SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol Federasyon (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=29)
-   -   PFDK Diyarbakır'ı yaktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6572)

HOZAT58 08.03.2006 00:39

-->: PFDK Diyarbakır'ı yaktı

ceza az butun olaylar sıyası ıdı zaten sıyesı nedenlerle kaldılar lıgdee kume duşsunler aynısını sıvas ta bıle yaptılar ne cabuk unttunuz az amatore duşsun

1967_DERNEK_MUSTAFA 08.03.2006 01:13

[QUOTE=hattab]DIYARBAKIRLA ILGILI YORUMLARINIZI BENCE ABARTARAK YAPIYOSUNUZ CEZAYI HAKKETTILER AMA BENCE DIYARBAKIR GUZEL FUTBOL OYNAYAN BIR EKIP OLAYI PKK CART CURT KONULARINA CEKERSEK BUNUN SPORLA HIC ALAKASI YOK UC BES KANI BOZUK OLAY CIKARTTI DIYE KOSKOCA BIR SEHRI KATLETMIS OLURUZ
KURT OLAYINI BIR KENARA BIRAKALIM BU ULKEDE ETNIK GURUPLAR OLARAK BERABER YASIYOSAK NE OLURSA OLSUN BERABER YASAMANIN KARSILIKLI SAYGI ANLAYISININ HERZAMAN KORUNMASI LAZIM CUNKI DIYARBAKIR BIR TURKIYE CUMHURIYETI SEHRIDIR VE EN AZ DIGER ILLER KADAR DEGERLIDIR
NEIDUGU BELIRSIZ BIR KAC CAPULCU YUZUNDEN KOSKOCA BIR SEHRI KARALAMAK EN COK PKK LI SEREFSIZLERIN ISINE GELIR CUNKI TARAFLI TARAFSIZ HER YERDE DIYARBAKIR UZERINDEN FIRILDAKLAR CEVIRMELERI KOLAYLASACAK ONUN ICIN ARKADASLAR SONU KOTU BIR OLAYDI AMA DIYARBAKIR DUSSUN BASKASI CIKSIN GIBI GORUSLER YERINE BIZ KENDI SIVASSPORUMUZA BAKALIM ONUNLA ILGILI KONUSALIM BEN FUTBOL FEDERASYONU BASKANI OLSAM DIYARBAKIRI KUMEDE BIRAKIRIM LIG DUSURTMEM CUNKI DIYARBAKIRIN SUPERLIGDE OLMASI O INSANLARIN KENDILERINE VERILEN DEGERIN BIR GOSTERGESI OLARAK ALGILAMALARINI SAGLAYAN BIR ARACTI AMA TAKIP EDENLER BILIR PKK LI SEREFSIZLERIN SEHIRDE CIKARTTIGI BIR DEDIKODU VAR HALKI DEVLETE KARSI KISKIRTMAK ICIN DIYARBAKIRI LIGDEN DUSURECEKLER DIYE PROPAGANDA YAPIYOMUS PKK LILAR DIYARBAKIRLILARDA BU OYUNA GELDILER BU HER SEHRIN BASINA GELIR BUGUN TRABZONDA AYNI SORUNLARI YASADI BASKA TAKIMLARDA AYNI SORUNLARLA KARSILASTI AMA EN GUZELI HIC OLAY OLMADAN KARDESCE MAC SEYRETMEK AMA NE YAPALIM ARTIK FUTBOL SPOR OLMAKTAN CIKIP MAFYANIN CIRIT ATTIGI AT YARISI PISTINE DONDU[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]SEN OLAYLARIN İÇİNDE OLMADIĞIN İÇİN DAVULUN SESİ SANA HOŞ GELİYOR BİZ NELER ÇEKTİK VE ÇEKTİRDİ O DİYARBAKIR[/COLOR]

YYILDIRIM 08.03.2006 02:05

dbakırspor bence bu taraftarıyla bu kadar süper ligde oldu yeterde artar zaten gaffar okkanın sayesinde çıktılar, terörist taraftarıylada düşerler.
iyi ve kötü burda kötü diyarbakır taraftarı iyisi ise gaffar okkan!

ElbeyLi58 08.03.2006 21:56

[B]Diyarbakırspor taraftarının çıkardığı olaylar nedeniyle
yarıda kalan Diyarbakırspor-Konyaspor maçı federasyon
tarafından Konyaspor lehine 3-0 tescil edildi.. [/B]

25. Hafta Puan Durumuda
Buna göre 7.Siradan 8. siraya düstük;)

CAGLAYAN 08.03.2006 22:16

Diyarbakırspor, Tahkim Kurulu'na başvurdu

Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı'na getirilen Servet Can, federasyonun verdiği karara saygılı olduklarını, Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı beklediklerini söyledi.

Olaylı Diyarbakırspor-Konyaspor maçının ardından istifa eden Abdullah Akyıl'ın yerine başkanlığa getirilen Servet Can, öncelikle teknik direktör problemini yarına kadar çözeceklerini belirtti. Malatyaspor karşısına yeni hocayla çıkacaklarını kaydeden Can, "Federasyonun kulübümüze verdiği cezaya saygılıyız. Konuşacak bir şeyimiz olmadığı gibi Tahkim Kurulu'na başvurduk ve oradan çıkacak kararı bekliyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlı kulüpte yaklaşık 5 yıldır görev yaptığını hatırlatan Servet Can, "Önce asbaşkanlık ardından da 2. başkan ve şimdi de başkanlık görevini aldım. Arkadaşımız Abdullah Akyıl'ın gitmesiyle dün yönetim kurulu görevi oy birliğiyle bana verdi. Taraftar arasında da bir problemin olacağına inanmıyorum. Zaten görevimizin başında ve işin içindeyiz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bundan sonra Diyarbakırspor ligdeki konumu itibarıyla biraz daha sıkıntılı. Bu doğrultuda taraftarımızdan daha fazla destek, daha fazla özveri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Diyarbakır Valisi Efkan Ala da yeni yönetimi kutladığını belirterek, "Eski başkan ve yönetimde görev alan arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Yeni yönetimde elinden ne gelir, neler yapabilir onların arayışı içindedir. Biz elimizden gelen katkıyı onlara sağladığımız gibi sağlamaya da devam edeceğiz. Diyarbakırspor'u Super Lig'de tutmak için herkes elinden gelen yardımı ve katkıyı sunacaktır. Ancak bu katkı somut olmalıdır. Yani sadece eleştiri, katkı değildir. Devlet top oynamaz, benim işim bu değildir. Ben ilin yöneticisi olarak, elimden gelen katkıyı sunarım. Ama takımı almak veya götürmek benim işim değildir. Memurların hayatları boyunca alamayacakları parayı, futbolcu bir transferde alabiliyor. Bizim de yapacağımız işler var, o da onlara katkıda bulunarak motive etmektir. Burada olumsuz gün yaşandı. Diyarbakırspor'a ve Diyarbakır'a büyük bir kötülüktü. Hiçbir gerekçe böyle bir sonucu haklı gösteremez. İnsanlar oturduğu yerden maçı seyredecekleri yerde koltukların hepsini kırıp sahaya attılar" dedi

[B][I]ba ba ba ba hem suclular hem güclüler .. Utanmadanda Tahkime gidiyorlar.
ulan bu olayi sivas cikartsaydi varyaaaaaaaaa neler gelmisti basimiza,düsünmek bile istemiyorum.[/I][/B]

Kaptan-58 08.03.2006 22:16

[B]VALLA DERİN DEVLET GENE YAPMIŞ YAPACAĞINI.. GEÇEN SENE LİGDEN DÜŞÜRMEDİLER BU SENEDE KOLLUYOLAR. ALLAH KORUSUN BU OLAYLAR BAŞKA Bİ TAKIM TARAFINDAN YAPILMA OTOMATİK OLARAK KÜME DÜŞERDİ.. NE DİYELİM.. YAZIKLAR OLSUN.. BU GİDİŞLE BU SENEDE DÜŞÜRMEZLER D.BAKIRI... [/B]

1967_DERNEK_10UR 08.03.2006 23:16

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HANGİ YÜZLE TAHKİME GİDİYORLAR ANLAMIYORUM..MİNAREYİ ÇALAN KILIFINIDA HAZIRLIYOR...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

gercek58li 09.03.2006 00:39

[COLOR="Purple"]TAHKIME GITSINLER VE INSALLAH BÖYLECE CEZALARI AZ BULUNUR VE ARTIRILIR!
BU ARADA TAHKIMIN BAKISINI DA ÖGRENMIS OLURUZ!!![/COLOR]

Güner 10.03.2006 14:27

ceza normal az da degil fazlada değil. hakkı buydu

Güner 10.03.2006 14:28

sivas macıda seyircisiz. ama bu hafta malatyayı yenerlerse bizide yenerler valla düşmemek icin gecen seneki hikaye ortaya cıkar bu hafta malatyaya yenilirse bizde puan alırız diyardan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37.