![]() |
YOK YA GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA....
|
[quote=polite]kadir kardeş walla helal olsun :)
biz türklerde var heralde bu sadece, yabancı birinin söylediği bişeyi anlamayınca hemen bize sövdüğünü düşünüyoruz,dimi :lol: by the way,Wellcome Brad to sivasspor.com this makes us happy to see people from all over the world in this site.[/quote] yok gardas saedece kendimi garantiye alayim da sordum |
[size=6][color=blue][b]neyin garantisi kadir?? :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
küfür felan sa yani bakardik icabina
|
[size=6][color=blue][b]icabına haaaaa :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
niye abii bakamayiz icabina
|
aslinda ingilizce sart bir dil ya adam orada yaziyor biz hic bisey anlamiyor ah ah :D :D :D
|
[size=6][color=blue][b]bakarsın kadir birsey demedikte nerden icap etti simdi onu anlamdım :lol: :lol:
evet gardas kesinlikle gerekiyor ingilizce... baksana kadire hemen celallendi :lol: :lol:[/b][/color][/size] |
YAWWWWWWWW BU BRAD DEMİ COLA TURKA İÇTİ ACABA :D :D :D :D :D :D :D
İÇİNCE KOLANIN TURKALISINI TUKALAŞTI O MEŞHUR AMERİKAN RÜYASIIIIIIIII.... COLAAA TURKAAAAAA :D :D :D :D |
[quote=senarist]YAWWWWWWWW BU BRAD DEMİ COLA TURKA İÇTİ ACABA :D :D :D :D :D :D :D
İÇİNCE KOLANIN TURKALISINI TUKALAŞTI O MEŞHUR AMERİKAN RÜYASIIIIIIIII.... COLAAA TURKAAAAAA :D :D :D :D[/quote] Evet, Cola Turka seviyorum! Ama Sahlep, Raki, Efes Pilsen ve cay beni daha cok Turk yapiyor! Arti karim :lol: Herkesi gardas'im! Sagol! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46. |