 14.12.2005 18:22

Ertugrul 2. ligde iken fena degildi. 1. lige alisamadi. Gidenlerin sanslari bol olsun. Alanlar hayrini görsün. Gelenler ise insallah takima uyum saglar. En önemlisi bizim kurulu düzenimizi bozmasin uyumlu olsunlar.

erhan5834 14.12.2005 18:27

[QUOTE=Gunay][B]bravo erhan nerden edindin bu bilgileri :)[/B][/QUOTE]
[color=red]GÜNAY ÇEVREMİZ ÇAPIMIZDAN BÜYÜK GARDAŞ :D[/COLOR]

MERİÇ 14.12.2005 18:31

inşallah iyi futbolcular takımda kalır...bencede anderson gönderilmese bile bi forvet sart...

GuNaY 14.12.2005 18:35

[QUOTE=1967_dernek_erhan][color=red]GÜNAY ÇEVREMİZ ÇAPIMIZDAN BÜYÜK GARDAŞ :D[/COLOR][/QUOTE]
[B]eyv gardas vardır bir bildiğin elbet...[/B]

volkan18m 14.12.2005 18:45

hadi hayırlısı bakalım

1967 dernek serkan20 14.12.2005 18:53

[B]hayırlısı inşallah
2. yarı bomba gibi sivasspor bekliyoruz[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17.