![]() |
--->: HAKKI ABİ BAŞIN SAĞOLSUN
HAKKI ABİ BAŞIN SAOLSUN :( ALLAH CC MERHUMUN MEKANINI CENNET EYLESİN :(
|
[QUOTE=EMİNÇOLAK;162461][B]Sitemizin Değerli Üyelerinden,HAKKI TİMUÇİN'in Annesi Vefat Etmiştir..
Merhumeye Allah tan Rahmet,Yakınlarına Başsağlığı ve Sabır Diliyoruz.. Cenaza Namazı Yarın (30.10.2006) İstanbul Avcılar Parseller Merkez Camii nde Öğle Namazına Mütaakiben Kılınacaktır.. Merhume,Küçük Çekmece Yeşil Ova Mahallesi Şenlik Köy Mezarlığına Defnedilecek. İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raceun[/B][/QUOTE] daru bekaya göc eden anemiziin mekani cennet eylesiin acınıı paylaşıyoruum gardaşıım allah sabırırlar versin tüm sivasin başı sag olsuun |
[B]Hakkı gardaş,
başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin, Timuçin ailesine sabırlar diliyorum. İnna lillaahi ve inna ileyhi ra'ciun... (Allah' tan geldik ve O' na döneceğiz) . . .[/B] |
-->: HAKKI ABİ BAŞIN SAĞOLSUN
Allah rahmet eylesin.Başınsağolsun abi :(
|
[COLOR="Blue"]abi giden geri gelmiyor ana dedimmi canın gidiyo bu haberide duydumya senin anan benim anam abi ben annemi hiç görmediğim için böyle güzel insanların analarının ölümünü duydummu mahfoluyorum ne diyeyim senin anan benim anam abi anama ALLAHTAN rahmet diliyorum mekanı cennet olur inşallah HAKKI ABİ BAŞIN SAĞ OLSUN[/COLOR]
|
[B]Başın sağolsun abi.
Merhume Allah'tan rahmet siz yakınlarına da sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.[/B] |
[I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][B]Basiniz sagolsun Hakki abi!!
Allah rahmet ve mekaninida cennet eylesin. Yüce RABBIM geride kalanlara sabir versin!!! [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/I] |
basiniz sagolsun allah sizlere sabir versin.
|
hakkı gardaş başın sağolsun allah rahmet etsin.mekanı cennet olsun.allah sana ve geride kalanlara sabır versin.
|
ALLAH RAHMET EYLESİN ABİ BAŞIN SAĞOLSUN SABIRLAR DİLERİM ABİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |