![]() |
--->: NASIL TARAFTAR OLDUNUZ?
ben ne babamın nede dedemin takımını tuttum..ben kendim doğru takımı buldum
|
-->: NASIL TARAFTAR OLDUNUZ?
valla babam devamlı deplasman ve içerdeki maçlara gidiyordu ve bir gun sivastakı bir maça benide goturdu daha arkası kesilmedi tabi bu olay 7 yasında oldu
|
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;165883][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]USTA TAKIM TUTMA İŞİ SİYASET Mİ Kİ BABADAN OĞULA GEÇSİN TARAFTAR OLMAK BİR TAKIMA GÖNÜL VERMENİN NEDENLERİ DAHA DEĞİŞİK.BELKİ RENKLERİ ETKİLER STADYUMU ETKİLER,ŞEHRİN SPOR'A OLAN İLGİSİ ETKİLER VE BANA GÖRE EN BÜYÜK ETKENDE BİR ŞEHİRDEKİ GENÇLERE FUTBOL TAKIMININ SEVGİSİNİ AŞILAMAKTAN DESTEK OLAMAKTAN GEÇER.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"]onur kardeşim birtakımın taraftarı olmanın belibaşlı bir kriteri yoktur,herhangi bir sebepten dolayı olabilir. yazdıklarına katılıyorum ama[/FONT]USTA TAKIM TUTMA İŞİ SİYASET Mİ Kİ BABADAN OĞULA GEÇSİN [FONT="Arial Black"]bu kelimen hariç,tam tersi kardeş futbol takımı tutar gibi,siyasi partitutuyoruz ne geliyorsa başımıza ondan geliyor zaten,sakın yanlışılmasın,maksatım siyasibir söyleme bulaşmakdeğil.[/FONT] |
bnde bu siteye girerek oldum [url]www.sivasspor.com[/url]
|
memleketımın sivas olması benı sivasspor taraftarı olmamı sagladı.
|
VALLA NASİL ANLATSAM ANLATSAN HERALDE BU SİTE ÇÖKER AMA BENİM GİBİ FUTBOLU SEVENİ TANIMAM Bİ ANİMİ ANLATIM VEYA BİNLERCE
1.YAZILIYIZ SON DERS HOCAYA DEDİM HOCAM BENİM KARDEŞ ÇOK KÖTÜ HASTA NE OLUR YAZİLİYİ İPTAL EDİN HOCA BİRAZ ŞEY YAPTI AMA ONDAN SONRA YAZILI İPTAL EYUPHAN HEMEN KAÇAR HİÇÇ EVE UGRAMA YOG ÇÜNKÜ KARDEŞİM HASTA FELAN DEĞİL MAÇA DOGRU ERTESİ GÜN BENİM HABERİM YOG ANNEMLE HASTA DEDİĞİM KARDEŞİM OKULA GELDİLER BENDE MAÇ YAPIYOM HOCA DEMİŞKİ GEÇMİŞ OLSUN İŞTE ÖLE FELAN BABAM DUYUNCA VALLA BİTTİM DÖVMEDİ AMA KIZDİ |
SİVASTA YASAMAM VE 6 YASIMDA BABAMIN BENİ SİVASSPOR MACINA GÖTÜRMESİYLE BASLADI.
|
HE BİR ŞEYİ DAHA UNUTTUM O GÜNDEN SONRA HOCAM İLE BAZEN SİVASSPOR MAÇLARİNA GİDERİZ KENDİDESİVASLIDIR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |