![]() |
Bence de bizim defansa gol atmak çok zor.
Maç ya 0-0 biter ya da 1-0 alırız.İnşallah ikinci seçenek olr. |
Sivasim:2
erciyes:1 cok zor olacak ama biz bu oyunla herkesi yeneriz! |
sonuç belli
sivas:2-k.erciyes:0
|
Kayseri Erciyesspor: 1
SIVASSPOR: 3 |
BENCE KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0
SİVASPOR : 2 |
SKOR
K.ERCİYES:0
SİVASSPOR:3 EVET BAKALIM KAYSERİYE NE KADAR TARAFTARIMIZ GİDECEK.. İSTANBUL SEYİRCİSİ DÜN GÖREVİNİ YAPTI DÜŞÜNCESİNDEYİM. ARTIK TOP SİVAS TAKİ KARDEŞLERİMİZDE..SİZE GÜVENİYORUZ.. |
maç için yorumdur!!!
öncesi sivas'ın galibiyeti (1-0)... sonrasında beraberlik (1-1)...
Herkesin diline pelesenk olan bir defansımız var çok şükür, her ne kadar KALLA tam kondisyona ulaşmamış, biraz ağır kalmakla beraber kademeler , bloklar arası yardımlaşma sivasımızın gerçekten zor gol yiyeceği bir takım olduğunu düşündürüyor bana ve herkese bittabi... Lakin bizim acilen gol yollarına çözüm bulmamız gerektiğini düşünmekteyim, ileride çoğalamayan bir sivas gol yemediği gibi malesef gol atmakta da zorlanıyor gibi gözükmekte...Anderson hayli yavaş kalmakta, buna rağmen yinede h.şükür misalı rakip defansın oyununu bozmakta, onların oyun kurup, top çevirmesine izin vermiyor elinden geldiğince, kanatların biraz forvete yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum... Ki bol gollü galibiyet tahminlerinde bulunabilmemiz buna bağlı... Allah'a Emanet Olun... |
tahmın
sivasımmmmmmmmmm :2
ercıyes :1 olsun mac bızım olsun |
Sivassporumuz günden güne daha iyiye gidiyor.Defansımız zaten iyiydi ama gol yollarında etkisizdik.Trabzonspor maçındada gördükki bu sorunuda yavaş yavaş aşıyoruz.Kayseride en az 5000 taraftarımızla destan yazacağız.Artık mütevaziliği elden bırakıyorum ve diyorumki;
K.Erciyes:1 SİVASSPORUM:5 |
[b]WALLA EN AZ KAYSERİDE 5 BİN SİVASSPOR TARAFTARI OLUR...ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLACAK ...BİR DERBİ MAÇI...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:43. |