![]() |
-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI
[QUOTE=sivaslıavukat]12 Mart 2006 toplantımızın yapılacağı Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz isimli mekanımız E-5 yolu üzeri üsküdar sapağında bulunuyor , eminiz çok güzel vakit geçireceğiz , aramızda olmanız , bize katılmanız ; bizleri mutlu edecek ve güçlü kılacaktır.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="RoyalBlue"]..........ıcınde sivasspor sevdası olan herkesı aramızda gormek ıstıyoruz .......[/COLOR][/I][/B] |
Tüm hemşerilerime selam, toplantıya katılmayı arzuladım ama olmadı inşallah 12 marttaki toplantıya katılırız.kırmızı beyazda olası isabet olmuş, zira ulaşım yönünden merkezi biryer. Hiç değilse b u sayede birbirimizi görmüş ve tanışmış oluruz. Yadiğar gardaş sağolsun, her zaman toplayıcı ve birleştirici olmuştur.Ayrıca teşekkür ederiz.Herşey dileğinizce olsun..Kartaldan selamlar.
|
[QUOTE=erdoganozfidanci]Tüm hemşerilerime selam, toplantıya katılmayı arzuladım ama olmadı inşallah 12 marttaki toplantıya katılırız.kırmızı beyazda olası isabet olmuş, zira ulaşım yönünden merkezi biryer. Hiç değilse b u sayede birbirimizi görmüş ve tanışmış oluruz. Yadiğar gardaş sağolsun, her zaman toplayıcı ve birleştirici olmuştur.Ayrıca teşekkür ederiz.Herşey dileğinizce olsun..Kartaldan selamlar.[/QUOTE]
selam hemşerim ne demek mutlaka bekleriz buyrun gelin:) |
12 Mart 2006 tarihinde saat 15:00
YER:Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz TÜM YİĞİDOLAR DAVETLİDİR. |
Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım. |
[QUOTE=sivaslıavukat]Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.[/QUOTE] [B]ooo alper abi mekanı görmek için sen neden yoruldun bu karda kışta :D :D [/B] |
[QUOTE=sivaslıavukat]Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.[/QUOTE] DOGRU SÖYLEMİŞ ABİ BİZİM KEREME HABER WERELİMDE AÇ GELSİN ADAM DOGUŞTAN AÇ AMA OLSUN GENEDE HABER WERMEK LAZIM :=))) İŞŞALLAH ORADA OLACAGIZ |
ABİ YER TAM OLARAK NEREDE :D
|
Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok. Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.[/QUOTE] valla abi köfteleri bizsiz yedin yani... :D |
İSTANBULDA BU KADAR SİVASLI OLMASINA RAĞMEN NEDEN KATILIM AZ... BUNU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL???? BEN KENDİ ÇABAMLA DAHA FAZLA KİŞİ TOPLADIM... İSTANBUL DUYARSIZMI BU KADAR??? KATILIM GERÇEKTEN ÇOK AZ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |