SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SÜPERLIG DEYIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5552)

kadir20 01.05.2005 21:28

[quote=kral58][quote=kadir20]ulan su manisali lar hala burdami yaa abi bu kadar yüzsüzlük olmaz yaaa[/quote]
yüzsüzler abi diyecek bişey yok[/quote]

abi ne yapsinlar yaa onlarin sayfasinda yazsalar okuyacak kimse yok ne yapsin bizim sitede allaha sükür hep dolu kiskaniyorlar

BURSASPORLUYUZ 01.05.2005 21:29

HELAL OLSUN DARISI BAŞIMIZA

3YILDIZ 01.05.2005 21:31

sagolasin !

insallah sizde basarirsiniz !!!
umutlarinizi yitirmeyin...

Yigido58_NL 01.05.2005 21:53

[quote=BURSASPORLUYUZ]HELAL OLSUN DARISI BAŞIMIZA[/quote]
TESEKKURLER AMA : DURUST OLMAK GEREKIRSE K.ERCIYESIN CIKMASINI DAHA COK ISTERIM.

karli-58 01.05.2005 22:04

Evet gardaslar hepimizin gözü aydin olsun ,nihayet hasretle bekledigimiz o an geldi.Sivas"imiza hayirli ugurlu olsun.Daha nice basarilara.......
En büyük SIVASSPOR.......... :P

ITUSFL 01.05.2005 22:45

Başta Sivasspor futbolcuları, teknik sorumluları ve yönetimi olmak üzere Sivasspor'un 1. lige çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle başarılar kolay yakalanmaz, yakalandığı zaman da kıymeti bilinmelidir. Umarım Sivas'a gönül veren herkes bu başarıların kıymetini bilir ve Sivasspor'u, birinci ligdeki iyi günlerinin yanında kötü günlerinde de destekler. Birinci lige çıkmayı, sahada verdikleri mücadeleyle, hakeden Manisaspor ve 2. Lig A kategorisinde bu sezon mücadele veren tüm takımları da lige renk kattıkları için kutluyorum.

Sivas'a gönül vermiş herkesin bu mutlu gününü paylaşmaktan ötürü sevinçliyim.

Sevgilerimle...

FatihSoner58 01.05.2005 23:01

ALLAHA SUKURLER OLSUN SUPER LIGE CIKTIK. HAYIRLI OLSUN. BUNDA EMEGI GECEN YONETIME, TEKNIK HEYETE, FUTBOLCULARA VE ADINI BILMEDIGIM BUTUN HERKESE TESEKKUR EDERIM..

INSALLAH BASARACAGIZ...

SIVASSPORUMUZA SUPER LIGDE BASARILAR..

senarist 01.05.2005 23:29

BİTİ GÖZÜMÜZ AYDIN SENEYE HEPİMİZİN GÖZÜ 2/A DA DEĞİL SÜPER LİGDE OLACAK... BU ÇOK HEYECAN VERİCİ BİR OLAY.GÜZEL DUYGULARDAN BİRİDE ARTIK BİZİM OLDUĞUMUZ SÜPER LİGDE AKÇAABAT SEBAT YOK!!!

BUDA BANA HAZ VERİYOR...

VALLA SENEYE ÇOK İYİ TRANSFERLER YAPMALIYIZ BU ARADA SİVASSPORUN TARİHİNDE ORMA GİYECEK İLK YABANCI OYUNCU KİM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM...

TÜM TRANSFERLERİN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE...

ARTIK GÜN SAYACAĞIZ 3 HAFTA SONRA 2/A BİTİYOR GÜLE GÜLE 2/A GÜLE GÜLE KOCAELİ ELAZIĞ AKCAABAT MERSİN VS...

58Sarkisla58 01.05.2005 23:33

[color=red][/color][size=6][/size]
CANIM SIVASSPORUMUZA SÜPER LIGDE BASARILAR DILERIM
HELAL OLSUN SIZLERE
ALMANYA DAN SELAMLAR
SEVGILER

Sivas-Power 02.05.2005 03:07

Artik SüperLigi sallamanin zamani gelmisdir yeter artik be Hep Fener Galata Besiktas Trabzon bune ya .... Artik bizden korkun bitsin bu 4 Büyüklerin isi ........ Ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee HELAL SIVASIMIZAAAAAAAAAAAAAAAAAA HELAL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56.