![]() |
-->: ---YİNE HÜSRAN----
beşiktaş ve fener maclarında daha iyi oyun vardı ama bugun bakıyozda hapis olmuş bir takım gibi...
|
[B][QUOTE=conqueror]Peki şu anda telafisi olan sonuçlar mı alıyoruz sence??[/QUOTE]
Bunu önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde göreceğiz... Ben takımın bu beraberlikle moral bulup beklediğimiz galibiyetleri alacağını düşünüyorum... [/B] |
hakkını verelim!!
arkadaslar galatasaray macında taraftarımız çok süperdi hakkını vermek gerek acayip çoşkulu bşr taraftar vardı top galataraylılardayken var gücü ile ıslık ve uğultu gerçekten süperdi o taraftar 3 puanı hak etmişti.
|
rakipler en az 7 8 puan aldı ikinci yarı biz kaç haftadır yenemiyoruz kendimizi kandırmayalım..
|
-->: hakkını verelim!!
[QUOTE=puar]arkadaslar galatasaray macında taraftarımız çok süperdi hakkını vermek gerek acayip çoşkulu bşr taraftar vardı top galataraylılardayken var gücü ile ıslık ve uğultu gerçekten süperdi o taraftar 3 puanı hak etmişti.[/QUOTE]
Sivasspor taraftarı herseye yakışırım.... Ama böyle bir sonuca asla yakışmaz... |
[B][QUOTE=puar]kötü futbolla bir yere kadara puan alırız ama iyi futbolla bir olmassa sonra galibiyet gelir...ama bizim takım defanstan başka bişey oynamıyor hayrettin ileri çıkıyor lorant eli ile çıkma diyor dk 80 gs oyundan düşmüş...[/QUOTE]
galatasarayın oyundan düştüğü falan yoktu... ayrıca o dakikalarda takımın atak yapıp ileri çıkması elmizde olan 1 puanında uçmasına sebep olabilirdi. sayın Loranta sonuna kadar destek veriyorum... önümüzdeki haftalarda takım beklenen galibiyetleri alacaktır.. Ben böyle düşünüyorum...[/B] |
Olmaz böyle şey ya..10 kişilik takım kendi sahamıza hapsetti bizi..bu nasıl oyun sistemidir..11 maçtır galibiyete hasret kaldık..bu takım niye böyle korkak oynuyor anlamıyorum..Lorantın gitmesi lazım artık.. Yönetimin oturup artık ciddi önlemler alması lazım..
|
yaptıgımız sadece kendimizi kandırmak.....
Başka birsey yapmıyoruz...... |
-->: hakkını verelim!!
Helal olsun taraftara demekki istenirse en kral taraftar olabiliyor.. teşekkürler sivasspor taraftarı..
beraberlikte bence sivasspor kazanan taraf oldu... Sivasspor.com1 |
-->: Sivasspor 0:0 Galatasaray
ulan 10 kişilik bi takımı bile yine yenemedik..yazıklar olsun lorant sana..delikanlı gibi oynat şu futbolu..deplesmanda oynatacağın oyun takdiğini kendi evinde 10 kişi kalan takıma oynatıyonyazık be yazık..
böyle gitmez abi.çaresi teknik adam değişmesi lazım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45. |