![]() |
[COLOR="Orange"]haydi sivasım bekletme bizi yap artık şu transferri
al artık iyi cok istemiyoz 2 tane olsa yeter yoksa ikinci yarı işimiz cok zor olur[/COLOR] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
NE ZAMAN YAPACAK transferlerı |
[COLOR="Blue"][B][I]koskoca sivasın takımının kaderi 4-5 kişinin elinde.
vatandaş bekliyorki yönetim transfer yapsın. yönetim habire futbolcu satıyor,yerine sırdan futbolcu transfer ediyor. genede çençler umudunu yitirmemiş ve bekliyor<başkan transfer yapacak>diye. başkan açıklama yapıyor ikinci yarı maddi açıdan zor geçecek diye. neden acaba,hiç kimse sormuyor. daha çok yazacağım ama en iyisi yazmayayım. çözülmesi zor bir iş. allah kolaylık versin yönetime.[/I][/B][/COLOR] |
Ikinci yari...
Gardaslar hic tedirgin olmayin. Transfer konusunu yonetim elbette bizlerden daha cok dusunuyor. Inaniyorum ki onlar dunyanin en iyi futbolcularini almak isterler. Ama bir bildikleri vardir elbet. Benim kendi inancim transferden cok suandaki oyuncularin uyumu ve inancidir. Oyle takimlar gordukki super futbolcular transfer edipde ligde son siralarda kaldilar.
Bizler taraftar olarak her zaman sivasspor un arkasinda olmaliyiz. Ben kendi adima yonetim kuruluna ve antrenorumuze guveniyorum. Ikinci yari daha tecrubeli,daha az hata yapan bir Sivasspor gorecegiz. Hakemleri, federasyonu, gozlerinde buyuttukleri buyuk takimlari gorduler. Ikinci yari kendinden emin bir takim olarak firtinalar estirecegiz. Sivas bizim herseyimiz, kim oynarsa o oyuncuda canimiz. |
[B]sivas ilk yarıda sergıledıgı performansla işini zorlastırdı cunku sımdı ondan cok daha buyuk basarılar bekleyen bır taraftar var bu sevgıye ve destege layık olmaya calısacakları için işleri cok zor..[/B]
|
yahu baskan bos durma
takima adam bulup ikinci yarida herkeze ezilmemeye bakalim cünki millet simdi bizi ciddi aliyor ona göre top oynarlar tamam bütcemize göre futbolcu almamiz gerek okey anladim ama hicmi bulamadiniz baskanim??? |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
bize gerekiyor cünkli coook az gol atiyoruz bence |
[COLOR="black"][B]İkinci yarı için ümitvar konuşmak isterdim ama gerçekçide olmak gerek,şu dakikaya kadar aman aman bir transfer yapmadığımız gibi yeri doldurulacak diye gönderdiğimiz futbolcularımızda cabası,diğer kulüpler ise takımlarını ilk yarıdakinden daha kuvvetli hale getirdi,İnşaAllah yanılırım ama eğer ikinci yarıya bu şekilde çıkarsak bulunduğumuz konum bize hayal olabilir.Hazırlık maçlarındada gördük ki bize takımı sırtlayacak,oyunun kaderine etki edecek bir futbolcu lazım...[/B][/COLOR]
|
malatya maci takimin durumunu tam anlamiyla ortaya serecek
bekleyelim gorelim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:17. |