![]() |
[quote=gakgo58][b]Fatih terim im milli takımın başına gelmesini istemiyorum...ama yabancı hocamı ? fatih terim derseniz ...fatih terim derim (amma kafiyeli oldu ha :lol: )
bide Fatih Terim milli takımın başına gelirse...Hakan Şükür'ü kadroya alırmı ..cok merak ediyorum[/b][/quote]ALIR ABI ALIR[size=7][color=red][b][i]............ KRAL HAKAN ERSUN YALAN..........[/i][/b][/color][/size]ESKİ ÖĞRENCİSİ.... 8) |
[quote=gurbetci_yigido]ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz[/quote]
arkadasa aynen katiliyorum dahasi adam in pesinde hala dünya takimlari kosuyor sizde ayaginiza gelen kismeti tepiyorsunuz |
[quote=gurbetci_yigido]ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz[/quote]
[i]gardas Fatih Terim tartisilamas gelmis gecmis en büyük Imparator[/i] |
Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????
|
[quote=gurbetci_yigido]Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????[/quote]
gardasim bu isler FB demesi bakmas ja Terim gelecek yada Denizli gelecek :wink: |
ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum
|
[quote=gurbetci_yigido]ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum[/quote]
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar sevmeyenler bisden cok sever |
[quote=ElbeyLi58][quote=gurbetci_yigido]ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum[/quote]
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar sevmeyenler bisden cok sever[/quote] aynen katiliyorum bu yazina ve diyorum ki zaman herseyin ilacidir zaman herseyi gösterecek |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24. |