![]() |
ayrıca bu bir korku değil haddini bilmek bizde onların deplasmanda yendiği rize ye yenildik fark burada olsa gerek
|
[QUOTE=Gunay][B]Maçı alırız diyeceğim ama fener kendi puan alamadığında imdadına hakemler yetişiyor... Bu vesile ile beraberlik diyorum... Çünki hakemin gücü bile buna yetecek :)[/B][/QUOTE]
[b]walla Süper yazmışsın abi!!Yalnız bişey daha war herkes yavaş yavaş rengini belli ediyor.!!Birde Unuttukları bişey war Top yuvarlak!!![/b] [color=redSonsuza dek sürecek bizim aşkımız 67 yiğidolarız!! herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][b]walla Süper yazmışsın abi!!Yalnız bişey daha war herkes yavaş yavaş rengini belli ediyor.!!Birde Unuttukları bişey war Top yuvarlak!!![/b]
[color=redSonsuza dek sürecek bizim aşkımız 67 yiğidolarız!! herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız[/color][/QUOTE] [color=red]Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız 67 yiğidolarız!! herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız[/color][/QUOTE] |
keşke gönülden geçen olsa:(
[COLOR="Magenta"][B][I]gönülden geçen fenerbahçe:0
sivassporum:1 ama skor fenerbahçe:1 sivassporum:1 olacak gibi.....[/I][/B][/COLOR] |
SİVAS 0
FENER 2 |
BÜYÜK MAÇLARDA KORKUYORUM
|
FENERASYON DEVREDE OLMAZSA BELKİ
Bu günleri hep hayal ederdim.Bir gün Sivasspor birinci lige çıktığında.Sivas'a büyük tabir edilen takımalrın gelmesi nasıl olur diye.Bugün süperligdeyiz ve memleketimize ilk gelen Fenerbahçe.Gönül isterki ilk gelen büyük takımı bir ilk yaparak yenilgiyle İstanbul'a yollamak.Fakat devrede fenerasyon olmazsa,elle kolla atılan goller geçerli sayılmazsa,ben Sivas'ımızın bu maçı alacağına inanıyorum. Umarım herşey bizim lehimize gelişir ve bu maçtan galibiyetle çıkar Rize yenilgisini unuturuz.
Herkese saygılar |
bence bu maç 1:1 berabere biter....
|
[QUOTE=GFBEmir]Ben Fenerliyim ve Fener yenecek diyom.
Ama Insallah Sivasspor bu sene Ligi ikinci sirada bitirecek ve seneye Sampiyonlar Ligine katilacak mac: Sivasspor:0 FB:2[/QUOTE] [b]sivassporun ligi 2.sırada bitirmesi için fenerbahceyi mutlaka yenmesi gerekiyor ve yenecekte inşallah sivasspor 1 fenerbahce 0[/b] |
[QUOTE=arifcoskun]Bu günleri hep hayal ederdim.Bir gün Sivasspor birinci lige çıktığında.Sivas'a büyük tabir edilen takımalrın gelmesi nasıl olur diye.Bugün süperligdeyiz ve memleketimize ilk gelen Fenerbahçe.Gönül isterki ilk gelen büyük takımı bir ilk yaparak yenilgiyle İstanbul'a yollamak.Fakat devrede fenerasyon olmazsa,elle kolla atılan goller geçerli sayılmazsa,ben Sivas'ımızın bu maçı alacağına inanıyorum. Umarım herşey bizim lehimize gelişir ve bu maçtan galibiyetle çıkar Rize yenilgisini unuturuz.
Herkese saygılar[/QUOTE] [b]evet sana yürekten katılıyorum federasyon gırmesse devreye sivas mutlaka alır macı fenerde bişey yok çünkü sivasspor daha iii bi takım bence[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |