![]() |
herkesin cumhuriyet bayrami mubarek olsun
_________________ << VIYANALI YIGIDO >> |
[QUOTE=remix]EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM,BAYRAMIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN,ÜLKEMİZİ KÜÇÜK BİR AMERİKA YAPMAYA ÇALIŞAN TÜM ŞEREFSİZLERİN ALLAH BELASINI VERSİN..!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!!!!!![/QUOTE] NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEEEEEEEEEE |
Yasasin Cumhuriyet
Herkezin Cumhiryet Bayramini kutlarim
gurbetde nasil kutlanildigini bilmiyoruz daha dogrusu kutlama olmuyor umarim bir gün memleketimde bunuda görürüm |
Türkiye Cumhuriyetinde yasayan, Ben TÜRK'üm diyen herkesin CUMHURiYET bayramini kutluyorum. Siz yigidolarin iki kere kutluyorum. Çünkü Cumhuriyetin temelini orada attik. Onu koruduk ve koruyoruz. Hepimizin bayrami kutlu olsun.
|
[QUOTE=SivasLady]Herkezin Cumhiryet Bayramini kutlarim
gurbetde nasil kutlanildigini bilmiyoruz daha dogrusu kutlama olmuyor umarim bir gün memleketimde bunuda görürüm[/QUOTE] İnşallah dileğin gerçekleşir.En büyük bayram Cumhuriyet Bayramında Türkiye'de olur kutlamalara katılırsın. |
şimdi koşmak zamanıdır...
[COLOR="Magenta"][B][I]bu yıl cumhuriyet daha farklı oldu türk ulusu için ,çünkü bu yıl bir çok ilklerden alnı ak çıkan türkiye avrupadaki yeni imajıyla göz dolduruyor...
""""""TÜRKÜZ,DOĞRUYUZ,ÇALIŞKANIZ""""[/I][/B][/COLOR] [COLOR="Magenta"][B]türkiye ve avrupadaki bütün yurttaşlarımızın cumhuriyet bayramı kutlu olsun...[/B][/COLOR] |
C:\Documents and Settings\arif\Desktop\turk-18.gif
|
ya şiiri neden sildiniz
kim rahatsız oldu şiirden. kusura bakmayın ama gerçekten moderatörlerin içinde atatürk ve cumhuriyet düşmanı biri var bu kesin. ne zaman atatürkle ilgili bir yazı koysam hemen siliniyor sanıyorum hep aynı kişi yaptığınız çok ayıp |
bu şiirden kim neden rahatsız oldu anlamadım
bu şiirde bir yanlış kelime,deyim bulun kendimi asarım. bu şşirin altına her türk vatandaşı imzasını atar. ne ararsın tanrı ile aramda sen kimsinki orucumu sorarsın hakikaten gözün yoksa haramda başı açığa niye türban sorarsın rakı şarap içiyorsam sana ne yoksa sana bir zararım içerim ikimizde gelsek kıldan köprüye ben dürüstsem sarhoşkende geçerim esir isen mümkünmüdür ibadet yatıp kalk atatürk'e dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dininden de soğuyacak bu millet işgaldeki hali sakın unutma atatürk'e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın amma baban kimdi bilemezdin,şerefsiz neyzen tevfik kolaylı |
bu şiir 1930 larda neyzen tevfik tarafından yazılmıştır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |