![]() |
WALLA GARDAŞLAR YARIN MAÇI TV VERİYOR DİYE İŞE GİTMİCEM :lol:(YIRTTIM) :lol: :lol: :lol: KALBİM DURMAK ÜZERE YAWWW 8O 8O 8O
|
[color=darkblue][/color][size=7][/size] YA ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ MAÇI KAZANIRSAK EGER İNŞALLAH KAZANICAZ ARABASI OLANLAR İSTASYONDA HEMEN ÖYLE İKİ TUR ATIPTA EVLERE ÇEKİLMESİN SİVAS O GÜN KIRMIZI BEYAZA BOYANSIN LÜTFEN .... PAZAR GÜNÜ SİVASIN ÖZEL GÜNÜ SİVASSPOR TARİH YAZICAK 4 BÜYÜK OKUYACAK
____________________________________________________________________ SİVASLI OLMAK SEVDALI OLANLARIN DESTANIDIR SİVASLIYIZ ÖZELİZ.... |
sabah olmaz ki artık ama sakin olacam böyle maçları çok bekledim mi beni hüsrana uğratıyor aman ALLAH korusun öyle bi iş kazası olmaz inşallah
|
AMAN GÖZÜNÜ SEVİYİM SVS KENDİNİ RAHAT TUT BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK
|
AHA PAZAR GELDI. DANANIN KUYRUGU BUGUN KOPACAK. INSALLAH BUNDA BIZ NASIPLENECEGIZ. SIVASSPORA VESTEL MACINDA YUREKTEN BASARILAR DILERIM.. DUALARIM SIZINLE, KALBIM SIVASTA ATACAK.. HAYDI BISMILLAH...
|
Bugün Sivas'ta geceler sabah olmasın,
Davullar vursun yiğido durmasın, Öyle bir şenlik kurun ki gardaşlar, Yiğidonun sesi İzmir'den duyulsun!... Manisa, Bursa, Kocaeli selama dursun, Fener,cimbom,kartal korkuyu yüreğinde duysun, Şölenimize dost,gardaş herkes buyursun, Yiğidonun sesi Avrupa'dan duyulsun... Yaw gardaşlar gecenin bu saatinde öyle bir ilham geldi ki, döktürdüm bu dörtlükleri. İnşallah SİVASSPOR'umuza uğurlu gelir.. |
[quote=izmirliyigido]Bugün Sivas'ta geceler sabah olmasın,
Davullar vursun yiğido durmasın, Öyle bir şenlik kurun ki gardaşlar, Yiğidonun sesi İzmir'den duyulsun!... Manisa, Bursa, Kocaeli selama dursun, Fener,cimbom,kartal korkuyu yüreğinde duysun, Şölenimize dost,gardaş herkes buyursun, Yiğidonun sesi Avrupa'dan duyulsun... Yaw gardaşlar gecenin bu saatinde öyle bir ilham geldi ki, döktürdüm bu dörtlükleri. İnşallah SİVASSPOR'umuza uğurlu gelir..[/quote] Çok güzel... |
Ve büyük gün geldi...
Bu sabah sanki yer beyaz, gök kırmızı idi..Sivaslılar bir başka uyandı sabaha...Gün sivaslıların günü olacak...Tüm dünya sivası izleyecek sivasla türkiye ve sivaslı gurur duyacak... Durmasın davullar, çalsın zurnalar, gün karnaval günü, gün sivaslının günüdür...Haydi yigidolar gün sizin gününüz bugünün değerini iyi biliniz.. |
Sağlık olsun be..Sivas'ımın canı sağolsun...Sonucra vestele pozisyon vermedik. Buldugumuz pozisyonları iyi değerlendiremedik. Futbol bu yenmekte var yenilmekte...Biz ilerki haftalardaki maçlara bakacağız...
Büyük gün geldi ve bir hafta ertelendi o kadar... [size=6]Şimdi ertelenen büyük güne 7 gün kaldı...[/size] Rahat ol sivaslım sivas şampiyon olarak süper liğe çıkacaktır... |
Bu yazımı yazdıktan sonra iki pazar geçti..İlk pazarda istediğimiz neticeyi alamadık ama bir sonraki pazarda bu neticeyi aldık ve süper liğe çıkmayı matematiksel olarak garantiledik.
Şimdi bir sonraki pazar günü altay maçımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu pazar futbolcularımız ve teknik heyetimizle birlikte yeni bir kutlama ve şenlik yapacagımızı düşünüyorum. İnş bir aksilik olmazsa bu maça da gideceğim... Şimdi bu pazar nasıl gelecek bilmiyorum... Haydi ikinci defa GEL PAZAR GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL.... Şimdi ise; [size=6]Büyük Şölene 7 Gün Kaldı...[/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50. |