![]() |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bize acil bi forvet lazım..........[/FONT][/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]Galibiyetimiz olmadan bitirdik....
umarım lig maçlarında tersi olur:confused: [/B][/QUOTE] galibiyetsiz bitirdik ama inşallah malatya yı yenerız |
gol atacak adam yokkkkkkkkkkkkk
|
[QUOTE=casus84]gol atacak adam yokkkkkkkkkkkkk[/QUOTE]
inşallah alınacak |
[QUOTE=alimuharrem58]galibiyetsiz bitirdik ama inşallah malatya yı yenerız[/QUOTE]
[I][B][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]inşallah ligde böyle olmaz....[/FONT][/B][/COLOR][/B][/I] |
[QUOTE=LİS67_MERİÇ][I][B][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]inşallah ligde böyle olmaz....[/FONT][/B][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
İNŞALLAH LİGE FIRTINA GIRIP GALIBIYET SAYIMIZI ARTIRACAGIZ |
YA TÜM TAKIMLAR DAHADA GÜÇLENDİ BENCE İKİNCİ YARI İŞİMİZ ÇOK ZOR KÜME DÜŞMESİN BAŞARIDIR(AMA BU OYUNCULARA GÜVENİYORUM)
|
[QUOTE=akkuzu]YA TÜM TAKIMLAR DAHADA GÜÇLENDİ BENCE İKİNCİ YARI İŞİMİZ ÇOK ZOR KÜME DÜŞMESİN BAŞARIDIR(AMA BU OYUNCULARA GÜVENİYORUM)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][I]haklısın her ne kadar diğer takımlar güçlensede bizim bi potansiyelimiz war.....[/I][/COLOR] |
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yok allah büyüktür herşey daha iyi olacak buna inanıyorum inanmak zorundayım ve zorundayız ama bu bir gerçek forvete gerçektende ihtiyacımız var ALLAH İKİNCİ YARIDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
|
[QUOTE=umut584]arkadaşlar ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yok allah büyüktür herşey daha iyi olacak buna inanıyorum inanmak zorundayım ve zorundayız ama bu bir gerçek forvete gerçektende ihtiyacımız var ALLAH İKİNCİ YARIDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN[/QUOTE]
ALIRIZ OYUNCUYU YINE TEK FORVET OYNARSAK BIR LUZUMU YOK BELLI MACLARDA CIFT FORVET OYNAMALIYIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |