![]() |
[size=6][color=darkblue]Kemalist Üniversiteliler Birliği İzmir Temsilcisinin İzmir belediye başkanı ile görüşmesinde Belediye başkanının cevabı:
"Belediyemizle ortak yapılan bu organizasyonda daha önceden bu konu benimde dikkatimi çekti. Universiad Organizasyon genel koordinatör ve icraa kurulu başkanı sayın TAHA AKSOY ile yaptığımız görüşmede kendisinin bu konu ile ilgili olarak gelen e-postalardan sonra rahatsız olduğunu bazı girişimlerde bulunduğunu ancak Spor bakanlığına bağlı oldukları için bunun hükümet politikası olduğunu Dışişleri bakanlığından gelen sert talimat üzerine bunu yapmak zorunda olduklarını söylemiştir." Rauf DENKTAŞ'tan randevu aldım arkadaşlar Pazartesi yanına gidip bu olayı anlatacağım. Eğer uygun görürse kendisine aratacağım. Kafa ağrıtalım yeter sanırsam bu dakikadan sonra birşey değişmez çünkü hükümet olaya el koymuş.TAHA AKSOY'un geçtiğimiz seçimlerden AKP İzmir belediye başkan adayı olduğunu düşünürsek kendi partisine muhalefet olması düşünülemez sanırsam.Aranızda AKP'li gardaşlarımın olduğunu biliyorum, siyasette yapmak istemiyorum ama sanırsam KKTC konusu Tüm Türkiye için ortak bir konudur Destek olan herkese teşekkürler kampanyamızı bizler 21 Ağustos'a (turnuvaların son günü) kadar sürdüreceğiz. Müsabakaları izlemek için orada olacağım elimden geldiği kadar oradada bu konunun üstüne gideceğim. Hatta Dokuz Eylül Atatürkçü Düşünce Kulübü ile görüşüp bu konu ile ilgili yasal bir eylem yapmayı düşünüyorum. Eylem şekli aklıma geldiğinde siz Sivas'lı gardaşlarımında fikrini alacağım.Saygılarımla[/color][/size] |
MAİL BOMBARDIMANIDA BİR ŞEYE YARAMIYORSA DAHA NE YAPALIM FİKRİ OLAN VARMI????? :arrow: :idea: :roll:
|
[quote=serdal58]arkadaslar bana üniversiad2005 izmirden mail geldi bunu sizlere gönderiyorum ben bu maile makul? bir cevap yazdım lütfen sizlerde cevap yazın..akıllanacak bunlar buna mecburlar.....
11-21 Ağustos 2005 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 23. Universiade, FISU’nun ve FISU’ya üye tüm devletlerin kabul ettiği kurallara uygun bir biçimde düzenlenen uluslararası bir spor etkinliğidir. Dolayısıyla, söz konusu Oyunlar’da da FISU’nun kuralları geçerli olmak durumundadır. Bu nedenle, FISU üyesi olan ülkemizin de, uluslararası bir kuruluş olan FISU’nun kurallarına uyması gerekmektedir. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) uluslararası alanda “Kıbrıs Bayrağı” olarak bilinen bayrak ile 23. Universiade’a katılacak olması, Türkiye’nin GKRY’yi adanın tümünü temsil eden bir devlet olarak tanıdığı anlamına gelmemekte olup, ülkemiz, sizin de bildiğiniz gibi, sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) bağımsız bir devlet olarak tanımaktadır. Bertay BATTAL INTERNATIONAL RELATIONS COMMISSION CALL CENTER SUPERVISOR Tel : (+90) (232) 446 05 00 (ext. 3412) Fax : (+90) (232) 482 33 46[/quote] bende gönderdim aynı cevap banada geldi |
[color=blue][size=6]ARKADASLAR BU KONUYLA İLGİLİ AZ ÖNCE BİR KINAMA YAZISI GÖNDERDİM VE SONUNADA OYUNLARI İZLEMEME KARARI ALDIK DİYE EKLEDİM. DAVANIZDA ARKANIZDAYIZ[/size][/color]
|
HER TARAFI SEHIT KANIYLA DOLMUS YAVRU VATANIMIZI KIMSEYE VERMEYIZ, VERDIRMEYIZ.
YAVRU VATAN BIZIM GOZUMUZ NURUMUZ.. KIBRIS TURKUNDUR HEP DESTEK TAM DESTEK |
AHA BENDE YOLLADIM DAHA YENI....
ACTIM AGZIMI, YUMDUM GOZUMU. BARI KENDI VATANIMIZDA, KENDI TOPRAGIMIZA SAHIP CIKALIM... BIR OLALIM, IRI OLALIM, DIRI OLALIM... |
Gardaslar bende yeni prototo yazisini yazip gonderdim. Hemde bir cuval igne dolusu satirlar yazdim. Haklinin yaninda olmak, sivaslinin ozudur. En azindan yaptiklarini tasvip etmeyenlerinde oldugunu bilmeleri gerekir. Herkese Hollandadan selam.
|
sonuç aynı ben bu sefer başka bir mail adresimle gönderdim yine aynı cevap geldi....
11-21 Ağustos 2005 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 23. Universiade, FISU’nun ve FISU’ya üye tüm devletlerin kabul ettiği kurallara uygun bir biçimde düzenlenen uluslararası bir spor etkinliğidir. Dolayısıyla, söz konusu Oyunlar’da da FISU’nun kuralları geçerli olmak durumundadır. Bu nedenle, FISU üyesi olan ülkemizin de, uluslararası bir kuruluş olan FISU’nun kurallarına uyması gerekmektedir. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) uluslararası alanda “Kıbrıs Bayrağı” olarak bilinen bayrak ile 23. Universiade’a katılacak olması, Türkiye’nin GKRY’yi adanın tümünü temsil eden bir devlet olarak tanıdığı anlamına gelmemekte olup, ülkemiz, sizin de bildiğiniz gibi, sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) bağımsız bir devlet olarak tanımaktadır. |
[quote=ydemirkaynak][color=blue][size=6]ARKADASLAR BU KONUYLA İLGİLİ AZ ÖNCE BİR KINAMA YAZISI GÖNDERDİM VE SONUNADA OYUNLARI İZLEMEME KARARI ALDIK DİYE EKLEDİM. DAVANIZDA ARKANIZDAYIZ[/size][/color][/quote][size=6][color=red][b][i]............ARKADAŞA KATILIYORUM VE İMZAMI ATIYORUM...+1967+İMZA+KAŞE+MÜHÜR..........[/i][/b][/color][/size]
|
HEP DESTEK TAM DESTEK
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |