SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   1967 sizsiz ankaranın tadı yoktu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5227)

1967_CLUB_ÖZGÜR 17.12.2005 17:01

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]YAW KALLANIN OGLUNU BULAMADIM O NERDE?:D[/COLOR][/FONT]

DJMuRaT 17.12.2005 17:02

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]abı senin için arşivden buldum...bak ordasın...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]Abi Hakkı abi senin önünü kapatmış...çıkmamışsın!!!:D[/B]

5841 17.12.2005 17:08

[QUOTE=DJMuRaT][B]Abi Hakkı abi senin önünü kapatmış...çıkmamışsın!!!:D[/B][/QUOTE]
ZATEN O HAKKI YOKMU ....:D

erhan5834 17.12.2005 17:17

[QUOTE=rguler]dernekten arkadaşlar olmayınca ankaragücü maçının hiç tadı tuzu yoktu.
tezahüratlar yarım yamalaktı.
sivasspor çok yanlız gibiydi.[/QUOTE]
[color=red]ÖNCELİKLE BU DÜŞÜNCEN İÇİN ÇOK TŞK.LER ABİ ÇOK ÜZGÜNÜZ AMA ELDEN GELİR BİŞEY YOK GELEMEDİK BİZDE ÇOK İSTEDİK GELMEYİ AMA KISMET İNŞALLAH SENİ BURDAKİ G.ANTEP MAÇINDA ARAMIZDA GÖRÜRÜZ ABİ...[/COLOR]

FASIL-I BAHAR 17.12.2005 19:33

arkadaşlar bENDE ANKARAGÜCÜ maçındaydım ve dernek elamanları gelmediği için çok mutsuzdum..
ki zaten rıfat abiylede bu konu üzerine birazdan olsun dertleştik..

BİRAZ önce sivasın büyük amigosu postacı SEBO abi,ALİMUHARREM58,,,1967_DERNEK_LEVENT BERABERCE kızılayda gezdik..
ve şimdi postacı sebo abi emin ellerde ANKARANIN EN GÖZDE MEKANI FİESTA'DA (BAR) EYLENİYOR..
GECE SAAT 24 DE YOLA CIKACAK....

serhankaburcuk 17.12.2005 20:50

[QUOTE=rguler]nerde benim onurum muratım serhanım yalçın başkanım arifim hüseyinim ayhanım ve diğerlerim nerde gelen çapulcular.
kalite farkı açık ve netti.[/QUOTE]

[I][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Abi bu mesajı okurken çok duygulandım...Ama gerçekten bizlerde televizyon başında kahrolduk ve gerçekten orada olmamız gerekiyordu...Ama halen bazı insanlar bunu anlamak istemiyor...Kalite farkı ve Gerçek Sivassporluluk bir kez daha belli olmuş...Ama ikinci yarı hiçkmse bizi istemesede biz herzaman oldugu gibi yine hep takımımızın yanında olacağız...

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...[/FONT][/COLOR][/B][/I]

LiS67_Uğur 17.12.2005 20:53

[B] kolpacılardan farkımız olsun!!! alemde tekiz....!!! her deplasmana gideriz... ama bu maca gidemedik sadece sağlık olsun 2 . yarı bütün deplasmanlara gideceğiz...[/B]

serhankaburcuk 17.12.2005 21:02

[QUOTE=LiS67_BaŞKaN][B] kolpacılardan farkımız olsun!!! alemde tekiz....!!! her deplasmana gideriz... ama bu maca gidemedik sadece sağlık olsun 2 . yarı bütün deplasmanlara gideceğiz...[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]
Tabiki ikinci yarı her deplasmanda yerimizi alacağız..
Kimsenin kuşkusu olmasın kolpadan farkımızda bu...[/FONT][/COLOR][/I][/B]

LiS67_Uğur 17.12.2005 21:04

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]
Tabiki ikinci yarı her deplasmanda yerimizi alacağız..
Kimsenin kuşkusu olmasın kolpadan farkımızda bu...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[B]
sivassporla ilgilenen herkes bizim farkımızı biliyor!!! etikete gerek yok sivaslılar tanır!!![/B]

serhankaburcuk 17.12.2005 21:04

[QUOTE=FASIL-I BAHAR]arkadaşlar bENDE ANKARAGÜCÜ maçındaydım ve dernek elamanları gelmediği için çok mutsuzdum..
ki zaten rıfat abiylede bu konu üzerine birazdan olsun dertleştik..

BİRAZ önce sivasın büyük amigosu postacı SEBO abi,ALİMUHARREM58,,,1967_DERNEK_LEVENT BERABERCE kızılayda gezdik..
ve şimdi postacı sebo abi emin ellerde ANKARANIN EN GÖZDE MEKANI FİESTA'DA (BAR) EYLENİYOR..
GECE SAAT 24 DE YOLA CIKACAK....[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]
Sebo bardan ne anlar ...Ayranı yok içmeye at ile gidiyor Ankarayı fethetmeye(bar'a)...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53.