![]() |
[COLOR="Blue"][B]BU ARADA MEVKİMİ HEMEN BELİRTEYİM...[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]TABİKİ FORVET :D[/B][/COLOR] |
özgur kalecı kım
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR="Blue"][B]BU ARADA MEVKİMİ HEMEN BELİRTEYİM...[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]TABİKİ FORVET :D[/B][/COLOR][/QUOTE] yiğidim dur beraber forvet tyapalım kolonyacılara sahayı dar edelim...... |
[QUOTE=alimuharrem58]özgur kalecı kım[/QUOTE]
[B][I][U][CENTER]İŞTE KALECİMİZ..........[COLOR="DarkGreen"][B]MURAT SELVİLİ[/B][/COLOR] O BİR EFSANE O ŞİMDİ HALI SAHA DA O UNUTULMAYAN KALECİLER SIRALAMASINDA 17. :D[/CENTER][/U][/I][/B] |
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]yiğidim dur beraber forvet tyapalım kolonyacılara sahayı dar edelim......[/QUOTE]
[B][I][U][CENTER] AYHAN CIM BENIM YANIMADA SENIN GIBI ATIK VE CECIK BIR ADAM LAZIMDI TAMAM BERABER FORVETTEYIZ...ONUR BUYUKDEREDE ORTASAHADA TOP DAĞITSIN...EN SEVDIĞI MEVKISI O ZATEN :D[/CENTER][/U][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][I][U][CENTER]İŞTE KALECİMİZ..........[COLOR="DarkGreen"][B]MURAT SELVİLİ[/B][/COLOR] O BİR EFSANE O ŞİMDİ HALI SAHA DA O UNUTULMAYAN KALECİLER SIRALAMASINDA 17. :D[/CENTER][/U][/I][/B][/QUOTE]
vayyyyyy kael tamam da murat abi gol yerse kolonyacıları döver......... :D |
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]vayyyyyy kael tamam da murat abi gol yerse kolonyacıları döver......... :D[/QUOTE]
[B][I][U][CENTER] GARDAS BOSUNA GECIRMEDIK MUURAT ABIYI...ADAMLARI ONCE MORALMEEENNN ÇÖKERDECEZZZ :D[/CENTER][/U][/I][/B] |
maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.. özgür.... çık bahçede biraz idman yap pc başında maç kazanılmaz......... :D
|
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.. özgür.... çık bahçede biraz idman yap pc başında maç kazanılmaz......... :D[/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][B] GARDAS BENI BILIYON...ANREMAN A IHTIYAC YOK..CIKARIM GOLUMU ATARIM GELIRIM.....YAA TECRUBE KONUSUYO BURDA....BEN SIZE ANTREMAN YAPTIRIYIM O ZAMAN :D[/B][/COLOR] |
basarilar size, ama bütün sivaslilar gelirse nasil sigacaklar?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:24. |