![]() |
Bir Beşiktaş'lı taraftar olarak dün akşam gördüklerim beni yanıltmadı ve durum şu...Rıza hoca'nın ipini çekmek isteyen insanlar var.Bunların içinde futbolcularda.Bunca zaman rahatlığa alışmış futbulcular Atom KArınca'nın disiplenine ve işini gayet ciddiye alması onlarda ters tepki yaptı...Samsun maçında bu sefer desibeli Rıza Hoca için kırıcaz.
|
[b]Rıza hocanın ipini çekmek isteyen insanlar var...Dünkü yenilgi onun için çok talihsizdi...İnşallah en kısa sürede düzelir ve Rıza hoca başarılı olur...[/b]
|
NEYSE LORANT GİTMEYİ DÜŞÜNÜRSE RIZA BABAYI BİZ ALIRIZ
|
[B]ya rıza çalımbay be yapsın ?? ruhsuz topçular oynamıyor... 1.60 lık jaba ya ön direkte kafa vurduruyolar...takım için oynayan 3-4 futbolcu var...kalanı kendini gösterme çabasında....
rıza hocanın işi zor Allah yardım etsin...yakın planda rıza hocamızın yüzüne dikkat ettinizmi ?? göz altları şişmişti...yazık korkuyorum hastalanacak adamcağız.... Rıza hocam, sen bizim için önemlisin...elimizden gelen fazla bişey yok ama...sivaslıların desteği ve duaları seninle.....[/B] |
HOCAM İNADINA DEVAM
TARAFTAR NİHAYET AKLA KARAYI GÖRMEYE BAŞLADI GİBİ, SERGEN AKŞAM BİR YUMRUK ALMIŞ AMA UCUZ KURTULMUŞ, O YUMRUĞU DAHA HAKEDEN KAÇ FUTBOLCU VAR BİR BİLSENİZ AMA NEYLERSİNKİ ÇARESİZİZ, SAĞDUYULU TARAFTARDAN RİCAMIZ HOCALARINA SAHİP ÇIKSIN, ORTALIĞI KARIŞTIRANLAR BELLİ MAÇ BAŞINA PARA ALAN KUMARBAZ SERGEN BAŞTA, BİR KAÇ ADAM, ONU EN İYİ KENDİLERİ BİLİR, BİZ SİVASLILARA DÜŞENSE HOCAMIZA GÖNÜL DESTEĞİMİZİ SUNMAK
HOCAM BOZ OYUNU GÖZÜNÜ SEVEYİM KURDA KUŞA YEM OLMA SİVAS SENİN ARKANDA, SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR |
rıza hoca
bencede bjk de bazı futbolcular rıza hocanın gitmesi için oynamıyorlar bunlar sergen ve tümer başta olmak üzere rıza hoca bir yiğiddur ve her zaman arkasındayız
|
Rıza asla yalnız değil Beşiktaş taraftarı sonuna kadar Rıza'nın yanında
BÜYÜK KAPTAN SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ |
[QUOTE=Disi Kartal_58]Rıza asla yalnız değil Beşiktaş taraftarı sonuna kadar Rıza'nın yanında
BÜYÜK KAPTAN SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ[/QUOTE] [b]Rıza kaptan sen bizim herşeyimizsin...Rızayı sonuna kadar destekliyoruz...[/b] |
BESİKTASIN GALİBİYET ALMASINI RIZA HOCAMIZ İÇİN ÇOK İSTEDİM AMA MAALESF YİNE OLMADI.İNANIN HİÇ HAKETMİYOR BU HALLERE DÜŞMEYİ.ALLAH SİVASLI GURURUMUZ RIZA ÇALIMBAY'A KOLAYLIKLAR,SABIRLAR VE BASARILAR NASİP ETSİN!!!
|
rıza hocaya yazık yaaaa ama ligde uzun bir süre var ve bjk bunu basarır umarım ve malmö macında basarılar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |