![]() |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][color=red][b]KİMSE KIMSEYLE POLEMIGE GİRMIYOR...SEN SU YAZDIGIN 3. SIKKI BEĞENİYORMUSUN??
3-mecnun başkanın istanbullu sivaslıları soyulacak kaz gibi görüp bilet fiyatlarını 2 katına çıkarması... BU NE KARDEŞİM BAŞKAN 2.LİGDEN BERİ SİVASSPOR UN YÜKSEKLERE CIKMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ CEBİNDEN GELENİ ESİRGEMEDİ...SENDE CIKIYORSUN BİZİ KAZ GIBI YOLUYORLAR DİYORSUN NASIL OLSA DAVULUN SESİ SANA UZAKTAN HOŞ GELİYOR... 3. ŞIKKINI DÜZELT!..[/b][/color][/QUOTE] [B]MUSTAFA ABIYE KATILIYOM MECNUN ABI 2.LİGDEN BU YANA ÇOK EMEĞİ GEÇTİ.HAKSIZLIK YAPMAYALIM...[/B] |
[QUOTE=ultraSivas_58][B]SEN NE BİÇİM SİVASLISIN O ZAMAN MAÇLARA GELME BİLET PARALARI 20 TYL İSE BU TAKIM HAK EDİYOR...FAZLASIYLA PARANA ACIYORSAN GELME ...1 YTL LİK TAKIM YOK SENİN KARŞINDA ...GURURLA İZLİYORSA 20 YTL Yİ HAK EDİYOR BU TAKIM..[/B][/QUOTE]
+Imza+Damga+Muhur Cok guzel cevaplamissin gardas |
kardeş sivassporuma milyarlar feda olsun...ama bizim halkımız fakir...maç a gitmek onlar için bi lüks zaten...20 milyon olunca bu lüks 2 katına çıkıo...hatırlatayım sivasın istanbuldaki tüm maçlarına geldim
|
Bak şimdi...
Arkadaşlar Tartişiyoruz... Sivas23 Söyledikleri Belki Kendince Doğru... Ama Uslubu Yanlis Olmus Olabilir... Mustafa Gardaşinda Tavri Hoş Değil... Birinin Yanlişina öteki Yanliş Ile Cevap Ve Karşilik Verecek Olursa Birlik Ve Beraberlik Olmaz Ve Bir Sivas Taraftarina Yakişmaz... Sivas23 Belki Tarzini Düzeltirse Sorun Ortadan Kalkarmi ...görecez... O Zaman Siz Dernek üyelerinin Tavirlarina Bakacaz...
Ama Mustafa Gardaşa Birşey Soracam... Manisa Maçina Gidelim... Gittik Mi... Iki Farkli Bilet Uygulamasi Vardi öyle Değil Mi... Açik 10/ Kapali 20... öylemiydi Evet... Ben Bile Bile Lades Oldum 20 Lik Bilet Aldim... Ki Maratonda Kapali Olmadiğini Dokuz Düvel Biliyor...burada Amaç Ne Idi... Buradaki Bilet Uygulamasi Kimin Karari Idi_? ( Sivas23 ün Itirazi Burada Olabilir) Mecnun Baskan Veyahut Yönetim Kurulu Herkim Ise Bir Yanliş Olduğunu Düşünüyorum Ortada... Sivas Için En Ufak Katkisi Olandan Allah Razi Olsun , Kimseyi Yaralamak Değil Amacim... Sadece Buradaki Bir çarpikliği Belirtmek Ayan Etmek Istedim... Birde şu 20 Bin Kişilik Manisa Maçinda Nasil Olurda 6000 Biletli Izleyici Olurmuş? Bunuda Birisi Açiklayabilir Mi Bana... Amac Bağciyi Dövmek Değil üzüm Yemek ... L-ü-t-f-e-n |
beyler trabzonspor o stadı dolduran tek takım.febe gese maçında bile 20 bin kişi yoktu ama ligin son haftası ist maçında biletli 50 bin kişi vardı.sivaslı olacaktır elbet ama rakamları arttırmaalım rüyaya gerek yok
|
SİVASBULLLLL
HADİ SİVASLILAR 40000-50000 OLALIM BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
SİVASIMIZI DESTEKLEYELİM |
[QUOTE=ich_liebe_dich]HADİ SİVASLILAR 40000-50000 OLALIM BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
SİVASIMIZI DESTEKLEYELİM[/QUOTE] soruyorum allah askına siz ınanıyormusunuz sivassporu izlemeye 40000 taraftar gelecegıne ben pek inanmıyorum istanbuldakı sivaslılardan hiç mi hiç hayır yok... |
YİNE TAŞ ÇATLASIN 20000 İ GEÇMEYİZ AMA SİVAS'TAN İNŞALLAH ARKADAŞLARIMIZ GELİRDE EN AZINDAN TEZAHÜRAT OLARAK LAZLARA EZİLMEYİZ
|
Bencede beklendiği gibi taraftar olmayacak gibi hayatın gerçekleri hep acıdır canım gardaşlarım daha önceki maçlar hafta sonuydu ve 20 bin kişi vardı bu maç cuma günü olması yarı yarıya fark ettirecektir bence yani 10 bin kişi olursa helal olsun bile derim...
|
ARKADAŞLAR İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ STADI BAZI ARKADAŞLARIMIZIN BÜYÜK GÖRDÜĞÜ GALATASARAYI DA GÖRDÜK OLİMPİYATTA 2 BİN 5 BİN KİŞİYE OYNADIĞINI UNUTMADIK HALA.LÜTFEN KARAMSAL OLMAYALIM.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:19. |