SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kene Sewenler Dernegini Kuruyoruzzzz :=))) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4158)

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.08.2005 14:43

[size=4][b][color=red]Evet bu kampanyaya bende katılıyorum Kenelerin çoğalması için ,rahat olmaları için güzel bi mekan yaptırmakta bana düştü.Açılışa Panter Emel 'i getirmeyi düşünüyoruz.Hayırlı olsun
Dernek Başkanlığında oyum Arif'e ...Keneleri Koruma Ve Yaşatma Derneği[/size][/b][/color]

serhankaburcuk 29.08.2005 14:44

[b]alayina Isyan ölümüne Kene....

Arif Başkan Bizide Diskoya Götür...[/b]

serhankaburcuk 29.08.2005 14:46

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=4][b][color=red]Evet bu kampanyaya bende katılıyorum Kenelerin çoğalması için ,rahat olmaları için güzel bi mekan yaptırmakta bana düştü.Açılışa Panter Emel 'i getirmeyi düşünüyoruz.Hayırlı olsun
Dernek Başkanlığında oyum Arif'e ...Keneleri Koruma Ve Yaşatma Derneği[/size][/b][/color][/QUOTE]

[b]Evet panter emel güzel düşünce tam bir hayvansever...Başkanlık seçiminde benimde oyum Arif'e..[/b]

RaP_BoY 29.08.2005 14:49

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=4][b][color=red]Evet bu kampanyaya bende katılıyorum Kenelerin çoğalması için ,rahat olmaları için güzel bi mekan yaptırmakta bana düştü.Açılışa Panter Emel 'i getirmeyi düşünüyoruz.Hayırlı olsun
Dernek Başkanlığında oyum Arif'e ...Keneleri Koruma Ve Yaşatma Derneği[/size][/b][/color][/QUOTE]

MUSTAFA BABA SAOLL ALLAH RAZI OLSUN ARİF REİS BAŞKAN ADAYI OLACAKSA BEN ARİF BAŞKAN ADINA SEÇİMLERDEN ÇEKİLİYORUM......ARİF REİS SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....

PANTER EMELLE BEN KONUŞTUMK BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUGUMUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR ETTİ KENDİSİ YAKINDA KENE SEWENLER DERNEGİNE ÜYE OLACAGINI AÇIKLADI....
PANTER EMELİN BU GİRİŞİMİDEN WE BİZİ DESTEKLEMESİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZZZ....
KENELER BİZİMDİR BİZİM KALACAK
KENELERE UZANAN ELLER KIRILSINNN
KENELERİ SEWMEYEN İNSANLARI SEWEMEZZZZ

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ARİF :=)())

RaP_BoY 29.08.2005 14:52

[QUOTE=serhankaburcuk][b]alayina Isyan ölümüne Kene....

Arif Başkan Bizide Diskoya Götür...[/b][/QUOTE]

SERHAN ABİ SENİDE DERNEGİMİZİN ONURSAL BAŞKANI YAPALIM MUSTAFA BABA İLE BİRLİKTE OLMAZ MI ???????
İÇİMİZDE BULUNAN AYRILIKÇI ARKADAŞLAR ÖZGÜR WE TUGRUL UDA YANIMIZA ALALIM BİZİM KARDEŞLERİMİZ ONLAR
BÜYÜK BAŞKAN ARİF HER ZAMAN ARKANDAYIZ :=))

5841 29.08.2005 14:52

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar güzel bir dernek kurmuşsunuz...Ama bu derneğin başkanı Arif olmaz ise ben bu derneğe üye olmam...

[color=blue]ARİF BAŞKAN....[/color]

Papila kudurdu KENE diye tutturdu...[/b][/QUOTE]
AYNEN KATILIYORUM MADEM İŞİ BAŞLATAN O BAŞKANDA ARİF OLMASI LAZIM
KOCAELİ TEMSILCİLİGİNİDE BANA VEYA HAKKIYA (gakgo 058) VERILİRSE SEVİNİRİZ .BAYA UYE TOPLARIZ

RaP_BoY 29.08.2005 14:56

[QUOTE=5841]AYNEN KATILIYORUM MADEM İŞİ BAŞLATAN O BAŞKANDA ARİF OLMASI LAZIM
KOCAELİ TEMSILCİLİGİNİDE BANA VEYA HAKKIYA (gakgo 058) VERILİRSE SEVİNİRİZ .BAYA UYE TOPLARIZ[/QUOTE]

TAMA KOCAELİ TEMSİLCİLİGGİ SİZDE......KENELERE SEWKAT GÖSTERELİM

serhankaburcuk 29.08.2005 15:07

[QUOTE=RaP_BoY]SERHAN ABİ SENİDE DERNEGİMİZİN ONURSAL BAŞKANI YAPALIM MUSTAFA BABA İLE BİRLİKTE OLMAZ MI ???????
İÇİMİZDE BULUNAN AYRILIKÇI ARKADAŞLAR ÖZGÜR WE TUGRUL UDA YANIMIZA ALALIM BİZİM KARDEŞLERİMİZ ONLAR
BÜYÜK BAŞKAN ARİF HER ZAMAN ARKANDAYIZ :=))[/QUOTE]

[b]Tabi olur neden olmasın...Ama başkan kesinlikle arif olmalı..Çünkü Arifte o kapasite fazlası ile var...Kocaeli temsilciliğini Salih abiye ve Hakkı abiye verelim...[/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.08.2005 15:11

[size=4][color=red][b]Ah KeNeLER KeNeLER !
Çift Ayaklı KeNeLeR!

Çift ayaklı kenelere dikkat Edin[/size][/b][/color]

RaP_BoY 29.08.2005 15:26

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=4][color=red][b]Ah KeNeLER KeNeLER !
Çift Ayaklı KeNeLeR!

Çift ayaklı kenelere dikkat Edin[/size][/b][/color][/QUOTE]

EWET ÇİFT AYAKLI KENELER ZARARLIDIR :=))))))))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13.