![]() |
İsviçre=1 TÜRKİYE=2 yada İsviçre=0 TÜRKİYE=3
|
YALNIZ KALDILAR...
[COLOR=BLUE]MİLLİ TAKIM İSVİÇREYE HAVAALANINA İNDİĞİNDE KİMSE KARŞILAMADI ..MİLLİLER YALNIZ KALDI.:([/COLOR]
|
[b]İsviçre=0
Türkiye=1[/b] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]MİLLİ TAKIM İSVİÇREYE HAVAALANINA İNDİĞİNDE KİMSE KARŞILAMADI ..MİLLİLER YALNIZ KALDI.:([/COLOR][/QUOTE]
Avrupadaki vatandaşlarımıza ne oldu ? Neden kimse gelmemiş.Yoksa onadamı yasak getirdi İsviçre'liler. |
İlk maçta biraz zorlanırız herhalde
Türkiye:2 İsviçre:1 İkinci maçta işi biraz abartmayız Türkiye:3 İsviçre:1 |
[FONT="Century Gothic"][B]Isvicre 1 - 1 Türkiye[/B][/FONT]
[B]Istanbulda da yeneriz[/B] [IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/1523bayrak.jpg[/IMG] |
Bu maçi alacagizda kaç kaç olur bilemiyorum. Ama gönlüm der ki Türkiye 2 - 0 kazansin.
|
Bu maçta yapmamız gereken sakin olmak. Rövanş maçını da düşünmek. Bunu çok iyi yaparsak ben inanıyorum ki iki maçtan da alnımızın akıyla çıkarız.
Kadıköy'ü, o coşkuyu ve buradan da iyi bir skorla döndüğümüzü düşününce vay İsviçre'nin haline demek geliyor içimden. |
[QUOTE=arifcoskun]Avrupadaki vatandaşlarımıza ne oldu ? Neden kimse gelmemiş.Yoksa onadamı yasak getirdi İsviçre'liler.[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]ORDAKİLERİN SORUNU BEN BİLMEM AMA İSVİÇRE'NİN KARŞILAMAYA KARIŞACAK HALİDE YOK HERHALDE..[/COLOR] |
[B]tüm kalbimiz ve dualarımız milli takımla beraber...
2 maç sonra istediğimizi alacağımıza inanıyorum.....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31. |