![]() |
Anketimiz: SIZCE MILLI TAKIMIN BASINA KIM GETIRILMELI ?
Christopf Daum 3 4,23% Mircea Lucescu 17 23,94% Ottmar Hitzfeld 1 1,41% Mustafa Denizli 3 4,23% Ersun Yanal 0 0% Rasit Cetiner 0 0% Fatih Terim "Ikna Edilmeli" 47 66,20% Katılımcı sayısı: 71. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız ya tabıkı FATIH TERIM bence ıkna edılmelı TÜRK futbolcusunu en ıyı anlayacak kısı odur FATIH TERIM cok buyuk bır hocadır ıns TURK FUTBOLU FATIH TERIMLE daha ıyı gunlerı yakalayacaktır.... |
fatih terim milli yakimin basinda kalmali
|
TÜRK FUTBOLUNU VE FUTBOLCULARINI İYİ TANIYAN BİRİSİ OLARAK FATİH TERİM KALMALI...
|
Milli Teknik Adam :)
Tabiki Mircea Lucescu olmalı..
İki sene Türkiye'de kaldı hem bjk hem gs ile şampiyonluk yaşadı.. Milli takımın başına gelirse eminim milli takımlada şampiyonluk yaşar.. |
teknik direktor
arkadaslar bu yaziyi yazarken hangi dusunceynen yaziyorlar bilmiyorum yabanci teknik adamdan turk milli takimina ne yarar getirir bizim kendi oz evladimiz varken ha fatih terim bir avrupali olsaydi bugun ingilterede ve ispanyada italyada almanyada cok basarili olurdu bunu bildigimiz halde halen mirsa lusasgi kiristof daum adlarini milli takima yakistiriyorsunuz ben anlamakta gucluk cekiyorum yakinda bir de cumhur baskanligi icin anket yapilsa onuda yabanci olmasini istiyen insanlarimiz olacak arkadaslar kedi icimizden teknik adamlar cikaralim biraz onlara yabancilara verdigimiz destegi onlara verelim turkun turkten baska dostu yoktuRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FATIH HOCAMIZA SAHIP CIKALIM HERKESE SELAMLAR HALIL FRANSA
|
bence Fatik Terim Ikna edilmeli
|
fatih terim (ikna edilmeli)
|
HALİL OZTURK ABİ KONUŞ KİM TUTAR SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
|
[QUOTE=CAGLAYAN]Fatih Terimín istifasinin ardindan Milli Takimimiz Teknik Direktörsüz kalmistir.
SIZCE MILLI TAKIMIN BASINA KIM GETIRILMELI ? 1.Christopf Daum 2.Mircea Lucescu 3.Ottmar Hitzfeld 4.Mustafa Denizli 5.Ersun Yanal 6.Rasit Cetiner 7.Fatih Terim <Ikna edilimeli>[/QUOTE] [B][I][U][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]benim tercihim fatih hoca olurdu ...gerçi az öncede izledim haberlerde hala görevinde ama inşallah da kalır ayrılmaz...genç dinamik bi kadro kuruyo yenilenme var milli takımda...hayelleri var fatih hocanın...inşallah bu hayellere ulaşır...başarılar fatih hoca..[/FONT][/CENTER][/U][/I][/B] |
FATİH TERİM
TERİMDEN BAŞKASI YALAN projeleri vardı bunları gerçekleştirmesi için ikna edilmeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27. |