SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KINAMA MAİLİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7757)

SVS_5858 06.08.2006 15:37

-->: KINAMA MAİLİ

Kim nerdese desin biz kendi başkanımınızın böyle bir olaya karışmadıgını ve karışmayacagana adımız gibi eminiz bu haberler sivassporun başarısını çekemeyen bir kaç kendibilmez tarafından sivasspor'un adını kirletmek amaçıyla yapılıyor

kangal06 06.08.2006 16:23

bende gönderdim mail ama bence bu kadar da yetmez ben bir daha o gazeteyi almayacağıma söz veriyorum.eğer bu mail yağmurundan sonra gazeteyi almaya devam edersek bu hiç bir işe yaramaz ve yanlarına kalır yaptıkları

[COLOR="Red"][B][U]IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR[/U][/B][/COLOR]

UA_TAYFA 06.08.2006 16:45

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]sayın [COLOR="Purple"]MECNUN[/COLOR] başkana ve [COLOR="Blue"]SİVASSPOR[/COLOR] kulübüne yapılan çirkin saldırıyı sadece gündem değiştirme ve konu çarpıtma olarak buluyorum ve yapılan bu ahlaksızca saldırıyı şidetle kınıyorum..SAYGILARIMLA...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

16wistful58 06.08.2006 16:55

ya nedir bu insanların bu sivasla ve sivassporla alıp veremedikleri...oturdukları yerden ahkam kesiyorlar ya......

babayavuz 06.08.2006 16:59

[QUOTE=CEVIK]ben cook sert bir meil gönderdiim şimdideen arkadaslar[/QUOTE]

ONCE KENDI KIRLI CAMASIRLARINIZI ORTAYA DOKUN DAHA SONRA SAGA SOLA SALDIRIN SIVASSPORUNDA ,BASKANININDA ,MAZISI TERTEMIZDIR.
********LER ********LIKLERINI BASKALARINA MAL ETMESINLER .MECNUN OTYAKMAZIN SAHSINA YAPILAN BU SALDIRIYI SIDDETLE KINIYORUM.

babayavuz 06.08.2006 17:04

[QUOTE=SivasSpor.Com][B]Sayın Başkanımız Mecnun OTYAKMAZ’a yapmış olduğunuz çirkin ve asılsız iftiralar Sivasspor Taraftarı olarak beni derinden yaralamıştır.

Duruşuyla, konuşmasıyla, kişiliğiyle örnek teşkil eden bir insana, aslı astarı olmayan sadece ve sadece gündemi değiştirmek ve gündemde şahsınıza yer açmak adına yapmış olduğunuz çirkin saldırılar tarafımızdan hoş karşılanmamıştır. Böyle asılsız ve çirkin saldırılara karşı Sivasspor Taraftarı olarak hiçbir zaman sessiz kalmadık ve kalmayacağız..

Yapmış olduğunuz bu saldırıyı Tüm Sivas Halkı ve Sivasspor Taraftarı olarak kınıyoruz.[/B]

yukarıdaki metni aşagıdaki mail adreslerine atarak başkanımıza yapılan saldırıda Başkanımızın yalnız olmadığını tüm yiğidoların Başkanımızın arkasında olduğunu kanıtlamak için biz Taraftarlar duyarlılık göstermeliyiz.

[email]layar@milliyet.com.tr[/email] mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
[email]okur@milliyet.com.tr[/email] mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
Fax. 0212 5056233 (Haber Merkezi)[/QUOTE]

SIVASSPOR KULUBU BASKANI SAYIN MECNUN OTYAKMAZA YAPILAN BU CIRKIN SALDIRIYI SIDDETLE KINIYORUM.

kangal06 06.08.2006 17:10

zaten bugüne kadar Sivasspor'a destek olan bir medya kuruluşu görmedim ben.sadece Sivasımızın gazete ve dergileri... ama her seferinde ağızlarının payını vereceğimize de eminim

[COLOR="Red"][B][U]IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR[/U][/B][/COLOR]

yigido Atilla 06.08.2006 18:19

Bundan sonra Milliyet diye bir gazete tanimiyorum .Sadece Baskana yapilmis bir saldiri degil Sivassporu zayiflatmak icin yapilan kirli bir kampanya Bir sivasli olarak ben de milliyete gazetesine e-maill yazip kiniyacagim

emekli_yiğido 06.08.2006 20:01

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM BU İŞİN EN KOLAY YOLU ATATÜRK HEYKELİNİN ÖNÜNDE TOPLANIP PROTOSTOLARINIZI DİLE GETİRİN DOĞAN MEDYA GRUBUNA DERSİNİ VERELİM. MİLLİYET - FANATİK - POSTA - VS

deli_yigido 06.08.2006 20:24

bencede ulusal gazeteleri toplayıp açıklama yapmak en iyisi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:57.