SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÖNEMLi OLAN DOSTLUK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8620)

kocero.58 12.10.2006 18:49

-->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK

Geçenseneki gibi dostluk die 5 yemeyelim yeter.Hem ne kadar dost olursa olsun bu derbi sayılır

Arif Coşkun 12.10.2006 19:24

--->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK

Spor bir eğlence ve izlerken zevk alınan bir oyun türüdür.Bunun başka bir anlamı olabilirmi? Bunu farklı yönlere çekmek isteyenler bunu bir milli duyguymuş gibi gösterip ortamı gerip kavgaya dönüştürmek isteyenler olabilir,işte bu tür kişilere dikkat etmek gerekir meydan vermemek gerekir.Sporun bir eğlence olduğunu hiç bir zaman unutmayalım.Yeneriz yeniliriz,iyi oynayana alkış,iyi oynayan hak eden kazanır.Bunları kabullenmemiz gerekir.Kayserispor karşısında takımımıza başarılar diliyorum.İnşaallah kazanan taraf biz oluruz.

UTKUM_58 12.10.2006 23:22

[QUOTE=kayseri_38;158575]Evet bende aynısını diyorum ama sivaslı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyor.Ben kendime yediremiyorum vergilerimizle yani senin verdiğin parayla,benim verdiğim parayla koltukları kırıp sahaya fırlatmalarını içime sindiremiyorum.Artık bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.[/QUOTE]

ONCELIKLE YAZDIGIN YAZIDAN SUNU CIKARDIM KENDIMCE.herzaman icinn yorum yaparken eger kendinizi medeni olarak goruyorsaniz!!medenicee
yorum yapin ornek king38 arkadasi tebrik ediyorum..ama zihniyetlerin degismesi
lazim diyen kisinindee zihniyetii!! busene kume duseceksiniz gine 5 atacagiz olursaa demekki zihniyetlerin degismesi lazim diyenin zihniyetinden supe ederim
kulturlu bir insan..misafir gelmisse efendice yorumunu yapar gider,,laf atmaz tahrik etmezz,,bana soylesene..senin gibi 4,5 tanesinin statda oldugunu dusunseneee..insani cigirindan cikaracak konusmalar tavirlar olursaaa,,oyle seylerin onune kimse gecemezzz bunu bilinnnn,,igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirmaa!!!

Cilginlar_38 13.10.2006 01:15

kayserispor.com & sivasspor.com dosttur. bu dostlugu 1 2 tahrikci bozmamali.

GuNaY 13.10.2006 01:21

--->: -->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK

[QUOTE=Cilginlar_38;158668]kayserispor.com & sivasspor.com dosttur. bu dostlugu 1 2 tahrikci bozmamali.[/QUOTE]

[B]Kesinlikle haklısın gardaş ;) ;) [/B]

kayseri_38 13.10.2006 01:34

UTKUM_58 sen yazdıklarımı dikkatlice okumadığın belli oluyor bunu senin gibi kültürlü.... bi insana yakıştıramadım ben sivasspor küme düşer demedim.Forumda sivaslı arkadaşlar bu sene küme düşmeyelim yeter demişler bende korkmayın küme düşmessiniz dedim yazıları daha dikkatli oku.İkincisi ben beş atarız derken başka birşeyden bahsettim ama anlamak istememişin.Türkiyede günay adlı gibi üyeleriniz oldugu sürece korkmayın trübünlerde kavga felan çıkmaz.Ve ben asla şiddet yanlısı değilim.

king38 13.10.2006 08:01

Sayın Sivaslı ve Kayserili arkadaşlar lütfen,birbirimize karşı kırıcı olmayalım,pazar günü herşey çok hoş olacak........

UTKUM_58 13.10.2006 08:22

neysee kardess sen yazdiklarini anlamissin ben anlamamisim ozur,,lafi uzatmak istemiyorummm ALLAH kalbine gore versinnn allahh hakkimizda ne dusunuyorsann sana yuz misli fazla versinn iyi dusunursende kotu dusunursende..bizde asla siddet yanlisi degilizzz tsk

spidey58 14.10.2006 13:00

Arkadaşlar ben de kayseride okuyan bi sivaslıyım,sürekli iç içe yaşayan insanlarız,inanın kayserinin nerdeyse yarısı sivaslı.Onlarla girişeceğimiz rekabet ancak dostluğun vermiş olduğu tatlı rekabettir.Pazar günki maçta bu iki komşu şehrin dostluğunu göstererek bütün türkiyeye örnek olmalıyız bence.

karacaören34-58 14.10.2006 13:32

MAÇIN DOSTÇA GEÇECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH YANILMAM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05.