![]() |
Evet emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim....
|
Bayragi Fener macinda görmek isteriz
Iste en güzel bir firsat. Dev bayragimizi televizyondan izleme firsatini görecegiz.Fener macinda dev bayrak acildiginda düsünün bir ne güzel olacaktir.Tüm Türkiye bu bayragi görecektir.
|
[QUOTE=Sivas5858]Iste en güzel bir firsat. Dev bayragimizi televizyondan izleme firsatini görecegiz.Fener macinda dev bayrak acildiginda düsünün bir ne güzel olacaktir.Tüm Türkiye bu bayragi görecektir.[/QUOTE]
[b]Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz...İstiklal marşı okunurken bayrağmızı açacagız...Bu olaya Tüm Türkiye şahit olacak...[/b] |
Dev bayragi maalesef göremedim
Dev bayragi ben göremedim.
Ya ben o anda tvnin karsisinda degildim, yada bayrak acilmadi. Bu macta tvde görmek isterdim. |
-->: DEV BAYRAK SİVASTA
DEV BAYRAK SIVASTA´DA NEDEN BU PAZAR GÜNÜ ACILMADI ?
|
INSALLAH DEV BAYRAG´I 4 EYLÜL´DE ACARIZ....
KAYSERILILERE SOV YAPALIM :D |
ERCIYESLILERE SOVUN BABASINI GÖSTERECEGIZ ALLAHIN IZNIYLE
|
[QUOTE=pittbull]ERCIYESLILERE SOVUN BABASINI GÖSTERECEGIZ ALLAHIN IZNIYLE[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]kayseride ki sezonun ilk maçında bayrağı kale arkasında ki tribünde açmıştık..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]kayseride ki sezonun ilk maçında bayrağı kale arkasında ki tribünde açmıştık..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Peki bu bayrak bidaha ne zaman acilacak? Müzeyemi konulacak? |
[Dev Bayrak Gercekten Süperdi herhalde trt nin bize bir Garazi var Nedense Taraftar Tribünlerini hic Göstermiyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:47. |