SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SERVET ÇETİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8059)

kadir10 31.08.2006 12:31

-->: SERVET ÇETİN

servet doğru transfer diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya adamı tanımıyorlar yada maksat bişeyler yazmak servet gibi biri alınırmı fenerden sonra sivası 2.lige düşürmesse iyidir

FurkaN 31.08.2006 12:50

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=kadir10]servet doğru transfer diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya adamı tanımıyorlar yada maksat bişeyler yazmak servet gibi biri alınırmı fenerden sonra sivası 2.lige düşürmesse iyidir[/QUOTE]
Anadolu da iş yapar Göztepe de oynarken Denizli de oynarken hiç seyretmedin herhalde adamı gayet iyi oynuyordu.Denizli ile Uefa 'da çeyrek finale kaldıklarında takımdaki en iyi adamlardan biriydi. Ancak Fenerbahçe'yi kaldıramadı... Fenerde de Milli takımda Shevchenko'nun karşısına verdiler, o adamı kim durdurmuş ki Servet durdursun Sivasspor da oynarken karşısına öyle forvetler çıkmayacağı için burada iş yapabilecek düzeyde...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

GuNaY 31.08.2006 12:58

[B][I]Takımımıza hayırlı olsun.
Gece NTV spor haberlerine canlı olarak katılan Servet büyük bir camiaya geldiğini, defansta sıkıntı olduğunu kendinin bu açığı inş kapatacağını, istanbul'dan Sivas'a gitmesinin onun için daha avantajlı olacağını kendisini sadece takımına vereceğini söyledi...[/I][/B]

PRoFeSSioNaL 31.08.2006 13:11

BEN SERVETİ SAKARYAYA GİTTİĞİNİ ZANNEDİYODUM
TEK BEN DEĞİL HERKEZ ÇOĞUNLUK SAKARYAYA GİTTİ ZANNEDİYO
DÜN HABERLERDE ÖĞRENDİM İYİ OLDU VALLA SERVET GÜZEL OYUNCUDUR MİLLİ TAKIMDADA OYNUYODUR İYİ OLDU VALLA
SERVET ÇETİNİ BEN ÇOK BEĞENİYORUM

kadir10 31.08.2006 13:28

musab 58 hangimiz haklı belli olucak ama sonunda gülen sivasspor olsun

PRoFeSSioNaL 31.08.2006 13:33

[QUOTE=kadir10]musab 58 hangimiz haklı belli olucak ama sonunda gülen sivasspor olsun[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]GARDAŞ İNŞALLAHGÜZEL SÖZ SÖLEMİŞSSİN ELİNE SAĞLIK AMA
BİZ SERVET ÇETİNİ ZATEN FENERBAHÇEDEN TANIYORUZ HADİ BİLMİYOSUN DİELİM MİLLİ TAKIMDAN TANIYORUZ EE DAHADA BİLMİYOSAN ARTIK NE DİELİM
MAÇLARDA İYİ DEFANS YAPARSA GOL YEMEK MÜMKÜNMÜ SEN SÖLE:confused: :confused: :confused: [/COLOR][/FONT][/I][/B]

PRoFeSSioNaL 31.08.2006 13:35

[QUOTE=kadir10]servet doğru transfer diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya adamı tanımıyorlar yada maksat bişeyler yazmak servet gibi biri alınırmı fenerden sonra sivası 2.lige düşürmesse iyidir[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]GARDAŞ EĞER KÖTÜ OYNARSA ZATEN YEDEKLERE GİRER TEKNİK TREKTÖR EMİNİM 2 MAÇ YADA DAHA FAZLA ONU OYNATIP Bİ DENİYECEKJ YANİ DENEMEDEN OYNATILMAZ ZATEN:D ;) ;) ;) [/COLOR][/FONT][/B]

kadir10 31.08.2006 13:43

tamam abi kötü oynayıp yedeğe düşürse parayı sokağı atmış oluruz futbolcu neyse odur eğer bu adam hata yapıyorsa bizde de yapar başka yerdede doğru değilmi kim olduğu farketmez üstelik fenerden bir adam alabiliyorsan başka bir takımdan daha iyi bir adam alabilirsin biriside shevçenko iyi bir forvet servet ne yapsın diyor sivasta yapmaz diyor asıl türk forvetleri daha tehlikeli hep beraber görücez SİVASSPOR

k_erdi 31.08.2006 14:03

defansı toparlayacaktır servet sonuçta türkiyenin en büyük takımından bonservisiyle oyuncu alıyorsun

kadir10 31.08.2006 14:07

ne yapacağı 4 5 maç içinde belli olucaktır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:34.