![]() |
--->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=faruk-58;152637]Ben 10 YTL vermek istiyorum.
Hesap açıldığında bu hesaba yatırırım.[/QUOTE] Faruk bey'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yardımın küçüğü büyüğü olmaz. Önemli olan birlikte başbaşa verip o taşı yerden kaldırmaktır. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO T_İ_T....................150 YTL AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO faruk-58................10 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 160 YTL[/B] |
-->: YARDIM KAMPANYASI
[COLOR="Blue"]50 ytl'de benden öğrencilik ne yapalım keşke daha fazla verebilseydik[/COLOR]
|
--->: -->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=cahar;152639][COLOR="Blue"]50 ytl'de benden öğrencilik ne yapalım keşke daha fazla verebilseydik[/COLOR][/QUOTE]
Cahar kardeşimize yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 210 YTL[/B] |
10 YTL de benvermek istiyorum.
Burada bu kadar üye ve bu siteyi izleyen nice sivaslılar var. Az da olsa herkes katkıda bulunursa bu yardım çığ gibi büyür ve bir işe yarar. Ancak bu kadar verebiliyorum. Az veren candan. Lütfen duyarlı olalım azı çoğu yok bu işin. |
[CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL gül..........................5 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 225 YTL[/B] [B]YARDIM EDEN HERKESE TESEKKÜRLER[/B] |
[FONT="Arial"][B][COLOR="Red"][COLOR="red"][COLOR="red"][B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT]
[COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR] SENİ YALNIZ BIRAKIR MIYIZ SANDIN...DEGERLİ ARKADAŞLAR,SİVASSPOR'A DESTEK KAMPANYASINI HEP GÜNDEMDE TUTMALIYIZ,BU KAMPANYA SİVASSPOR'UN TARAFTARIYLA OLAN RUHSAL BAĞLARINI GÜÇLENDİRECEKTİR, BU SEVDAYI BU ŞEHRİN RUHUNDA NEFESİ OLANLAR BİLİR. HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM.100 YTL Yİ HEMEN GÖNDERMEK İSTİYORUM.HAYDİ DÜNYANIN HER YERİNDEN 4 EYLÜL STADINA KONFETİ GİBİ PARA YAĞDIRALIM,SENİ YALNIZ BIRAKIR MIYIZ SANDIN,HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM ,HAYDİ YARDIM KAMPANYASI GÖNÜLLÜLER LİSTESİNİ UZATALIM,HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM,HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM,.SENİ YALNIZ BIRAKIR MIYIZ SANDIN,HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM,HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM... |
[QUOTE=eneke-talar;152748][FONT="Arial"][B][COLOR="Red"][COLOR="red"][COLOR="red"][B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT]
[COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR] ........... HAYDİ LİSTEYİ UZATALIM.100 YTL Yİ HEMEN GÖNDERMEK İSTİYORUM....[/QUOTE] [B]YARDIMIN ICIN COK TSKLER[/B] [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL gül..........................5 YTL eneka-talar............100 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 325 YTL[/B] [B]YARDIM EDEN HERKESE TESEKKÜRLER[/B] [B][U][COLOR="Red"][CENTER] HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ TOPICE YAZILACAKTIR[/CENTER][/COLOR][/U][/B] |
[FONT="Courier New"][B]hep birlikte yardim edersek ~ birseyler yapabiliriz
damlaya damlaya göl olur demisler cam sakizi coban armagani bendende 20 YTL[/B][/FONT] |
[QUOTE=LALE_DEVRI;152780][FONT="Courier New"][B]hep birlikte yardim edersek ~ birseyler yapabiliriz
damlaya damlaya göl olur demisler cam sakizi coban armagani bendende 20 YTL[/B][/FONT][/QUOTE] Lale_Devri arkadaşımıza bu duyarlılığı ve düşüncesi için teşekkür ediyoruz. Haydi yiğidolar hep birlikte elele. Lütfen sizde duyarlılığınızı gösteriniz. Bu takım bizim. Bu memleket bizim. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL gül..........................5 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 345 YTL[/B] [B]YARDIM EDEN HERKESE TESEKKÜRLER[/B] [B][U][COLOR="Red"][CENTER] HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ BURADA ILAN EDILECEKTIR[/CENTER][/COLOR][/U][/B] |
[B][I]Arkadaşlar kimseden toplayamadım.
Oyüzden şimdilik ([COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]uma layık değil ama) 30 YTL de benden, Sözünü aldığım birkaç kişi var verirlerse buradan adlarıyla veya üyelik isimleriyle ödedikleri meblayla beraber bunlarıda ibraz edeceğim.[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |