SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kayseri'den selamlar... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5366)

GuNaY 23.09.2005 02:26

[B]BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM GARDAŞIM.... TRİBÜNLER İLGİNÇ OLMUŞ :) ZEVKLİ BİR MAÇ OLMASINI DİLERİM...[/B]

kysmusti 23.09.2005 16:54

tribün

[QUOTE=develideportivo]Kayseri'den Selamlar;
Bölge Derbisi niteliğindeki bu zorlu maçın herşeye rağmen dostça bitmesi dileğiyle

"Kayseri Erciyesspor-Sivasspor maçında açık tribün bilet fiyatı 10, kale arkası tribünleri bilet fiyatları da 5 YTL olarak belirlendi. Konuk takım taraftarlarına 5 bin 500 kişi kapasiteli Erciyes kale arkasının tahsis edileceği kaydedildi."

Ne gariptir ki Siz Erciyes tribünlerinde olacaksınız biz Sivas Caddesi tribününde.[/QUOTE]

[COLOR=Red]evet yaa. hakkaten. ERCİYES İSİMLİ TRİBÜNDE SİVASSPORLULAR olacak, SİVAS İSİMLİ TRİBÜNDE ERCİYESSPORLULAR, çok ilginç.[/COLOR]

ralin 23.09.2005 17:17

kayseridenn...

[B]biz anadolu takımları taraftarları olarak çok kısa bir zaman sonra herşeyimizle bizans takımlarına örnek olacağız.. erciyesspor taraftarıyım.. ama sivassporu da en az kayserispor kadar destekliyorum.. bu yıl ilk 5 de hangisi olursa olsun... (gönlümüz tabiki erciyesten yana) ama her zaman iyi top oyanayan v e centilmence oyanayan takım ve taraftarı maçı kazansın. Sivastan gelecek topraklarımıza iyi yolculuklar ve başarılar dileriz.. Mücadele 90 dakika dostluk ömür boyu... sevgiyle kalın..[/B]

veloman 23.09.2005 17:37

raline katılmamak elde değil erciyes taraftarı olarak bizansa karşı omuz omuza olmalıyız. marmara takımlarıda bize düşman arkadaşlar buna dikkat edelim.
lig sonunda 4 eziklerden en az ikisini altımıza alsak ne kadar güzel olur.

kursad58 23.09.2005 17:54

BU MAÇ SEYİR ZEVKİ VE HEYECANIYLA ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLACAK BENCE İNŞALLAH KAZANAN SİVASIMIZ OLUR

cepdoktoru38 23.09.2005 18:10

mrb arkadaşlar

evet develideportivo murat abi ilginç bir noktaya temas etmiş.
develideportivoda benim gibi [url]www.kayserispor.com[/url] taraftar sitesi mod larından.
arkadaşlar yorumları okudum forumlardada bir kaç tur attım:) diğer konularada yazdım ama bizim sitemizde olduğu gibi sizin sitenizdede provakatörler olacaktır sakın tahriklere kapılmayın.
özellikle site admini ve modları bu konularda çok dikkatli olmalıdır.
kendinize iyi bakın.

HakkıTİMUÇİN 23.09.2005 20:00

kayseri ye selamlar

öncelikle sitemize hoşgeldiniz Kayserili gardaslar...

Aynı corafyanın, aynı iklimin ve aynı kültürün bireyleri olarak birbirimize ancak sahada 90 dk. rakip oluruz (yukarıdada belirtildiği gibi sizden vaya bizden bazı fanatikler olacaktır..onların dostluğu zedelemesine izin vermeyelim)..

kayseri ve sivas taraftarları olarak istanbul takımlarına hep birlikte direneceğiz ve Allah nasip ederse şampiyonluğu bunların tekelinden kurtaracağız..

Maça gelince sonuç ne olursa olsun (sivas kazanırsa daha iyi olur :) ) dostluk kazansın....

sinan58_34 23.09.2005 20:09

[QUOTE=ralin][B]biz anadolu takımları taraftarları olarak çok kısa bir zaman sonra herşeyimizle bizans takımlarına örnek olacağız.. erciyesspor taraftarıyım.. ama sivassporu da en az kayserispor kadar destekliyorum.. bu yıl ilk 5 de hangisi olursa olsun... (gönlümüz tabiki erciyesten yana) ama her zaman iyi top oyanayan v e centilmence oyanayan takım ve taraftarı maçı kazansın. Sivastan gelecek topraklarımıza iyi yolculuklar ve başarılar dileriz.. Mücadele 90 dakika dostluk ömür boyu... sevgiyle kalın..[/B][/QUOTE]

GARDAS SAGOL VERDIGIN DOSTLUK MESAJINADAN DOLAYI BIZDE KATILIYORUZ SANA INSALLAH 90 DAKIKA BOYUNCA OMUZ OMUZA OLACAZ MACIN SONUCU NE OLURSA OLSUN HEPIMIZ KARDESIZ DOSTUZ DOST KALACAZ

karakule58 23.09.2005 20:21

iyi olan kazansın

kayserili gardaşlar güzel dilekleriniz için tşkler çok güzel bir maç olacak iyi olan kazansın ...

halil_58_yigido 23.09.2005 20:32

gooooolllll

selam kayserili, gardaş önce dostluk kazansın kazanan anadolu futbolu olacak anadolu derbisi kayseriye selamlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:33.